Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
cuo sam i ja to. mada mi sad ni ne znaci toliko s obzirom da sam se naviko vec.Emir_ZENICA je napisao/la:Za Zenicke skolarce...razmatra se odluka da se prekine skola radi epidemije
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 02 feb 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Imal šta za Tuzlu danas sam moro odmrzavat jaja kad sam doso kuci, mislim nije meni to teško al ne mogu na javnim mjestimaEmir_ZENICA je napisao/la:Za Zenicke skolarce...razmatra se odluka da se prekine skola radi epidemije

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Stara mi radi u bolnici pa znam to za Zenicu,za Tuzlu ne znam
....Meni svejedno,ja kazem za skolarce 

A C A B !
Smijesno da ovi Liverpool fans, Barca fans, Arsenal fans, Manunited fans i ostali su online i pise postovi na forumu kad igra njihov tim na TV-u. Pravi vatreni navijaci 

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:Smijesno da ovi Liverpool fans, Barca fans, Arsenal fans, Manunited fans i ostali su online i pise postovi na forumu kad igra njihov tim na TV-u. Pravi vatreni navijaci

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
aj likaD1n0 je napisao/la:Smijesno da ovi Liverpool fans, Barca fans, Arsenal fans, Manunited fans i ostali su online i pise postovi na forumu kad igra njihov tim na TV-u. Pravi vatreni navijaci

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
jarane dogovori se s recenicom....D1n0 je napisao/la:Smijesno da ovi Liverpool fans, Barca fans, Arsenal fans, Manunited fans i ostali su online i pise postovi na forumu kad igra njihov tim na TV-u. Pravi vatreni navijaci

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
jel za cijeli ze-do kanton il samo podrucije zenice......Emir_ZENICA je napisao/la:Za Zenicke skolarce...razmatra se odluka da se prekine skola radi epidemije

- Donnie Darko
- Kontakt:
de nek neko ovom bananu donese.D1n0 je napisao/la:Smijesno da ovi Liverpool fans, Barca fans, Arsenal fans, Manunited fans i ostali su online i pise postovi na forumu kad igra njihov tim na TV-u. Pravi vatreni navijaci
Čojk je upravuDonnie Darko je napisao/la:de nek neko ovom bananu donese.D1n0 je napisao/la:Smijesno da ovi Liverpool fans, Barca fans, Arsenal fans, Manunited fans i ostali su online i pise postovi na forumu kad igra njihov tim na TV-u. Pravi vatreni navijaci

- DAVID VILLA
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
samo crkvice.adis.p je napisao/la:jel za cijeli ze-do kanton il samo podrucije zenice......Emir_ZENICA je napisao/la:Za Zenicke skolarce...razmatra se odluka da se prekine skola radi epidemije![]()
![]()
jojj da hoce Bogdoo.......Emir_ZENICA je napisao/la:Pa vajda cijeli ZE-DO kanton jbg

..da hoce Bogdo i Sarajevski kanton
..al nece nas ta sreca

hahaha
ajmo vozaci...
interesuje me nesto...
znam da je prije bio zakon u kojem pise da ako imas ''P'' ne mozes voziti poslije 11 navece...
al cujem da je to ko nesto ukinuto..pa me interesuje,da li mogu ja sa ''P'' voziti poslije 11...
interesuje me nesto...
znam da je prije bio zakon u kojem pise da ako imas ''P'' ne mozes voziti poslije 11 navece...
al cujem da je to ko nesto ukinuto..pa me interesuje,da li mogu ja sa ''P'' voziti poslije 11...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
MozesT-MAC je napisao/la:ajmo vozaci...
interesuje me nesto...

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 9 gostiju.