Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Juventus (3-5-2): Perin; Danilo, De Ligt, De Sciglio; Akè, Locatelli, Arthur, Rabiot, Pellegrini; Vlahovic, Morata
Mislim da je trebao Dusana s klupe, cisto da smanji pritisak.
Nisam neki optimista, vjerujem da ce viole u najjacem sastavu igrati, ali očekujem da vidim neku igru, obično ova djeca bolje odigraju. Debi Mirettia bi bio lijep za vidjeti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nejasno zašto Alvaro opet na klupi, trebao je Dusana, ali svjedno. Odbrana ne ulijeva povjerenje, osim De Ligta niko tu ne zna braniti.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako igramo u zadnje vrijeme to ce biti od prilike ista slika veceras… da jw ne izgubiti samo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
DeSciglio Rabiot.....
Apaurini zagarantovani

Apaurini zagarantovani
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
I Locattelli se polako pretvara u kretena! 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Sačuvaj me Boze loseg zdravlja i alegrijevog fudbala
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
3-5-2 je cirkus i sve znamo o tome.
Ali baciti malog Akea da debituje fakticki na tako nezgodnoj poziciji kakva je ta bocna gdje cijelu stranu drzi je amaterski potez ako mene pitate.
Pored toga 2 prima punte su glupost i to cu uvijek spominjati. To moze samo ako imas De Bruyne still igraca.
Nazad očekivano tanko, samo De Ligt je stoper tu po vokaciji.
Reakcija MDS-a kod kontre Ikonea je jos jedan amaterizam, momak je glup naprosto, zamalo gol, a imali 3/4 igraca u bloku.
Ali nema se igrača, neki gol viola bi mogao natjerati allegria da ide 4-3-3, svakako bih volio vidjeti i Soulea i Mirettia.
S hrabrijim stajanjem više gore bi i ovo bolje izgledalo, ovako ce haman opet biti tekma s nula udaraca.
Ali baciti malog Akea da debituje fakticki na tako nezgodnoj poziciji kakva je ta bocna gdje cijelu stranu drzi je amaterski potez ako mene pitate.
Pored toga 2 prima punte su glupost i to cu uvijek spominjati. To moze samo ako imas De Bruyne still igraca.
Reakcija MDS-a kod kontre Ikonea je jos jedan amaterizam, momak je glup naprosto, zamalo gol, a imali 3/4 igraca u bloku.
Ali nema se igrača, neki gol viola bi mogao natjerati allegria da ide 4-3-3, svakako bih volio vidjeti i Soulea i Mirettia.
S hrabrijim stajanjem više gore bi i ovo bolje izgledalo, ovako ce haman opet biti tekma s nula udaraca.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 mar 2022, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
@Italia
Gle magije DeSilja njegovih bekovskih dijagonala za protivnika

Mislim da bi ga ja izbacio driblingom

352 i 442 su najlosije,najdepresivnije i najgore formacije u fudbalu,uz to i davno izumrle,a mi smo srece da stakor obe formacije forsira
Gle magije DeSilja njegovih bekovskih dijagonala za protivnika
Mislim da bi ga ja izbacio driblingom
352 i 442 su najlosije,najdepresivnije i najgore formacije u fudbalu,uz to i davno izumrle,a mi smo srece da stakor obe formacije forsira
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Alegri opusteno kao da je prijateljska, pa caska sa Moratom i Bonucciem laganini 

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kao da zeli s tim pokazati i opravdati sto ne daje sansu omladini stvarno nevjerovatan potez, ovo sa Akeom.Pogba je napisao/la: ↑02 mar 2022, 21:343-5-2 je cirkus i sve znamo o tome.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozemo li makar jedan centarsut uputiti?? Eto ne mora akcija ili sut.
Odgovorno tvrdim, ovo je najgori Juventus u historiji.Ekipa koja je bila u Serie B je za ove svemirski brod.
Odgovorno tvrdim, ovo je najgori Juventus u historiji.Ekipa koja je bila u Serie B je za ove svemirski brod.
-
- Kontakt:
Lezi u krila golmanuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 mar 2022, 21:42Mozemo li makar jedan centarsut uputiti?? Eto ne mora akcija ili sut.

Nabi je cim je dobijes

Vezni su drugi sloj stopera

Bez bekova

442 352

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Aj reko da pogledam tekmu...
Ovo nije fudbal. 0% zivaca imam za ovo.
Ovo nije fudbal. 0% zivaca imam za ovo.
Ako bih ista pozitivno izvukao to je da nisu poklekli pritisku publike, pogotovo Vlahovic koji je odradio svaku loptu dobro, ali ih je bilo jako malo. Vec postaje matrica da kad protivnik ne moze mi mi pomažemo, sve poluprilike viola su bile poklon amaterskih poteza.
Hrabrije i naravno tehnički bolje i dao bi se gol ovdje, nenormalan broj gresaka. Ali kad nemas veze.
Mali Fagioli bi bio budali šamar, nevjerovatno da sam to znao jos lani. Ovo je jadno sta imamo, ali opet nije alibi Maxu da izgledaju kao tim iz nizeg ranga.
Hrabrije i naravno tehnički bolje i dao bi se gol ovdje, nenormalan broj gresaka. Ali kad nemas veze.
Mali Fagioli bi bio budali šamar, nevjerovatno da sam to znao jos lani. Ovo je jadno sta imamo, ali opet nije alibi Maxu da izgledaju kao tim iz nizeg ranga.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 mar 2022, 21:55, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
ne gledam utakmicu, samo slusam audio prenos, svakako se nema sta vidjeti. Tuga.
Bunker od 1 minute, De Ligt i De Siljo najvise drze loptu u svojim nogama. Sutevi prema golu nula
. Statistika veliko nista. Alegrijevski.
Bunker od 1 minute, De Ligt i De Siljo najvise drze loptu u svojim nogama. Sutevi prema golu nula

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.