FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ja sam
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ja sam » 02 feb 2011, 19:40

elSaik je napisao/la:Kažu, za igrače Wolfsburga se svi otimaju, a za Barcelonine niko i ne pita.
hahahahahahahah, maksuz se regah, a umoran... :)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 02 feb 2011, 19:44

Misljenja sam da mozda ne bi trebali igrati ovoliko pripremnih utakmica u kratkom periodu, iako su one pripremne ili prijateljske, jos naprimjer kondicioni trening ujutro pa kasnije tekma...
Amar je rekao da su igraci dosli prilicno spremni i bio je uvjeren u to, jer smo zadnji krenuli sa pripremama...
Najbolje bi bilo, kada su svi u Puli, da igramo nekoliko kontrolnih utakmica, po mogucnosti sa jacim ekipama, a da ostale tekme, ako je vec tako predviđeno, igraju A i B ili nase dvije postave igraca međusobno, jer ovako igraci igraju po poluvrijeme sto mozda nije dovoljno...
Igraci bi mozda imalivise prilike da se pokazu, da se uigravaju taktike, linije i slicne finese...to je moje misljene

Svaka cast na povjerenju mladim momcima, pogotovo u napadu, jedino cu im zamjeriti AKO dovedu napadaca kasnije, a nece proci pripreme sa ekipom u Puli, a moze uzeti poziciju u prvih 11 nekom od ovih mlađih u napadu...

Nadam se da ce pripreme proteci bez povreda nasih igraca, sretno igracima i strucnom stabu...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 02 feb 2011, 20:10

Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Jel ovo do Wikipedie ili fakat nista od njega?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 feb 2011, 20:11

blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Na transfermarket piše da je prešao u Cavalu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 feb 2011, 20:23

braco je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Pa to ti je to. ;)
A ne vidim sto ne bi bilo nista od njega,Kavala je klub sa velikim ambicijama,i uz malo srece mozda bi mogli i do EL.
Dobra su ekipa a od "nasih" tamo su Hrgovic,Vucicevic,Tomasic,Galinovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Grbavica
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica » 02 feb 2011, 20:26

Devil je napisao/la:
braco je napisao/la:
Pa to ti je to. ;)
A ne vidim sto ne bi bilo nista od njega,Kavala je klub sa velikim ambicijama,i uz malo srece mozda bi mogli i do EL.
Dobra su ekipa a od "nasih" tamo su Hrgovic,Vucicevic,Tomasic,Galinovic.
Mislio je nista od njega u smislu da nece potpisat za Zelju...

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 02 feb 2011, 20:32

Od silnih imena koja su se spominjala na kraju nista ne dodje ni jedan

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 02 feb 2011, 21:09

dino lj je napisao/la:Na ovim forumima treba uvesti pravilo i dozvoliti regestraciju samo sa punim imenom i prezimenom(ako treba i maticni broj) a ne da se pise sa nekim tajnim korisnickim imenom,pa da se najzad stane u kraj ovim imbecilinim, retardiranim komentarima ovih raznoraznih kretena.Ako moderatori nemogu dovesti u red pisanje na forumu onda treba zakljucati sve teme.
slazem se u potpunosti ;)

ali ja ne bi zabranio registraciju na forum, ja bi uveo uvodni test prilikom kojeg moras pokazati minimalno znanje o sportu, odredjen nivo inteligencije i sto je najbitnije nivo komunikacije... neko sa 15 godina moze biti zreliji nego neko sa 25... nisu tu godine kljucne
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 feb 2011, 21:18

tm84 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Na ovim forumima treba uvesti pravilo i dozvoliti regestraciju samo sa punim imenom i prezimenom(ako treba i maticni broj) a ne da se pise sa nekim tajnim korisnickim imenom,pa da se najzad stane u kraj ovim imbecilinim, retardiranim komentarima ovih raznoraznih kretena.Ako moderatori nemogu dovesti u red pisanje na forumu onda treba zakljucati sve teme.
slazem se u potpunosti ;)

ali ja ne bi zabranio registraciju na forum, ja bi uveo uvodni test prilikom kojeg moras pokazati minimalno znanje o sportu, odredjen nivo inteligencije i sto je najbitnije nivo komunikacije... neko sa 15 godina moze biti zreliji nego neko sa 25... nisu tu godine kljucne
Nisam ni ja mislio da se zabrani registracija vec da se to radi sa punim imenom i prezimenom i da svi znamo ko pise umobolne komentare,provocira,vrijeđa i psuje,slazem se stobom da nemora znaciti da mlađi pisu gluposti,to mogu raditi i odrasli kao provokatori drugih navijackih skupina.Na msn-u znas i sam da mozemo otvoriti koliko god hocemo e-mail adresa i sa svake se ovdje registrovati pod drugim nick-om.a kada se registrijume sa punim imenom i prezimenom onda ce se mnogi zamisliti da li im se isplati vrijeđati i psovati.Pozdrav i sve najbolje i ako Bog da se zajedno obradujeme za 90 godisnjicu sa titulom i kupom.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 feb 2011, 23:06

Ne brine me poraz. Pa kada se Amar vratio u Želju gubili smo od Famosa :mrgreen: Amar ih maltretira sa treninzima a nakon toga, isti dan, igraju utakmicu :mrgreen: Zato i imamo fizički najspreminije igrače u ligi. Barem one koji prežive :mrgreen: Isto tako ima neko nepisano pravilo da Željo mnogo bolje igra ligu kada gubi na pripremama. Zašto je to tako, ne znam :mrgreen: Vazda je tako bilo. Što se mene tiče nek više ne dobijemo nijednu utakmicu. Znamo šta se računa.

Ono što me zaista brine jeste da smo u 5 utakmica primili 7 golova. To je previše, realno. Sve više sam ubijeđen da nama ne treba napadač, treba nam štoper :mrgreen:

Uzdam se u onog švajcarca/liberijca :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 02 feb 2011, 23:27

No, u 11. minutu, u svom drugom prelasku preko centra, Spartak je poveo s 1:0. Jedna duga lopta iza leđa odbrane Željezničara i loša procjena golmana Šehića prilikom istrčavanja rezultirala je vodstvom ekipe iz Subotice.
ovo mene brine :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 feb 2011, 23:37

Kad je to Ibro znao da izleće :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 02 feb 2011, 23:42

Mislim da nije u pitanju jaci protivnik sto Spartak svakako jeste, vec saren sastav koji je Amar izveo i naravno umor igraca. Sef ih maltretira samo tako, dvaputa dnevno trening, odrazi se na utakmicu i snagu. Ne brinem se jer cemo gristi u prvenstvu i biti borbeni. Jedino sto neko rece ovi golovi primljeni, bilo bi ljepo kad bi se to smanjilo, ali opet ponavljam sef kombinuje dosta i nadam se da ce naci najboljih 11, ko god to bio.
Nama je Željo svetinja jedina.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 feb 2011, 23:53

steta za Jesea,kako bi nam dobro dosao...mislio sam da je njegov dolazak u Zelju zavrsena stvar,ali ocito nije,steta i steta! protiv iole ozbiljnije ekipe mi ne znamo igrati,zato predlazem Osimu da do kraja priprema igramo samo sa treceligasima i cetveroligasima,bar njih mozemo nabijati sa nekoliko golova razlike! Izgleda da je ovaj Svicarac opravdao ocekivanja,jer kako mi javljaju jedan je od najboljih igraca na pripremama,iako je dosao nespreman..ali nama treba pod hitno napadac ili tacnije Ivan Boskovic! pa ljudi mi ganjamo titulu i kup ,na ljeto igramo u Evropi,ali kako sve to izboriti bez vrhunskog napadaca? opet cemo se u Evropi brukati,nabijat ce nas koga god da izaberemo,i onda ce nam trebati pola godine da dodjemo sebi,kao protiv Izraelaca!..

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 02 feb 2011, 23:57

Vasa Ladacki je napisao/la:Mislim da nije u pitanju jaci protivnik sto Spartak svakako jeste, vec saren sastav koji je Amar izveo i naravno umor igraca. Sef ih maltretira samo tako, dvaputa dnevno trening, odrazi se na utakmicu i snagu. Ne brinem se jer cemo gristi u prvenstvu i biti borbeni. Jedino sto neko rece ovi golovi primljeni, bilo bi ljepo kad bi se to smanjilo, ali opet ponavljam sef kombinuje dosta i nadam se da ce naci najboljih 11, ko god to bio.
Ma ko od nas može znati šta on zamišlja i misli.On je šef i vjerujemo u njega i ekipu a do prvenstva ima još...Samo snažno zna Osim.
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 03 feb 2011, 00:02

bosnas_ je napisao/la:steta za Jesea,kako bi nam dobro dosao...mislio sam da je njegov dolazak u Zelju zavrsena stvar,ali ocito nije,steta i steta! protiv iole ozbiljnije ekipe mi ne znamo igrati,zato predlazem Osimu da do kraja priprema igramo samo sa treceligasima i cetveroligasima,bar njih mozemo nabijati sa nekoliko golova razlike! Izgleda da je ovaj Svicarac opravdao ocekivanja,jer kako mi javljaju jedan je od najboljih igraca na pripremama,iako je dosao nespreman..ali nama treba pod hitno napadac ili tacnije Ivan Boskovic! pa ljudi mi ganjamo titulu i kup ,na ljeto igramo u Evropi,ali kako sve to izboriti bez vrhunskog napadaca? opet cemo se u Evropi brukati,nabijat ce nas koga god da izaberemo,i onda ce nam trebati pola godine da dodjemo sebi,kao protiv Izraelaca!..
Ako dodje Boskovic nece biti tako :roll:
1921-2011

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 03 feb 2011, 00:33

pa nismo ni do sad imali pravog napadaca pa smo dobijali
bajro i nikolic mogu zamjeniti lazu a sve je izgledednije da lazo nece ni otici nesto se oduzili ovi njegovi pregovori
zasto dovoditi neke starohane koje na kraju necemo moci prodati.bolje pustit da igraju bajro nikolic ili baljic pa makar i zajebali 1 sezonu al zato ce iducu kad vec steknu iskustva da odigraju na velikom nivou i moci cemo ih fino prodat.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 03 feb 2011, 01:41

Ove prijateljske ne treba uzimati toliko ozbiljno,rezultate tj.Ko sto neko rece najbolje smo rezultate u prvenstvu imali kad smo ih gubili.
Ono sto mi nije jasno je da bi pojedinci kupovali novog napadaca pored trojice koje vec imamo.Kad bi ste vi njima dali sansu da se dokazu ako ne sada?Ko kaze da bi ovaj crnogorac bio pojacanje u Zelji?Njegov rekord?
Pola timova u njihovoj ligi su "amateri".Ne kazem da su nasi mnogo bolji ali bolji sigurno jesu.Cisto sumnjam da je on toliko dobar igrac jer bi ga do sad neko pokupio.
Pojedinci se osjecaju lose sto Zeljo kupi igrace bez ugovora.Kao trebali bi kupovati igrace od zrinjskog ili drugih BH klubova.Mi jesmo napredovali ali toliko nismo i necemo narednih pet godina.Mislite da bi zrinjski i drugi konkurenti pustali svoje najbolje igrace u Zelju za sicu?
Dograbili smo se malo para i sad mislimo da smo neka sila.Toliko je stvari u klubu koje se trebaju popraviti (a koje naravno traze pare za napredak) da bi nam i mnogo vise para bilo malo a ne ovo sto imamo.
Svako ima svoje misljenje i u redu je da ga iznese ali nije u redu optuzivati nekog (Amara,upravu) ako se to isto ne poklapa sa onim sto se desava ili ce se desiti.
Par postova prije neko rece mislim da ne treba igrati ovoliko utakmica na pripremama.Izvini Arsene Wenger ali ovo je Amarov tim jos uvijek i cini mi se da je on neko kome mozemo vjerovati sto se priprema tice.Ne mislim da te uvrijedim sa ovim ali cisto sumnjam da si ti kvalifikovan da iznosis ovakve zakljucke na osnovu onoga sto procitas u novinama ili na forumu.Znam da je to samo tvoje misljenje ali ipak malo smijesno zvuci.
Helem ko sto neko rece ja sam sa situacijom u klubu zadovoljan i prezadovoljan, naravno da to moze i aBd bice mnogo bolje ali za sve treba vremena i nadam se da cemo svi mi zajedno imati dovoljno strpljenja da docekamo.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 03 feb 2011, 02:16

Najbolje bi bilo, kada su svi u Puli, da igramo nekoliko kontrolnih utakmica, po mogucnosti sa jacim ekipama, a da ostale tekme, ako je vec tako predviđeno, igraju A i B ili nase dvije postave igraca međusobno, jer ovako igraci igraju po poluvrijeme sto mozda nije dovoljno...
Igraci bi mozda imalivise prilike da se pokazu, da se uigravaju taktike, linije i slicne finese...to je moje misljene

Ove prijateljske ne treba uzimati toliko ozbiljno,rezultate tj.Ko sto neko rece najbolje smo rezultate u prvenstvu imali kad smo ih gubili.
Ono sto mi nije jasno je da bi pojedinci kupovali novog napadaca pored trojice koje vec imamo.Kad bi ste vi njima dali sansu da se dokazu ako ne sada?Ko kaze da bi ovaj crnogorac bio pojacanje u Zelji?Njegov rekord?
Pola timova u njihovoj ligi su "amateri".Ne kazem da su nasi mnogo bolji ali bolji sigurno jesu.Cisto sumnjam da je on toliko dobar igrac jer bi ga do sad neko pokupio.
Pojedinci se osjecaju lose sto Zeljo kupi igrace bez ugovora.Kao trebali bi kupovati igrace od zrinjskog ili drugih BH klubova.Mi jesmo napredovali ali toliko nismo i necemo narednih pet godina.Mislite da bi zrinjski i drugi konkurenti pustali svoje najbolje igrace u Zelju za sicu?
Dograbili smo se malo para i sad mislimo da smo neka sila.Toliko je stvari u klubu koje se trebaju popraviti (a koje naravno traze pare za napredak) da bi nam i mnogo vise para bilo malo a ne ovo sto imamo.
Svako ima svoje misljenje i u redu je da ga iznese ali nije u redu optuzivati nekog (Amara,upravu) ako se to isto ne poklapa sa onim sto se desava ili ce se desi
Par postova prije neko rece mislim da ne treba igrati ovoliko utakmica na pripremama.Izvini Arsene Wenger ali ovo je Amarov tim jos uvijek i cini mi se da je on neko kome mozemo vjerovati sto se priprema tice.Ne mislim da te uvrijedim sa ovim ali cisto sumnjam da si ti kvalifikovan da iznosis ovakve zakljucke na osnovu onoga sto procitas u novinama ili na forumu.Znam da je to samo tvoje misljenje ali ipak malo smijesno zvuci.
Helem ko sto neko rece ja sam sa situacijom u klubu zadovoljan i prezadovoljan, naravno da to moze i aBd bice mnogo bolje ali za sve treba vremena i nadam se da cemo svi mi zajedno imati dovoljno strpljenja da docekamo.

Nevjerovatno kakvo misljenje ljudi mogu formirati nakon neceg procitanog, nevjerovatno...cim si procitao da sam spomenuo Amara, dalje nisi ni citao sigurno, nevjerovatno...ali postujem, tvoje viđenje, moje da ti kazem da grijesis...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 03 feb 2011, 03:06

@lemi
Procitao sam ja tvoj citav post i razumijem da je to tvoje misljenje ili neki tvoj plan ali kao sto rekoh nema potrebe sumnjati u Amara makar sto se tice priprema.
Kao sto rekoh nije mi bilo u cilju da te uvrijedim, eto samo sam tvoj primjer uzeo posto je frisak post i sad kad skontam mozda mi i fali koji smajli u prijasnjem postu da isti nebi izgledao kao kritika.Ali ono sto hocu da kazem jeste da svako ima neku svoju ideju,viziju ili zelju sto se tice kluba ali realno gledajuci klub nije u mogucnosti sve to ispuniti.Vjerovatno imaju svoj plan i program koji ce vjerovatno zahtjevati "malo" vise vremena nego sto mi to mislimo da bi smo postali klub za vece domete.
Strpljenja ljudi,samo malo strpljenja.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15 i 34 gosta.