Ne žuri, sad je još veća na Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne žuri, sad je još veća na Sarajevo
ma milion brzih posti a oni ne saradjuju jos s njima,nego preko posti pa ja treba da kupim i jos sad da ganjam od poste do poste ,postare i pizde materine,kao da nemam pametnija poslanapoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 12:48Ma to je do poste nesta, zagubilo se. Meni su tako par puta "kasnile" stvari s ebaya, dok im nisam otisao u centralu. Tamo skladiste puno neisporucenih stvari.
2,65 2,85 3,00
Odigrao sam hendikep pa šta budeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2022, 08:292,65 2,85 3,00
Ja se inace ne kladim ali ovaj poklon ne mozes da ne iskoristis![]()
Evo bas gledam
Možda kladionice znaju nešto što mi ne znamo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2022, 08:292,65 2,85 3,00
Nađi mi utakmicu na kojoj su sudije barem pokušale svirati protiv Zrinjskog i Borca. Mi smo imali bruku tih utakmica.LegendKiller je napisao/la: ↑04 mar 2022, 23:13prestani više lupetati o Vici i veležu i sudijama. Zrinjski ove sezone ti je dokaz da ti sudije ne mogu ništa ako igraš fudbal. Izađeš na teren uvališ dva gola i boli te šta radi neki tamo Vico. Mi imali jedan šut u okvir gola u svakoj trećoj utakmici i Vico nam kriv.Pitar6785 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:49Mi kad smo god kovali im tabut i zadnji ekser zakucavali popisani smo ostali. Prvo karanje pa onda ponizavanje…
Igraci i ss moraju ovu utakmicu uzet isto koda igraju protiv veleza birca kita citya, bez imalo derbi naduvali smo nabrijali smo se bla bla, pusti to mahnitoji mulalicu nek on igra ubi u kost i to a ti lagano trpaj golove a oni nek se spremaju za koride mma fights itd..
Bodovi nam trebaju sa minimalnom potrosnjom jer Vico i velez nam igraju prljavu igru
Pusti te glupe alibije, imaš dobru ekipu, odradio si pripreme, finansijski si stabilan, dakle samo sam sebe možeš zeznuti ako igraš sa alibijem Vico, sudije ovo ono.
Kako 3,00 mamu imNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2022, 08:292,65 2,85 3,00
Sve osim njihove pobjede će biti iznenađenje
Oni,s.1,lutrija,mtel ,klix,...Da se ne baca,steta papiranapoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 09:50Kako je s.c.sp.ort dosao do 10 ulaznica za sjever pa poklanjaju u nagradnoj igri?![]()