Megamon je napisao/la:Al' najjaci su mi ovi koji se registruju da bi pljuvali po NASEM dijamantu.Imas li sta pametno reci? Nemas,bolje nista ne govori.
Care, ovo je otvoreni forum i njegov cilj nije predviđen za jednoumlje.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Megamon je napisao/la:Al' najjaci su mi ovi koji se registruju da bi pljuvali po NASEM dijamantu.Imas li sta pametno reci? Nemas,bolje nista ne govori.
Mogo bi ti momak malko da ohladis..Ja ne znam koji vam je klinac,ima vas 3-4 koji samo sranje pisete ovdje o Dzeki..hajd pustite nas malo da dihnemo svega ti..Ti si pokupio svu pamet ovoga i onoga svijeta izgleda ali zadrzi je za sebe mangupe kako nazivas Dzeku.suntu jeu je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Jbga Dzeko nikad nije na mjestu gdje se lopta upucuje...
Naravno da nije... to su vrlo dobro vidjeli skauti i Juventusa, Milana i Reala, pa su mu presudili sa cijenom od 20 miliona. To što se debilni šejh zaletio i istovario 35 druga je priča. Dečko jednostavno ne zna pratiti igru i to je to... zna sa loptom kada ga nađe, ali da zna igru pratiti... teško.
Cartman je napisao/la:City igra na isti nacin sa Dzekom kao centarforom, kao i kad je Tevez bio na toj poziciji. Normalno da to ne ide. Manje-vise nijedan centarsut. Dzeko u ovoj ulozi ne moze igrat dobro. Nije on kriv, vrlo cudna taktika Mancinia.
Dzeko je na ovoj utakmici vise igrao stopera nego centarfora (nazalost), jer je na CF-u konstantno visio Tevez, iako bi veci efekat od njega bio na krilu, nego od Dzeke.Cartman je napisao/la:City igra na isti nacin sa Dzekom kao centarforom, kao i kad je Tevez bio na toj poziciji. Normalno da to ne ide. Manje-vise nijedan centarsut. Dzeko u ovoj ulozi ne moze igrat dobro. Nije on kriv, vrlo cudna taktika Mancinia.
Pa bas je tako i bilo,nemoj se cuditiFk_zeljo_1921 je napisao/la:
jao naslova![]()
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], Hafiz00, JackW, lol89 i 53 gosta.