FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lazic nije ni na klupi, među rezervama nema ni jednog igraca za odbranu, vjerovatno ce Palic igrati štopera

Ti zaboravljas da imas igraca manje, probaj napadati slozit ce ti 10 kontri gdje ce bar jedna proci i zdrao. Izgubio si derbi nakon 45 minuta, ko se icemu nada budala jeGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:06Svi koji su pisali da ide karanje, ma rutinski, ubićemo ih i slično, neka vam ovo opet bude lekcija da se ne provaljujete. Vi mislite da ako smo doveli pojačanja, samo izađe Avram i to je sve, ne moraš se oznojiti za pobjedu.
Igra je nikakva. Ne možemo lopte iznijeti, igrači se zaštekali gore. Mora to oštrije i bolje. Đokanović je teški odron, šta se desilo s tim momkom ptice znaju. Pidro teška nula, iskreno jedva čekam da odem. Kako mrzim njegovu mlitavost i zbunjenost, u kojem je on univerzumu Allah zna. Dal igrač manje kao i prošlu tekmu.
Odmah na poluvremenu se moraju stvari obrnuti. Odmah uvesti Oremuša i Avrama. Nema se šta čekati, jer je ovo preloše.
1946-1987
Samo trenerova greska, nicija drugo. Pade mi u ocima totalno koliko je glupfeniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:07Izmedju 2 stopera covjek daje gol u skoku glavom. Trojica ih skacu odjednom. Takvu utakmicu odmah predas, da se ne patis.
Ono sto se govorilo na pripremama..PREKIDI
Nije crveni
Igramo kako oni hoce da igramo
NEMA NAZAD
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pa šta te to čudi ne kontam? Svi znamo da se kod Mulalića igra ciganski. Udaraj, zadržavaj, nabijaj, opstruiraj kako god znaš i umiješ. Dupovac nasjeo na provokaciju i dobio karton. Na stranu što je ovo bilo za žuti, sasvim je nebitno, jer je bilo fizičkog kontakta.
Tek će u nastavku biti ciganluka, ali mi smo sami krivi, niko drugi.
@leoa
A šta ćemo drugo? Zatvoriti se i čekati kontre? Moraš nešto mijenjati, moraš napasti.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 05 mar 2022, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- feniksptica
- Kontakt:
Cak ne vjerujem da cemo izgubit do kraja, al svejedno otpocetka nemamo nista prepoznatljivo. Das nekako gol protivniku u prvim minutama i povuces se i igras lagano. Veceras to nije proslo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I Mujakića sam zaboravio, odron
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odron svi, ali tjerati trenera nakon 3 kola možemo samo mi. Amer yebeni retard, kako je lik nasjeo na provokaciju ja ne vjerujem

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako su ljudi glupi dan ti ebem.. Kako je za ovo kriv Vasoski? Meni je on jedino kriv za stavljanje Dala. Kad shvatite da kad imaš igrače koji su ograničeni za nešto više od osnovnih pojmova fudbala, tu ne možeš ništa više.
Vazda je do trenera, ne daj bože da je do igrača joook. Što niko ne kritikuje Čatakovića? Nevidljiv prvo poluvrijeme, kao i većinu meča protiv Slobode.
Vazda je do trenera, ne daj bože da je do igrača joook. Što niko ne kritikuje Čatakovića? Nevidljiv prvo poluvrijeme, kao i većinu meča protiv Slobode.
Treba jos kojeg Varesanovica nafatat, pa preimenovat klub u NK Mirzino jato !!! Je.bem li vam sve glupo, mahalsko... Piqka vam materina maloumna !!! Skupina morona, na celu s kurchinom kapitenom !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
AJDEEEE KERIMEEE
- feniksptica
- Kontakt:
Otpocetka nastavka medju losijim ( ono da nije pao formom ne bi se ni vraco, al ovo je prevelika razlika sad i kad je odlazio )
Kad vidim Palica uvijek mi bude zao sto nisam i ja nastavio s fudbalom kakav je odron
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dupovac jest prilično neinteligentan al ovo nije ni žuti vjerojatno.
Semir Stilic fakat bijedno simuliranje. Jedini logičan pristup njihov je bio da probaju na neki karton i prekid igrat.
Vakog Zelju bi Sablic rastavio za pola sata. Znači ljudi ne znaju jesul došli il pošli, sudaraju se, ne mogu duela uzet, osim ovog napadača malog. I takvi će te dobit.
Na osnovu ovog što smo pokazali ne možeš ni pretpostavit šta je trener htio i kako da igramo.
Semir Stilic fakat bijedno simuliranje. Jedini logičan pristup njihov je bio da probaju na neki karton i prekid igrat.
Vakog Zelju bi Sablic rastavio za pola sata. Znači ljudi ne znaju jesul došli il pošli, sudaraju se, ne mogu duela uzet, osim ovog napadača malog. I takvi će te dobit.
Na osnovu ovog što smo pokazali ne možeš ni pretpostavit šta je trener htio i kako da igramo.
Samo naprijed Saraj'vo!
To sto neko ne razmislja kao ti ne znaci da je glup, glupane.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:13Kako su ljudi glupi dan ti ebem.. Kako je za ovo kriv Vasoski? Meni je on jedino kriv za stavljanje Dala. Kad shvatite da kad imaš igrače koji su ograničeni za nešto više od osnovnih pojmova fudbala, tu ne možeš ništa više.
I da, trenerova je greska za ovu 45minutu blamazu iz 15 razloga i rodjena ga majka ne moze opravdati. Glupane.
NEMA NAZAD
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Odabi pickice smrdljivaholyman je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:15To sto neko ne razmislja kao ti ne znaci da je glup, glupane.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:13Kako su ljudi glupi dan ti ebem.. Kako je za ovo kriv Vasoski? Meni je on jedino kriv za stavljanje Dala. Kad shvatite da kad imaš igrače koji su ograničeni za nešto više od osnovnih pojmova fudbala, tu ne možeš ništa više.
I da, trenerova je greska za ovu 45minutu blamazu iz 15 razloga i rodjena ga majka ne moze opravdati. Glupane.
Trenerova blamaža jer je Dupovac udario Štilića, što Mujakić ispada iz voza, što je Pidro pogubljen, što Andrej ne može pasa pogoditi.

Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 05 mar 2022, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hmmm...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.