treba iskoristit ovu situaciju na trzistu, ovaj veci broj slobodnih igraca kvalitetnih koji mogu doci besplatno
dovesti kristensena,sigurno je odlicna zamjena, a mozda i kao prvi izbor ispred pikea odmah od naredne sezone, azpilikuetu obavezno dovesti da se ima odlican back up igrac na obje bekovske pozicije i na stoperu jer sve to kvalitetno moze odigrati i takvi igraci su pravo blago
lijevog beka onda ne treba bi dovoditi jer to mogu pokriti alba i azpilikueta, prioritetniji je desni bek, i tu azpilikueta moze pokriti solidno, al treba jos jedan jer od desta nema hljeba, a alves je ipak prestar za narednu godinu, tako da je po meni prioritetnije dovesti mazruija desnog beka, nego gayu lijevoga, lijevog beka vrhunskog ganjati mozda tek onaj tamo prelazni rok kad alba jos ostari
kesija isto ne treba propustiti, iako imamo izbora u veznom redu, takav tip igraca nemamo, neka ga za rotacije, ako se pokaze dobro i jest, ako ne onda nije neka tragedija
ako se radi plata mogu dovesti cetiri pet ovih besplatnih igraca, neka ih dovedu sve, neko ce se pokazati ko lromasaj mozda, neko ko pun pogodak, al opet nece biti neki udar na klub ko kad smo po sto miliona placali promasaje
ne znam samo eto kako yo ide zbog budzeta za plate, al ako ne platis niti jedan transfer, skines sa platnog spiska 4-5 igraca, valjda mozes dati dobre plate mazruiji, kristensenu, kesiji, azpilikueti i jos nekom mozda igracu, trebalo bi da se to moze uklopiti
s halandom ne treba srljati po meni, iz iskustva vidimo da nam se kao bolja pojacanja pokazu igraci koji dodju na mala vrata kao npr aubamejang, bitnije je napraviti sirinu u ekipi u odbrani sad, napad ovakav kakav je moze proci, no ako halandne bude imao astronomske zahtjeve onda neka ga dovedu, mada ovako kad ma poziciji spica imas aubamejanga, depaja i de jonga, ima tu kvaliteta ipak,
ako se mora birati izmedju tri cetiri besplatna igraca u odbrani i kesija, da ne mozes njih dovesti ako dovedes halanda, ja ga ne bi ni dovodio, ako moze sve zajadno onda ok
NE DAJTE MI LAGAT' !!!