FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebeni Zadro se igra s nama
yebem li im majke od golmana do napadaca, svima na klupi, u upravi i administraciji !!! I mitzinom mladuncetu dodatno, jos jednom yebem majku !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ko sve uzima platu kao fudbaler hebem te živote
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- forza_juve
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo izvolite nas trpati, brzo se mi dižemo u nebesa i onda nas dedice vrate u realnost
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Sva sreca pa Makedonac ima pola godine ugovor i leti iz svetog dresa. Povedi Jos sa sobom 4-5 igrača. Nas su danas natrcali igraci od 200 godina zajedno. To je samo do trenera i do nikog vise. Pogresna formacija i pogresan odabir igrača. Od ovih pojacanja jedino Suljić valja. Dzokanovic majstor i momku treba dati kapitensku do kraja sezone
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Moliti Boga da Mirvić ostane nakon svega danas. Na Borac bez Đokanovića, gotovi smo.
Sramotno izdanje Sarajeva. Nadam se da se neko neće naljutiti.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Ocekivan poraz, posebno radi onoh prije utakmice.. glavu gore idemo dalje.. mi nikad nismo mogli igrat protiv ekipe koja moze da trci
Pridruzujem se cestitkama, familiju im yebem svima. Ljudi duzni 10 miliona, zive od utakmice do utakmice, jaci leotar od njih i ubiju nas u apsolutno svakom segmentu igre. Zamisli 1 sut u gol da imas na derbiju. Hvala Allahu dragom sto ne odoh da gubim vrijeme.
NEMA NAZAD
Zaboraviti ovu tekmu i idemo dalje... Dzaba se frustrirate u komentarima
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Bosanski mentalitet. Psihologija izbora trenera na principu daj nek ga raja ne zna. Pa onda svi wow, ovaj razumije evropski fudbal hu ha. A uprava mora birat koga raja ne zna, jer jbga koga zna, na glavu ce mu se popet sa 'taaa ce on ba. Da smo malo realniji, pa da zaboravimo na evropske iskorake i slične budalastine, da pokusamo dominirat bar u našoj ligi, evo to bi bio cilj. Igra bez glave i repa, po ko zna koji put. I to je to.
Kako su znali Fanima otjerati e sada svima uzeti plate. Mirvicu to je najmanje sto mozes
Pa kad mi neko kate nije važno trcanje i fizicka sprema. Ubili su nas sa ovim
FC United Of Manchester !
Sablja 3/3 protiv nas , očigledno da zna kako igrati derbije
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Penzioeri nad ubili fuj...ma samo po djepu
Zar jos uvijek sa hebibovicem i glupovcem nas treba neko smatrati za ozbiljnu ekipu?
Bye bye Europe!
Bye bye Europe!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sve ekipe u ženskoj ligi prvaka imaju veća damu od ovih naših kvazi igrača. Suljić, Čataković i Dizdarević jedini malkice LIČE na fudbalere. Ovo ostalo je bezmudi qrc od ovce, koji treba biti sretan što je marku zaradio od fudbala.
To se prije svih odnosi na strašno talentovane Mujakića i Đokanovića, Liverpoolov izdanak Varešanovića i Xavija u pokušaju Kapića.
Selmir je posebna kategorije. Sva sreća pa ide u St. Louis. Tamo ima mesdžid. Ako mu ne bude išlo, a neće, može ga preuzeti i palamuditi dijaspori o saburu.
To se prije svih odnosi na strašno talentovane Mujakića i Đokanovića, Liverpoolov izdanak Varešanovića i Xavija u pokušaju Kapića.
Selmir je posebna kategorije. Sva sreća pa ide u St. Louis. Tamo ima mesdžid. Ako mu ne bude išlo, a neće, može ga preuzeti i palamuditi dijaspori o saburu.
The saddest thing in life is wasted talent.
- 19BordoBijeli46
Hoce to kad ti i dalje glupovac igra.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Pisao sam na pripremama, uzalud sva pojacanja ako nisi otjerao glupovca, hebiba, krleta, mersudina, dala, palica. Mi ne samo da ih nismo otjerali, nego svi oni igraju svaku utakmicu.
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Amaterski odradjeno od strucnog staba do igraca.
Steta bio je jedan lijep hajc.
Steta bio je jedan lijep hajc.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, broj6, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 41 gost.