FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svani da zagrmi!!!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Daj Bože da tako bude, nekako najmrže gostivanje mi je u BL i Mostaru
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- TheNorthFace
- Kontakt:
Momci hoce li se moci uci na tekmu u nas dio sjevera i poslije kortea, malo su mi suprotne ove objave fks i unfks, a i glupo je da se ogranici ulaz samo na korteo
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamalo da Zrinjski prospe bodove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hoce i prije i poslije.TheNorthFace je napisao/la: ↑04 mar 2022, 23:55Momci hoce li se moci uci na tekmu u nas dio sjevera i poslije kortea, malo su mi suprotne ove objave fks i unfks, a i glupo je da se ogranici ulaz samo na korteo
Ovo sto su napisali se vise odnosi na grupice eventualne.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TheNorthFace
- Kontakt:
Hvala kralju, da sam rahat ondamiky_hz je napisao/la: ↑05 mar 2022, 00:02Hoce i prije i poslije.TheNorthFace je napisao/la: ↑04 mar 2022, 23:55Momci hoce li se moci uci na tekmu u nas dio sjevera i poslije kortea, malo su mi suprotne ove objave fks i unfks, a i glupo je da se ogranici ulaz samo na korteo
Ovo sto su napisali se vise odnosi na grupice eventualne.
1946
Nisam sad gledao koga možemo zapasti, koga ne, jer je dosta nepoznanica, a mi prvi put nismo prvi u ovoj fazi (bili smo prvi svaki put od kada se uveo ovaj format od sezone 18/19).
Ono što je bitno je čekati Borca, Veleža i Širokog kući. Zrinjskog bi radije u Mostaru, jer nije sigurno da bi ih kući dobili. A i svakako bolje da konkurencija ima domaći okršaj s njima, kako bi im se izbila jedna utakmica kući.
Željezničar također u gostima, jer u derbiju a nema pravila. Plus zbog putovanja je važno, ne ideš daleko. TC, iskreno svejedno. Možda bolje i s njima u gostima.
Ostalo treba biti svejedno. Eventualno Sloboda kući.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kako bi nam samo u svakom mogucem smislu dobro dosla pobjeda sutra
, srce ne teren i guraj 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma izbjeci tusanj ako je srece i protiv slobode i tuzle...fuj teren
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Znam Ajlu licno,mrtvi manijak isla na njihove tekme redovno ako dodje odma je pitati kakav je osjecaj kad je cijeli zivot mrtvi manijak. Otkud ona u klubu i na koji fintu pojma nemam bas sam se iznenadio kad sam vidio jbte Dzevlan inace joj je djevojackoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 mar 2022, 23:08Ma ništa brate
Ne znam, čitajući one nebuloze o stakeholderima i slično, čini mi se da ova u životu ništa ozbiljno nije uradila i da živi od presipanja iz šupljeg u prazno. Takvih smo dosta u klubu imali za vijeke vijekova![]()
Slazem se. Borac, Velez, Siroki. 2 od ove 3 da budu kuci na konju smo. Zelju bi zbog putovanja u gostima, a za Zrinjski mi je svejedno, ne bi bio prvi put da ih mlatnemo dole kada se to od nas najmanje ocekuje. Za Tuzlanske ekipe mi je svejedno, bolje gostovanje gore nego u BL.Mokes je napisao/la: ↑05 mar 2022, 00:24Nisam sad gledao koga možemo zapasti, koga ne, jer je dosta nepoznanica, a mi prvi put nismo prvi u ovoj fazi (bili smo prvi svaki put od kada se uveo ovaj format od sezone 18/19).
Ono što je bitno je čekati Borca, Veleža i Širokog kući. Zrinjskog bi radije u Mostaru, jer nije sigurno da bi ih kući dobili. A i svakako bolje da konkurencija ima domaći okršaj s njima, kako bi im se izbila jedna utakmica kući.
Željezničar također u gostima, jer u derbiju a nema pravila. Plus zbog putovanja je važno, ne ideš daleko. TC, iskreno svejedno. Možda bolje i s njima u gostima.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Isto ti je bracika tusanj i bl... Mozda nas malo bolje docekaju u blvedinjo98 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 01:35Slazem se. Borac, Velez, Siroki. 2 od ove 3 da budu kuci na konju smo. Zelju bi zbog putovanja u gostima, a za Zrinjski mi je svejedno, ne bi bio prvi put da ih mlatnemo dole kada se to od nas najmanje ocekuje. Za Tuzlanske ekipe mi je svejedno, bolje gostovanje gore nego u BL.Mokes je napisao/la: ↑05 mar 2022, 00:24Nisam sad gledao koga možemo zapasti, koga ne, jer je dosta nepoznanica, a mi prvi put nismo prvi u ovoj fazi (bili smo prvi svaki put od kada se uveo ovaj format od sezone 18/19).
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zna li neko hoće li biti kakav stream sutra?
Grbavico grbavico otvaraj kapijee
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ajde rajvooooo
-
- Kontakt:
HAJDEEEEEEEEEEEE
SVE OVE GODINE PLAVE KARAMO!
SVE OVE GODINE PLAVE KARAMO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CentarsutNaClanak921, Cuspajz, GradKamena2, HyperOS, James1987, JavierBosnia, Kabinet1987, Kaunas, Krste11, Kyle88, N3R3D, napoleon72, SilaMoc1946, Tarapi, TefalTava, Vrhbosnian i 190 gostiju.