Ja ga bgm pamtim po ovomeKop je napisao/la:Kad smo vec kod Johna O'shea-e. Ako cu ga pamtit po cemu, a cisto sumnjam, pamtit cu ga po ovome, ovo mi je legendarno.![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
90 min,liverpool....sta mi drugo treba
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ja ga bgm pamtim po ovomeKop je napisao/la:Kad smo vec kod Johna O'shea-e. Ako cu ga pamtit po cemu, a cisto sumnjam, pamtit cu ga po ovome, ovo mi je legendarno.![]()
[youtube][/youtube]
Kralj je ocm,a pogotovo ono 1 vs 1.Vecina golmana ne bi onako reagovala.United Rule je napisao/la:Ocito ste vi neki navijaci od jucer.
Ja cu O'shea pamtiti po mnogo cemu dobrome, zakazao je tek u zadnje 2 sezone.
Sjetite se gola protiv Arsenala u CL, pa onda ovih klipova i tek na kraju ovo
Znao je i mene iznervirati al zamislite koliki je tu pritisak na njega i sve...
Najlakse je nekoga popljuvati tu ccc
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... x?pageNo=4ammarc je napisao/la:ipak nista od Nevilla iduce sezone.povlaci se na kraju ove.
Hehe legenda, ne da sliku scouseru, pa taman zavrsio u zatvoru.majestic24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se nezaboravi
Ma imao sam taj osjecaj da ce bit sigurna pobjeda vise puta ove sezone, ali u gostima nam uvijek bude zayebano. Nadam se da je konacno vrijeme za nesto laksu gostujucu pobjedu. Ali Wolverhampton je u ocajnoj situaciji tako da ce pruzit 110% iako su igracki puno slabiji naravno. Nadam se istoj postavi kao i sinoc, samo Rafael umjesto O'Shea.Thunderstruck je napisao/la:Do kraja ima još mnogo ali svakom utakmicom smo bliže i bliže. A utakmice prolaze.
Naredna je Wolwes gdje pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, mnogo smo jači i u mnogo boljoj formi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.