Yepes

Nema veze... i dalje ostajemo prvi... nadati se da Napoli padne u Chievu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jarane to je fudbal danas, znam kako ti je ovako je i iz Torina odnijeto puno bodova ove sezone, ali šta ćeš tako ti je to. Pa šta je Inter radio prošle sezone u LP, ali nije to sad bitno. Ako Napoli dobije bit će napetoTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Nekad nije bitan šut, a ljudi u napadu koliko sam vidio nisu imali najbolje (Sculi-novi igrači i Kozak). Došli da se brane i odnijeli bod, to je Talijanski fudbal, nije sve u šutuTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Jel Lazio šuta uputio???? Smijurija od ekipe, kako su oni dogurali do 3 mjesta Boga pitaj,
Znam ja šta je Talijanski fudbal ali kad vidim ovakve postavke trenera muka mi je , taman da je riječ o acm.
naravno da nije gotovo, do kraja je još 15 utakmica, a napoli već danas može doći na -2, a za inter si nešto krivo vidio razlika je sad 10 bodova, ako pobjedi bari biće 7 uz utakmicu manje, roma identična situacija -10 a 2 utakmice manje, uglavnom trebalo bi biti jako interesantno do samog krajaendem_ je napisao/la:lazio bruka od ekipe, a ono sto je milan ispromasivao to je cudo jedno...uglavnom ako padne Bari, eto intera na 6 bodova uz tekmu manje....nista ovdje nije gotovo
jaka stvar...haha kada imaju silne izmenemeskalin je napisao/la:Modric je jucer operisao slijepo crijevo, mozda propusta tekmu s Milanom!!!
tony-mortale je napisao/la:ma ubili hadalja
a on ušao jer se ozljedio bonera u prvom, još su i papu trebali ozljediti i da bude potpun doživljaj
nije mu nista pusten iz bolnice, Bonera takodje spreman za Genou, preuzeto sa milannews.itsarajlija89 je napisao/la:Niste nesto odigrali sinoc,al opet je bilo nekoliko sjajnih prilika...sreca ovoga puta nije bila na strani Milana.Lazio dosao da se brani i odbranio se....
S druge strane,Milan se vec par utakmica kod kuce muci sa protivnicima...tesko uspjevaju probiti bunker a istovremeno protivnicke kontre su velika opasnost...pa se desava da prime gol i onda je jos teze....
Sta bi sa Legrottagliem,kako je???
Ono je stravicno bilo....jbt pukla mu glava..ono jos nisam vidio![]()
Milan najbolje poslovao dovođenjem Van Bomela,Cassana,DidacSpleeN_TM je napisao/la:Prema Goal.com
Najbolji transferi:
1. Antonio Cassano (Sampdoria – Milan 1.7 milion eura)
2. Luis Suarez (Ajax – Liverpool 26.5 milion eura)
3. Fernando Torres (Liverpool – Chelsea 58.5 milion eura)
Klubovi koji su najbolje poslovali tokom prijelaznog roka:
1. Milan
2. Chelsea
3. Barcelona
Torres je klasa i jedan od najbojih spiceva Europe cijena od 58 mil je malo prevelika ali et,sto ce tice Carolla od 40 mil e tu je vec popusio Liverpool, Suarez takođe ne vrijedi 27 mil..no ipak su kvalitetniji igraci za razliku od onih koje je Milan doveo..tony-mortale je napisao/la:nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer, a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa
doveo dzaba ! ne znam sta ti nije jasno, to su kvalitetni igraci koji bi vrijedili desetine miliona da ih nije ugovor oslobadjaoSaurman je napisao/la:Torres je klasa i jedan od najbojih spiceva Europe cijena od 58 mil je malo prevelika ali et,sto ce tice Carolla od 40 mil e tu je vec popusio Liverpool, Suarez takođe ne vrijedi 27 mil..no ipak su kvalitetniji igraci za razliku od onih koje je Milan doveo..tony-mortale je napisao/la:nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer, a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa
Ibrahimovic je bolji od Toressa i Carolla kad njih dvojicu sastavis zajedno,Saurman je napisao/la:Torres je klasa i jedan od najbojih spiceva Europe cijena od 58 mil je malo prevelika ali et,sto ce tice Carolla od 40 mil e tu je vec popusio Liverpool, Suarez takođe ne vrijedi 27 mil..no ipak su kvalitetniji igraci za razliku od onih koje je Milan doveo..tony-mortale je napisao/la:nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer, a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.