BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2011, 21:13

majestic24 je napisao/la:Puno ce vam faliti Kagawa u drugom dijelu sezonu.
Koliko vidim, danas su bez njega očitali fudbalsku lekciju Vukojebini. Da će im faliti - hoće, al' s obzirom na zalihu bodova(11 ispred Leverkuzena), ne bi ovo trebali prokockati ni da im fali 5 standardnih prvotimaca.

@navijače Dortmunda,

Prekucali ste vi ovu ligu. Ovo što vi pružate na terenu je za svaku pohvalu. Jednostavno, svaki put ostanem bez riječi. Želja za nadigravanjem(no, niko se ne može nadigravati svama), igra za gol više, nevjerovatna kombinatorika kombinovana sa požrtvovnošću igrača te magom na klupi = Salatara.

Jedva čekam da vas vidim u CL sljedeće sezone(naravno, želim vam da ostanete u formi), pa da vidimo kako to izgleda na 3 fronta(ok, igrali ste i sada na 3 fronta, ali Europa Liga nije do koljena CL).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 21:45

sjajna pobeda borussije nad wolsburgom... ma oni su sampioni ;)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 jan 2011, 23:00

Hare_BvB je napisao/la:Damire lafe, imas pivu od mene. :-D Joj akcije!!
Hehe red je bio Da EL Panteros zabije jos ljubi dres ma kralj ... A piva moze al tek 14.05.2011 Da to proslavimo kako treba.

Wer wird Deutscher Meister BvB BOURSSIA !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 jan 2011, 23:03

Interista di cuore je napisao/la:

nema zajebancije sine,svaka cast 8-)

al Sahin je masina ocam... i da,doso red da bijeda (kako ti velis) osvoji :lol: :mrgreen:
Hehe Hvala hvala hvala sine. A Sahin je majstor veliki i nemoj se nadat da ce prec nece sigurno to ti mogu garantovati 1000 % Od tog nista nema da je ko drugo ok al on ne ide bgm .... Sutra navijam za tvoje cekam ih na kladionici ... Jos jednom Danke sine ;)
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 jan 2011, 23:20

Scheisse 04 25 bodova , BvB 50 BODOVA = IMAMO DUPLO VISE OD PLAVIH GOVANA !

Dobra utakmica danas predobra nema sta, nije potrebno nista posebno analizirat, odbrana fenomenalna, vezni red odlican, Barrigol se vraca covjek je ne zamjenjiv za nasu igru, i jadni mi ako ostanemo bez njeg, KG petljao petljao ali dobar je bio kralj nas njemu se nikad nista ne smije zamjerit, Kuba je poceo jako ali je u toku utakmice jako opao, Schmellzer mi je malo opao, mislim nije da pravi greske kakve daleko od tog ali bio je jaci i moze puno bolje nego sto igra zadnjih utakmica... Bender jos jednom pogino umro na terenu kamikaza prava bgm :) ... Kao i uvijek moram pohvalti Kloppa i Buvaca za taktiku nadigrali su onog glupog engleza u svakom smislu. Gotze dokazao da je uz Wilshera trenutno najveci talent. Dobili smo top igraca WELTKLASSE, Deutcher Iniesta :) ... Samo po meni nam treba barem jos jedno kvalitetno krilo, da smo bogdom mi mogli dovest kako Babela kako bi nam godio uuuuuuuuh, a nije bio skup al et jbg, valjda dodje REUS :) ... Sve je dobro super samo jedno krilo nam treba stvarno, Momo se polahko vraca, jos da nam se vrati Kehl i bit ce to jos bolje onda... Wer wird Deutscher Meister = BvB BORUSSIA !
BvB Echte Liebe !!!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 23:24

Damir_BvB je napisao/la:Scheisse 04 25 bodova , BvB 50 BODOVA = IMAMO DUPLO VISE OD PLAVIH GOVANA !

Dobra utakmica danas predobra nema sta, nije potrebno nista posebno analizirat, odbrana fenomenalna, vezni red odlican, Barrigol se vraca covjek je ne zamjenjiv za nasu igru, i jadni mi ako ostanemo bez njeg, KG petljao petljao ali dobar je bio kralj nas njemu se nikad nista ne smije zamjerit, Kuba je poceo jako ali je u toku utakmice jako opao, Schmellzer mi je malo opao, mislim nije da pravi greske kakve daleko od tog ali bio je jaci i moze puno bolje nego sto igra zadnjih utakmica... Bender jos jednom pogino umro na terenu kamikaza prava bgm :) ... Kao i uvijek moram pohvalti Kloppa i Buvaca za taktiku nadigrali su onog glupog engleza u svakom smislu. Gotze dokazao da je uz Wilshera trenutno najveci talent. Dobili smo top igraca WELTKLASSE, Deutcher Iniesta :) ... Samo po meni nam treba barem jos jedno kvalitetno krilo, da smo bogdom mi mogli dovest kako Babela kako bi nam godio uuuuuuuuh, a nije bio skup al et jbg, valjda dodje REUS :) ... Sve je dobro super samo jedno krilo nam treba stvarno, Momo se polahko vraca, jos da nam se vrati Kehl i bit ce to jos bolje onda... Wer wird Deutscher Meister = BvB BORUSSIA !
ma buraz borussia dortmund je vec sampion,tesko da moze ko da je ugrozi...pa i bayern sigurno ne moze odigrati perfektno ove ostale tekme...borussia ima ogromnu zalihu bodova 8-)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jan 2011, 23:49

Monolog je napisao/la: @navijače Dortmunda,

Jedva čekam da vas vidim u CL sljedeće sezone(naravno, želim vam da ostanete u formi), pa da vidimo kako to izgleda na 3 fronta(ok, igrali ste i sada na 3 fronta, ali Europa Liga nije do koljena CL).

Vjeruj mi ja se najvise radujem toj ligi prvaka...mozda i vise nego eventualnoj tituli...utorak/srijeda vecer i Borussia...neprocjenjivo :D ...a proslo je bruku godina od kad smo igrali u najelitnijem takmicenju...

@Damir

Ma kakav crni Babbel,ja mislim da on ne bi imao sanse da prodje onaj test karaktera koji je uveo Klopp a i mnogo je sebican igrac,nama takvi ne trebaju...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 jan 2011, 01:23

@ adnan 24

eh jbg sam je rekao da nemate sanse da osvojite sedam bodova iz prva cetiri kola ja sam rekao da cete to uspjeti bez problema i sam je predlozio opkladu i ono sto se kaze sam pao sam se ubio. Nego i on se trenutno nalazi u transu i vec masta o proslavi titule na Borsigplatzu. :D :D

Test karaktera je najbolji potez Kloppa koji je uveo od kako je preuzeo BVB, a @Hare BVB konta da bi isti Draxler prosao. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 jan 2011, 01:24

@ Adnan

Babel je igracina al bas igracina za klub tipa Dortmund i takve sto se tice njegovog fudbalskog znanja ima skoro sve sto nam treba, Brz, dobra tehnika, dobar sut, solidan nabac, U nije ti on toliko los tip kao covjek kao sto mislis, godinama je sjedio u Liverpoolu na klupi i nije napravio neki veci skandal koliko ja znam, osim sto je sudiju stavio na twiter u manchesterovom dresu ali to po meni nista nije jer je tad sudija zasrao. Kazes sebican ok slazem se s tobom tu danas je pogotovo bio sebican, ali to mu moze proc u hoffenheimu sigurno ne kod Kloppa i nase uprave. Tako bi mozda odigro jednu utakmicu i nikad vise ne bi smio to ponovit, drugo je klopp a drugo onaj amaterski trener hoffenheima. Sebican jeste ali to krasi njegovu igru takav je igrac jbg, i robben je sebican i messi i ronaldo i teski po karakteru messi nije al ova dvojica su **** po karakteru pogotov ronaldo ali kad se uklopi u igru u sistem i ima pravog trenera onda je lijepo imat dobrog individualca... Jer nije Babel problematican kao K.P. Boateng ili Mario Balotelli ili Cassano i takvi. Pogotov mu to kod nas ne bi moglo proc. A vjeruj mi da bi nam mnogo pomogao da ga imamo u ekipi pa kad ti skontas krila KG, KUBA, BABEL, GOTZE, auuu dobra krila brate, jer po meni je to igrac koji bi pravio razliku ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 jan 2011, 01:53

Klopp je umal doveo Draxlera, ali Magonja je sprijecio transfer.
Da se vratim na danasnju predstavu, koja je po meni bila prava sampionska. To se pogotovo odnosi na igru naseg veznog reda koji je bez problema neutralizovao napade domacih, a i u napadu su veoma lagano kreirali sanse.
Kad vec govorimo o tim zeljama i pojacanjima, ja bih volio da dovedemo nekog od slijedecih igraca: Trasch, Salihovic, Nagatomo, Ochs, Reus, Hegeler, Castro. :-D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 jan 2011, 01:59

@ Hare BVB

polahko idi se umij da dodjes sebi. :D :D Previse zelja za malo pozicija. Po meni Treasch i Reus bi vam legli kao budali samar, ovo ostalo manje vise, a jos kada bi za poziciju desnog beka doveli Becka gdje bi Vam bio kraj. Naravno trebalo bi Kubu i Owomoyleu prodati.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 jan 2011, 02:11

Pa bas tako, barem dvojicu dovest od navedenih, nisam ni ja mislio sve, kud bi s njima. :-D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 jan 2011, 13:51

Sport 1 pise kako Hajnal prelazi u Stuttgart, i kako su ostali samo jos mali detalji oko tog transfera da se dogovore ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 jan 2011, 14:01

Kagawa je uspjeno operisan u Tokiju ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 31 jan 2011, 17:38

Damir_BvB je napisao/la:Sport 1 pise kako Hajnal prelazi u Stuttgart, i kako su ostali samo jos mali detalji oko tog transfera da se dogovore ...
Prošle sedmice Bobić izjavio da od tog nema ništa, a gledaj sad skoro svršen posao. :? Da je barem 1-2 miliona uzet za ovaj transfer. :lol:

Odlične vijesti iz Japana. :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2011, 23:52

Hajnal i zvanicno u Stuttgartu...zasad je u pitanju samo posudba dok u slucaju da Stuttgart zadrzi status prvoligasa postat ce i definitvno njihov igrac...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2011, 18:31

Ono sto BVB igra ove sezone je nevjerovatno....odusevljen sam,malo je reci...

Mlada ekipa,puna elena i borbenosti..zeljni dokazivanja i ginu za svaku loptu,uz to igraju prelijepo.Stvarno sam odusevljen....

Ova ekipa ima najveci moguci potencijal,samo ako skupa ostanu....jednostavno nista ne treba dirati,ni pojacanja neka zvucnija i iskusnija dovoditi jer to bi pokvarilo koncepciju sigurno,u ekipi gdje igraju svi za jednog a jedan za sve......nista...samo pustit momke da igraju...i pokusat ih zadrzati na okupu.

Zidan je oporavljen?? kad bi mogao zaigrat??
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 feb 2011, 20:24

sarajlija89 je napisao/la: Zidan je oporavljen?? kad bi mogao zaigrat??

Zidan je oporavljen...usao je i protiv Wolfsburga...istina u devedesetoj ali ipak znaci da se polako vraca...treba ocekivati vise minuta za njega u predstojecim utakmicama...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 feb 2011, 23:05

Sutra REVIER DERBY MAJKA SVIH DERBIJA a vi se usutili aaaa :cry: ... Hocemol ih pocjepat ?
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2011, 23:22

Dortmunđani :D :D sta se s Vama u posljednje vrijeme desava. Izgleda Vama brzo sve dosadi. Sami u vrhu pa kao u fazonu nema se o cemu pricati. :D :D Sutra najveca utakmica u Njemackom fudbalu i nema obostranih provokacija niti ima nekog naoboja kada su u pitanju derbi susreti. :( :(

Sto se tice prognoze utakmice nezahvalno je ovakve utakmice prognozirati, ali iapk se nadam Vasoj pobjedi.
Tesko se Vama sutra kada charisteas i Karimi se razigraju sva sreca pa smo mi vec protiv njih igrali. :D :D

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.