Vjerujes li mi da se ne bi cudio da izadje da ga nece pola sezone dodatno biti radi nekih njegovih razlogamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 09:57i ja sinoc isto pitanje postavio.. poznavajuci njega makar ga zub jutros boli![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vjerujes li mi da se ne bi cudio da izadje da ga nece pola sezone dodatno biti radi nekih njegovih razlogamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 09:57i ja sinoc isto pitanje postavio.. poznavajuci njega makar ga zub jutros boli![]()
![]()
Brza i okretna navala s zadnjim veznim na špicu.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
Iskreno nadam se da Štila neće igrati na krilu jer po meni bolje je gurnuti Galica na krilo i mrtvog Blaževića na beka.
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Zamisli fkt krene sa Stilicem i Bekrijom. Da bog sacuvaZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
Iskreno nadam se da Štila neće igrati na krilu jer po meni bolje je gurnuti Galica na krilo i mrtvog Blaževića na beka.
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Hladno napisa sastav,tobeyarrabiZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Bas vala, zreli da primimo tricu sa ovim sastavom.jointunija je napisao/la: ↑04 mar 2022, 20:50Hladno napisa sastav,tobeyarrabiZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Hrasno15, tutankamon1905 i 58 gostiju.