pa gdje vidis da je izboden
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Naš vezni red smiješan. I sa igrača više nismo u stanju da odigramo 15 pasova zaredom
Kakva golčina

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Čestitke više nego zasluženo
Galić, Hajdarević, Hodžić, Coca !! Aferim! Ma svima redom. Lekcija! Galić definitivno igračina!
-
- Kontakt:
Cocalić unosi strašnu mirnoću u odbranu. Odlična partija
Edis možda priča gluposti na pressu ali pristup i igra u ove dvije utakmice zaslužuju apsolutno poštovanje!
Zašto
zašto
pichke pitarske.

Zašto

Rodjeni su pitarske picke!
Sutra svi u dvoranu "Goran Čengić" podržimo naše futsalere u borbi za titulu 

Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Prosle sedmice ljudi psuju Zecu i kazu tjeraj te ga iz kluba 

Bravo Zeljo mali Hodzic ce biti igracina
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Remzo skidaj gace.
Volim te Željo 

-
- Kontakt:
Samo nek neko nesto kaze na Cocu,Stilu,Bekrica i Zeca.
Cestitam momcima na pobijedi i borbi. Zaista je nisam ocekivao i zato mi jeste posebno drago.
Borb i zelja su presudili. Ostalo je bilo jako lose,predaja lopte u prostor ocajna.
Ovo da je igrala malo kvalitetnija ekipa,bilo bi 5-0.
Toliko smo prostora imali,da mi je to bas zapalo za oko.
Ali da be serem puno,svaka cast momcima.
A gnjide nek puse **** za ono prije tekme. **** ih u usta.
Mesa majstore bojali su te se picke vazda.
Cestitam momcima na pobijedi i borbi. Zaista je nisam ocekivao i zato mi jeste posebno drago.
Borb i zelja su presudili. Ostalo je bilo jako lose,predaja lopte u prostor ocajna.
Ovo da je igrala malo kvalitetnija ekipa,bilo bi 5-0.
Toliko smo prostora imali,da mi je to bas zapalo za oko.
Ali da be serem puno,svaka cast momcima.
A gnjide nek puse **** za ono prije tekme. **** ih u usta.
Mesa majstore bojali su te se picke vazda.
Oduševljen sam timskom igrom. Kone su imale pojedinačnih bljeskova, sitnih nekih driblinga, ali vidjela se Mulalićeva čvrsta ruka kod nas
braco proslavite ovo vcrs red je vala bilo i da i mi nekoga karnemo da valja i da zbog toga proslavimo ko bogovi
Koliko mi je pocetak bio ruzan zbog sukoba pogotovo zbog neljudskosti, jer su pokusali unistiti transparent posvecen rahmetli Mesi, toliko mi je kraj lijep. Hvala igracima i cijelom strucnom stabu! Igracu i nisu toliko spremni, fali i kvalitete, ali zaginuli su tako da daj Boze da se oporave do Leotara.
Ozbiljno se mora pristupiti organizaciji derbija. Najbolje bi bilo da ni mi ne idemo gore nit oni dolaze kod nas. Danas je sekunda falila da padne mrtva glava, pale se stolice po 17373x, teren i slicne stvari. Ponasanje njihovo je preslo crvenu liniju i vrijeme je da se reaguje i nesto uradi kad je derbi na Grbavici.

Ozbiljno se mora pristupiti organizaciji derbija. Najbolje bi bilo da ni mi ne idemo gore nit oni dolaze kod nas. Danas je sekunda falila da padne mrtva glava, pale se stolice po 17373x, teren i slicne stvari. Ponasanje njihovo je preslo crvenu liniju i vrijeme je da se reaguje i nesto uradi kad je derbi na Grbavici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pristup igri je vrhunski
ovakvi nastupi bacaju tmurnu stvarnost oko kluba u zaborav. bravo momci
a što se tiče ovih majmuna, debela crvena linija! ja od jula 2016 više ne idem na derbi i tvrdim da se te neandertalce može pustiti u zdenku samo ako se prije toga okolo postavi bodljikava žica priključena na struju. svakim gostovanjem me samo dodatno potvrđuju! tako ili nikako, pa makar ni mi više nikad ne otišli na koševo!

a što se tiče ovih majmuna, debela crvena linija! ja od jula 2016 više ne idem na derbi i tvrdim da se te neandertalce može pustiti u zdenku samo ako se prije toga okolo postavi bodljikava žica priključena na struju. svakim gostovanjem me samo dodatno potvrđuju! tako ili nikako, pa makar ni mi više nikad ne otišli na koševo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.