FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tiffoso
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la tiffoso » 23 feb 2022, 09:52

Imp je napisao/la:
23 feb 2022, 09:49
kad nemaš argumenata, najlakše vrijeđati na nacionalnoj osnovi. to je taj level inteligencije ;)
Sto je najgore covjek gleda citavu naciju kroz Edina Dzeku .Npr ja nisam UZP-ovac ili slicno vec dolazim iz srca ponosne Bosne i Hercegovine i ne mrzim druge nacionalnosti.

Zamolio bih admina da sankcionise vrijedjanje na nacionalnoj osnovi likove kao sto su GeriOldman, rak-rana drustva Bosne i Hercegovine :clap:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 feb 2022, 09:56

Imp je napisao/la:
23 feb 2022, 09:42
moj post se referira na podatak da je Inter promašio gotovo 2 puta više velikih prilikau seriji a nego Milan i Napoli, ekipe koje su mu bodovno najbliže. Onaj stručnjak komentira o tome šta se događalo protiv liverpoola. lik se redovno gubi i piše nebuloze.

Džeku sam eksplicitno spomenuo jer je on taj napadač koji bi trebao biti ubojitiji dok je lautaro više radilica i tip napadača koji će biti podrška prvoj špici ekipe. Naravno nešto će i zabiti čisto i radi blizine golu, ali od njega ne treba očekivati da će trpati. Ako mu se ne može dovesti adekvatan partner onda ga bolje prodati ili mijenjati formaciju. Ovako sad igramo 3-5-2 imamo 2 napadača, a nijedan ne zna zabiti gola.
A jel fula Lautaro? Koliko je utakmica promašio zicere?
Tačno, on je taj tip napadača, ali mu to nije alibi kad fuli zicer. I to nije jednom, dvaput, nego je postalo hronično.
Ne bi mu to trebao biti alibi što si naveo.
Koševo Zapad

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 23 feb 2022, 09:59

tiffoso je napisao/la:
23 feb 2022, 09:52
Sto je najgore covjek gleda citavu naciju kroz Edina Dzeku .Npr ja nisam UZP-ovac ili slicno vec dolazim iz srca ponosne Bosne i Hercegovine i ne mrzim druge nacionalnosti.

Zamolio bih admina da sankcionise vrijedjanje na nacionalnoj osnovi likove kao sto su GeriOldman, rak-rana drustva Bosne i Hercegovine :clap:
Ma ne gledaju intelektualci poput njega ništa, niti koriste glavu za razmišljanje. Takvi kao on samo znaju vrijeđati one koje ne misle kao on. Još ako nije iste nacionalnosti, pa gdje ćeš ljepše prilike za jednog nacionalistu, taman da istrese frustracije koje mu se nakupljaju nezadovoljstvom svog osobnog postojanja.

Džaba ti je admine prizivait, nije ovo prvi put, takve stvari su ovdje dozvoljene, jednostavno se vodiš onom, nije bitno tko ti kaže, nego šta ti kaže.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 feb 2022, 10:00

tiffoso je napisao/la:
23 feb 2022, 09:43
Samo da se javim da nabijem na K. sve Dzekine fan-boyse :salut: . Ne ovo nije provokacija, vec dio tradicije koju treba na temi Intera uvesti kako su se isti pojavili na ovoj temi. Ko nema pojma o Interu a jos manje o Serie A ne treba da se javlja ovdje.
@Imp nemoj protiv dobirh bosnjanina da se boris, Dzeko je gospodar svih napadaca. To sto protiv Sassuola nije dva zicera zabio nema veze, desava se logicno. Najbolji napadaci su bili uvijek konstantni u masenju zicera.
Nabij onda i one koji kritikuju isključivo Džeku ;)
Ma ja, trebao je vaditi vruće kestenje protiv Sassuola na 0-2 :D
Pa reci koju i o Lautaru i Alexisu koji su počeli meč.
Yebo nas Džekine fanove, daj nam kako su oni igrali.
Hajmo pričati o Interu. Vi kao dobri domaćini bi trebali usmjeriti temu u tom smjeru.
A ne svako malo Džekini fanbojsi ovo, Džekini fanbojsi ono....a onda napišeš kako su napadači Intera kritični i fulaju zicere, pa iskomentarišeš jedino - Edina Džeku. To već prerasta u hejterstvo.
Koševo Zapad

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 23 feb 2022, 10:11

Shategabri je napisao/la:
23 feb 2022, 09:56
Tačno, on je taj tip napadača, ali mu to nije alibi kad fuli zicer. I to nije jednom, dvaput, nego je postalo hronično.
A jel netko rekao da nije fulao? Pa fula redovno, fulavao je i prošle sezone. No opet su svi (bar oni što se razumiju u nogomet) pričali o fantastičnom tandemu "LuLa". A bome je i lani Lautaro promašivao. No on te svoje promašaje isplati trkom i igrom u defanzivi. Dok je Lukaku uglavnom bio zadružen da primi loptu okrenut leđima kad ide brza kontra, da istrči brzo kontru/polukontru. I na kraju da zabije ono što mu ekipa kreira. Naravno i on bi nešto fulao. Nema napadača koji neće promašiti. Ali je bitno što manje promašiti. Taj tandem je jedan od glavnih razloga zašto je inter onako dominantno uzeo prošle sezone. Te dužnosti koje je Lukaku odrađivao prošle godine su i razlog zašto je na kraju netko platio njega 115M€.
Imp je napisao/la:
23 jan 2022, 20:38
Naravno da Dzeko nije ta klasa napadača koja Interu treba, pa čak ni Džeko iz najboljih dana nije taj.

Ali treba gledati širu sliku, neplanski nas napustio prvi napadač. Vlasnici u financijskoj banani. I onda Marota dovede Džeku gotovo besplatno. Ljudi moji, ne možeš od igrača kojem je 36 godina i došao je praktički besplatno očekivati da bude razina Vlahovića. Da nije Džeke, ja ne znam koji bi nam igrač za te pare odradio ovo prijelazno vrijeme dok se ne nađe pravi napadač. Kad smo se već našli u tako nezavidnoj situaciji. Džeko je došao kao melem na ranu i ove sezone odlično radi ono za što je doveden. Da nekako iznese ovo prijelazno razdobolje. Sljedeće sezone će odrađivati po 20-min na utakmici i to je to.
Moj stari post o situaciji s Džekom. Znači u sitaciji kakvoj smo bili, boljeg od Džeke nije se moglo dovesti. Ali ne treba se zavaravati, na ljeto moramo dovesti vrhunskog napadača.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 feb 2022, 10:14

Imp je napisao/la:
23 feb 2022, 10:11
23 feb 2022, 09:56
A jel netko rekao da nije fulao? Pa fula redovno, fulavao je i prošle sezone. No opet su svi (bar oni što se razumiju u nogomet) pričali o fantastičnom tandemu "LuLa". A bome je i lani Lautaro promašivao. No on te svoje promašaje isplati trkom i igrom u defanzivi. Dok je Lukaku uglavnom bio zadružen da primi loptu okrenut leđima kad ide brza kontra, da istrči brzo kontru/polukontru. I na kraju da zabije ono što mu ekipa kreira. Naravno i on bi nešto fulao. Nema napadača koji neće promašiti. Ali je bitno što manje promašiti. Taj tandem je jedan od glavnih razloga zašto je inter onako dominantno uzeo prošle sezone. Te dužnosti koje je Lukaku odrađivao prošle godine su i razlog zašto je na kraju netko platio njega 115M€.
Imp je napisao/la:
23 jan 2022, 20:38
Naravno da Dzeko nije ta klasa napadača koja Interu treba, pa čak ni Džeko iz najboljih dana nije taj.

Ali treba gledati širu sliku, neplanski nas napustio prvi napadač. Vlasnici u financijskoj banani. I onda Marota dovede Džeku gotovo besplatno. Ljudi moji, ne možeš od igrača kojem je 36 godina i došao je praktički besplatno očekivati da bude razina Vlahovića. Da nije Džeke, ja ne znam koji bi nam igrač za te pare odradio ovo prijelazno vrijeme dok se ne nađe pravi napadač. Kad smo se već našli u tako nezavidnoj situaciji. Džeko je došao kao melem na ranu i ove sezone odlično radi ono za što je doveden. Da nekako iznese ovo prijelazno razdobolje. Sljedeće sezone će odrađivati po 20-min na utakmici i to je to.
Moj stari post o situaciji s Džekom. Znači u sitaciji kakvoj smo bili, boljeg od Džeke nije se moglo dovesti. Ali ne treba se zavaravati, na ljeto moramo dovesti vrhunskog napadača.
Pročitao sam taj post i tu si bio korektan.

A nije niko rekao da ne fula, al prođe ispod radara, rekoh već, napadači fulaju zicere, onda ide imenom Džeko, a ovaj dođe tu kao vodonoša, oslobođen odgovornosti...kriv je, al Edin je glavni krivac.

Evo recimo Edin ne može biti kriv za Sassuolo, obzirom da nije počeo utakmicu i da je ušao na 0-2. I čini mi se da je baš Lautaro fulio zicer za 1-2, gdje bi druga priča bila.
Koševo Zapad

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 23 feb 2022, 10:16

23 feb 2022, 10:00
To već prerasta u hejterstvo.
Ja mogu biti samo hejter vas Džekinih fanboja jer redovno prosipate svoj proljev po Interovoj temi. Mada nisam ni vaš hejter, jer sam dovoljno star da mogu ignorirati random likove s interneta.

Džekin hejter nikako, jer njega "volim". Da nije on uletio ovu sezonu, vjerovatno bi "moj" Inter bio u goroj situaciji nego je sad. Ali ipak pokušavam biti što više realan kad se piše o Interu i njegovim igračima.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 23 feb 2022, 10:23

Nisam ni rekao da je Edin kriv za Sassuolo. Realno za Sassuolo je kriva obrana jer je u 30 minuta primila 2 gola, a onda ga moš ****, puno lošijim ekipama je teško zabiti 2 gola kad se brane. I jest Lautaro fulao. Generalno, meni Džeko nije kriv ni za jednu utakmicu. Došao je besplatno, ima 36 godina, ima veliku minutažu, bori se koliko može. Ali da puno promašuje, to je istina, zapravo mu egzekucija nikad nije bila jača strana u karijeri. I Interu definitivno treba bolji paker na Edinovoj poziciji ako misli igrati ovu formaciju. Ponavljam ni Lautaro ni Džeko nisu pakeri. Lautaro će trčati i pritiskati zadnju liniju, i zabiti nešto. Treba mu partner kao Lukaku, netko tko će redovno nositi stopera na leđima i primiti loptu, netko tko će istrčati kontru i netko tko će zabijati. Ako nemaš takvog partnera, onda bolje igrati 4-3-3. Gdje će krila više ulaziti u 16 i zabijati. Edin naravno, trenutno na desnoj strani nemamo igrača koji je spospoban igrati 4-3-3 a nije ni pametno sad mijenjati formaciju. Tako da od toga ništa. Samo kažem.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 feb 2022, 10:29

Imp je napisao/la:
23 feb 2022, 10:23
Nisam ni rekao da je Edin kriv za Sassuolo. Realno za Sassuolo je kriva obrana jer je u 30 minuta primila 2 gola, a onda ga moš ****, puno lošijim ekipama je teško zabiti 2 gola kad se brane. I jest Lautaro fulao. Generalno, meni Džeko nije kriv ni za jednu utakmicu. Došao je besplatno, ima 36 godina, ima veliku minutažu, bori se koliko može. Ali da puno promašuje, to je istina, zapravo mu egzekucija nikad nije bila jača strana u karijeri. I Interu definitivno treba bolji paker na Edinovoj poziciji ako misli igrati ovu formaciju. Ponavljam ni Lautaro ni Džeko nisu pakeri. Lautaro će trčati i pritiskati zadnju liniju, i zabiti nešto. Treba mu partner kao Lukaku, netko tko će redovno nositi stopera na leđima i primiti loptu, netko tko će istrčati kontru i netko tko će zabijati. Ako nemaš takvog partnera, onda bolje igrati 4-3-3. Gdje će krila više ulaziti u 16 i zabijati. Edin naravno, trenutno na desnoj strani nemamo igrača koji je spospoban igrati 4-3-3 a nije ni pametno sad mijenjati formaciju. Tako da od toga ništa. Samo kažem.
Niko ti ne garantuje da bi Lukaku i ove sezone bio ono što je prošle.
Možda mu Italija leži više od Engleske, ali je isto tako moguće da bi i u Interu doživio pad forme i onda bi ga imao u panj modu.
Inter svakako treba već za narednu sezonu tražiti konkretnog napadača obzirom na trenutni sastav napada.
Edin ima 36, Alexis 33, onaj za 30 miliona što je doveden, Correa, od njega ništa.
Koševo Zapad

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 23 feb 2022, 10:32

cuj ovog lautaro radilica ahaahah,radilice su Kante i slicni,ovaj je tu da bi zabijao ,nece u 40oj poceti postizati golove
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 23 feb 2022, 10:38

23 feb 2022, 10:29
Niko ti ne garantuje da bi Lukaku i ove sezone bio ono što je prošle.
Možda mu Italija leži više od Engleske, ali je isto tako moguće da bi i u Interu doživio pad forme i onda bi ga imao u panj modu.
Inter svakako treba već za narednu sezonu tražiti konkretnog napadača obzirom na trenutni sastav napada.
Edin ima 36, Alexis 33, onaj za 30 miliona što je doveden, Correa, od njega ništa.
a naravno da ti nitko ništa ne može garantovati, može se već sutra recimo Bastoni postat truba žešća. Ali zato i pričamo o onome što je na terenu i što se dogodilo ili se događa. A trenutno je Inter najtanji na Džekinoj poziciji i tu se mora uložiti pare i pogoditi. Correa je definitivno promašaj od transfera, non-stop ozljeđen i imam osjećaj da će biti kao Sensi.
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 23 feb 2022, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 23 feb 2022, 10:39

@Puma, moderator vidim da je moja prijava za ovo vrijeđanje zaključena, a post ostaje? Jel znači da su vrijeđanja dozvoljena?

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 23 feb 2022, 12:10

Plot twist više je lukaku fulao prošle sezone, nego Džeko ove.

Evo još jednog, kako ste providni majko mila. Nevjerovatno, vuna je baš. Po.skok vapi za takvima. Od vas su veće gnjide samo ovi kao truth, što im sve tuđe miriše, a njihovo smrdi najviše. Gnjide prave.
1921

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 feb 2022, 22:53

I mi smo kurate srece pa da dobijemo Liverpul u LP.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 04 mar 2022, 23:09

Od 60 postignutih golova u Seriji, Brozović je učestvovao sa čak jednom asistencijom...

Ah da zaboravim da on radi neke druge bitne stvari, dodavanje Handanoviću, pas unazad za nekog stopera, odvratno mlataranje rukama, izrazito ne inteligentni faulovi, itd... Ne pamtim precjenjenijeg igrača u našim redovima, odkad pratim Inter.

adointer10
Kontakt:

Post Postao/la adointer10 » 04 mar 2022, 23:21

TheTruth34 je napisao/la:
04 mar 2022, 23:09
Od 60 postignutih golova u Seriji, Brozović je učestvovao sa čak jednom asistencijom...

Ah da zaboravim da on radi neke druge bitne stvari, dodavanje Handanoviću, pas unazad za nekog stopera, odvratno mlataranje rukama, izrazito ne inteligentni faulovi, itd... Ne pamtim precjenjenijeg igrača u našim redovima, odkad pratim Inter.
je li moguce da si ovo napisao? De molim te, pametnije ne pisi, ili konsultuj se s nekim, pa napisi pametnije sta! jbg moram, ostali ce ti presutit...al fakat glupost si napisao...

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 04 mar 2022, 23:27

Šta je glupost? Čovjek čitajući komentare ispade u rangu Barele ili Hakana, a svaku yebenu tekmu gubi 3,4 lopte i stvara prilike za protivnika. Odvratno mlataranje rukama i njegov govor tijela kada neko drugi pogriješi je za šamara (nemoguće je da to nikad nisi primjetio) i ove sezone smo dali 60 golova u prvenstvu , Brozović je dao 0 i asistirao jednom.

Šta je ovdje glupost? Zamolio bih te da objasniš

60 golova
0 G
1 as

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 04 mar 2022, 23:36

Glupost je da gledaš kroz statistiku. Broz je najvažniji igrač ove ekipe u kakvoj god formi bio. Trenutno jest ispod nivoa al je statistika totalno nebitna....
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 05 mar 2022, 00:00

Mago je napisao/la:
04 mar 2022, 23:36
Glupost je da gledaš kroz statistiku. Broz je najvažniji igrač ove ekipe u kakvoj god formi bio. Trenutno jest ispod nivoa al je statistika totalno nebitna....
Hajde zaboravit ćemo statistiku i da je učeštvovao u jednom od 60 golova iako je igrač sa skoro najvećom minutažom.

Je li svaku tekmu ima minimalno 2 izgubljene lopte, koje stvore priliku protivniku?

Je li ima preiritantan govor tijela kada neki saigrač pogriješi i mlataranje rukama?

Jel redovno pravi preglupe faule i dobija glupe kartone?

Je li u svakoj utakmici ima više dodavanja unazad do stopera i Samira nego prema naprijed?

Je li se makar slažemo da nikada nije bio oličenje inteligencije?

Je li se iko sjeća utakmice Inter Sampdoria iz 2017 godine? Za ove novopečene što prate Inter od kad je babuka svemogući došao ( ne mislim ovdje na vas dvojicu) nek pogledaju tu utakmicu i epic Broza..
99 % Interista je htjelo da se protjera iz kluba tad, sa razlogom naravno.

Mogao bih do sutra nabrajati njegove mane u igri ali ne da mi se kucati toliko, ali dekuntatno je neko pravljenje igračine od njega ( znate i sami koliko se ježim na to pretjerano uzdizanje igrača).

P. S. Jel on ikad zvanično produži taj ugovor?

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 05 mar 2022, 00:04

Budala,maše rukama,napravi malte ne svaku utakmicu opasnu grešku. Sve istina. I opet najvažniji igrač ekipa, ma kolika budala bio. I mene nervira sa mahanjem al jbg.

Inače,Broz do 19' i Broz nakon 19' su dva totalno različita igrača.

Uzdizanje ili ne, mi boljeg i važnijeg nemamo.

Nije zvanično produžio ugovor.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.