Samo kakiš iz dana u dan,al ofirno kakiš.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Beća na desno krilo

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li sutra treninga i u koliko sati?
Sastav je da se ne sastavis sam sa sobom.
J.e.b.e.m kosevo j.e.b.e.m sarajvo j.e.b.e.m horde zla p.i.c.k.e sa sjevera neka p.u.s.e ga.
- Bersaga
- Kontakt:
Bender
Galić Cocalić Kosorić Malić
Hajdarević Mekić Hodžić
Beća Bekrić
Vučenović
Ubaciti kasnije Štilića umjesto Bekrića i Resića umjesto Vučenovića, zarotirati Hodžića u napad, Beću vratiti na mjesto Hodžića a Resić dolazi na mjesto Beće.
Ili opcija sa našim legendarnim krilima:
Bender
Hajdarević Mekić
Resić Bekrić Šehić
Hodžić
Resić na desnom krilu, to mu je i primarna pozicija prema Transfermarktu a lijevo krilo Šehić. Ima opcija da Resić ostane na lijevom krilu ako će desno igrati Blažević ili recimo Blažević na beku a na krilo da ide Galić.
Nisam optimista da će Mulalić zajedno sa svojim ahbabima znati pronaći dobru kombinaciju za utakmicu ali nadam se da će me demantovati.
Gdje nestadoše ovi bombaši i :opaopa: ,nije vam to fino da lažete u tim godinama :facepalm:
Hajdarević Mekić Hodžić
Beća Bekrić
Vučenović
Ubaciti kasnije Štilića umjesto Bekrića i Resića umjesto Vučenovića, zarotirati Hodžića u napad, Beću vratiti na mjesto Hodžića a Resić dolazi na mjesto Beće.
Ili opcija sa našim legendarnim krilima:
Bender
Hajdarević Mekić
Resić Bekrić Šehić
Hodžić
Resić na desnom krilu, to mu je i primarna pozicija prema Transfermarktu a lijevo krilo Šehić. Ima opcija da Resić ostane na lijevom krilu ako će desno igrati Blažević ili recimo Blažević na beku a na krilo da ide Galić.
Nisam optimista da će Mulalić zajedno sa svojim ahbabima znati pronaći dobru kombinaciju za utakmicu ali nadam se da će me demantovati.
Gdje nestadoše ovi bombaši i :opaopa: ,nije vam to fino da lažete u tim godinama :facepalm:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mi smo Željini, Željo je naš !
- manijacikonjic87
- Kontakt:
bender
galić cocalić kosorić malić
beća mekić
hodžić bekrić/štilić resić
vučenović
mislim da nemamo drugih opcija.. ne znam sta je sa zecom jel ga makar zub zabolio ovih dana.. beća mora umjesto hajdara zbog u21 pravila.. bolje krilo od hodžića mislim da ne možemo izvuć.. koliko toliko ima tehniku i brzinu.. po meni bi ovo moglo solidno izgledati..
a u slučaju da se ćerimagić oporavi do tekme onda njega na krilo a hodžića u špic..
galić cocalić kosorić malić
beća mekić
hodžić bekrić/štilić resić
vučenović
mislim da nemamo drugih opcija.. ne znam sta je sa zecom jel ga makar zub zabolio ovih dana.. beća mora umjesto hajdara zbog u21 pravila.. bolje krilo od hodžića mislim da ne možemo izvuć.. koliko toliko ima tehniku i brzinu.. po meni bi ovo moglo solidno izgledati..
a u slučaju da se ćerimagić oporavi do tekme onda njega na krilo a hodžića u špic..
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa bude njih na istoku i zapadu svaki derbi na Grbavici, ništa novo. Pa ja sam na onom derbiju kad smo im 5 komada uvaljali vidio na istoku trojicu pitara poznanika, i to na različitim dijelovima tribine. Sad ih zbog te neke euforije možda bude stotinu više i to je to.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 14:15kazu pitari masovno istok uzimaju hah hocemo li dozvolit sebi da ih bude vise nego nas na stadionu ?
Ta priča o invaziji na istok i grupisanju na tribini je obična šuplja od strane forumskih vođa navijača, uostalom kao i pred svaki derbi na Grbavici.
1921
Ne mogu 2 hiljade da skupe na Koševu, a da oni nešto napune
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ako sutra navečer bude 4k, bit će i 10
Kad je to dan pred derbi bilo prodato 4k i inače pa bude na stadionu zajedno s njima 10k raja uzima većinom na dan utakmice
Priželjkujem sutra navečer 4k
Kad je to dan pred derbi bilo prodato 4k i inače pa bude na stadionu zajedno s njima 10k raja uzima većinom na dan utakmice
Priželjkujem sutra navečer 4k
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Gazi gazi gazi pitaree!!!
-
- Kontakt:
I da je 5KM karta ne bi bilo vise od 5k prodatih ulaznica i nekih 6-7k navijaca zajedno sa pitarima.. Generalno je palo interesovanje..
Pročepit će negdje.
Sta je sa Zekom jel ga prestalo ista

- manijacikonjic87
- Kontakt:
i ja sinoc isto pitanje postavio.. poznavajuci njega makar ga zub jutros boli

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Paromlinac, voltron30 i 39 gostiju.