FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad očekujem neki video od Dupovca gdje se nam izvinjava za ovo i plače. Ma mars u pm retardu jedan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da vam mozda plate ne kasne **** li vam komplet familiju do kad ovo da prezivljavam
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
O kakvoj losoj igri pricate ? Ako znamo da igra nije bila dobra ni u prve dvije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nidje veze Stilic je karton zasluzio al najace za facu se hvata. Hrpa beskorisnih kako na terenu tako i na klupi. Dupovac,Dal,Hebib pa Cmiljanici i slicna vanago. Jbte placas strance Oremusa,Lazica,Cmiljanica pa za sta sluze te ublehe
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kakav glupan Vasoski, Krle bi bar poginuo na terenu a on stavlja ovog antitalenta.
Nije Lazić na klupi, a ovaj degen napravio u produžetku crveni, pisaj ga.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Pa to je onda do trenera. Ne može 11 loših biti, a da trener nije kriv.SarajevoForza je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:01Bravo kapitenu, kako su dobili premije za Leotar obavezno ih kazniti 5x vise za ovo, ako ne mogu novcano onda na treningu. Svih 11 je ispod prosjeka odigralo.
Ja opet ponavljam, oni imaju pet veznih igrača, mi dva. Čataković nije veznjak.
Slično smo sebi uradili u derbiju 5:2, i tad smo igrali sa dva vezna, a oni sa 4-5.
Btw, pogrešno je sad eventualni poraz natovariti Dupovcu na leđa, jer će se tako maskirati stvari problem, a to je ovo nepostojanje sistema igre.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nabit ga je trebalo jos prije pola sezone, nikad vise ne zaigro retarde 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Makedonac Out odmah. Vise bi prilika sa Sablicem imali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nadam se da ovaj kloc Amer vise nece zaigrat
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mah nije ni cudo sto se dizu ruke opcenito od bih fudbala pa tako i od sarajeva, svako je svjestan da ovdje nikakvog napretka nema sto se tice sportskog segmenta, x puta se imala prilika izdignut od svega sto ima veze sa ovom ligom al od toga nema nista niti ce biti. Uvijek cemo se vuci u ovoj zabokrecini od lige, evropski iskorak mozemo svi kolektivno sanjati, gubit ce se od leotara, posusja, zeljeznicara koji ne znaju hoce li sutra dan docekati kao fk itd itd.. **** ovo
1946-1987
De ba, jel postoji protivnik Borca da nije iskasapljen kartonima? Sta je Peljto nije htio ugrožavati UEFAina takmičenja? Na stranu glupost dupovca ovo je žuti.
Odmah Vasoski out, sta vam je koji k jbga fudbal
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nula od igre, ovo je sramota.
Dupovac glup ko točak... Pidro isto.
Babin mali 0 bodova
Dupovac glup ko točak... Pidro isto.
Babin mali 0 bodova
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Al vode ih likovi sa 500 godina u ekipi
Štilić Bekrić Kosorić Cocalić
Dal treba sam izaći, ovo što on igra može svako od nas odigrati. Pogubljen malac totalno.

Štilić Bekrić Kosorić Cocalić

Dal treba sam izaći, ovo što on igra može svako od nas odigrati. Pogubljen malac totalno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajmo biti pozitivni
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svi koji su pisali da ide karanje, ma rutinski, ubićemo ih i slično, neka vam ovo opet bude lekcija da se ne provaljujete. Vi mislite da ako smo doveli pojačanja, samo izađe Avram i to je sve, ne moraš se oznojiti za pobjedu.
Igra je nikakva. Ne možemo lopte iznijeti, igrači se zaštekali gore. Mora to oštrije i bolje. Đokanović je teški odron, šta se desilo s tim momkom ptice znaju. Pidro teška nula, iskreno jedva čekam da odem. Kako mrzim njegovu mlitavost i zbunjenost, u kojem je on univerzumu Allah zna. Dal igrač manje kao i prošlu tekmu.
Odmah na poluvremenu se moraju stvari obrnuti. Odmah uvesti Oremuša i Avrama. Nema se šta čekati, jer je ovo preloše.
Igra je nikakva. Ne možemo lopte iznijeti, igrači se zaštekali gore. Mora to oštrije i bolje. Đokanović je teški odron, šta se desilo s tim momkom ptice znaju. Pidro teška nula, iskreno jedva čekam da odem. Kako mrzim njegovu mlitavost i zbunjenost, u kojem je on univerzumu Allah zna. Dal igrač manje kao i prošlu tekmu.
Odmah na poluvremenu se moraju stvari obrnuti. Odmah uvesti Oremuša i Avrama. Nema se šta čekati, jer je ovo preloše.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 05 mar 2022, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
kakav crveni od ovog jada, nije ni čudo ko ih vodi, simuliraj i kmeči ... Fuj...
- feniksptica
- Kontakt:
Izmedju 2 stopera covjek daje gol u skoku glavom. Trojica ih skacu odjednom. Takvu utakmicu odmah predas, da se ne patis.
Ono sto se govorilo na pripremama..PREKIDI
Nije crveni
Igramo kako oni hoce da igramo
Ono sto se govorilo na pripremama..PREKIDI
Nije crveni
Igramo kako oni hoce da igramo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Yebem i tebi Ajvarovski majku pickastu. Branimo se ko Ukrajina, jedan nas igrac skuplji od cijelog Zelje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, r3m1, TheTruth34, zagorski i 36 gostiju.