Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Neka im neko kaže da tu niko ništa namjerno ne obara, nego da je vrijednost valute rezultat više ekonomskih faktora.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško je znati realno stanje ali ja sam otprilike računao da ovdje živi nekih 18-19 miliona, poenta je svakako ista.
Srbija - 6.6
Hrvatska - 3.8
Bosna - 2.7
Slovenija - 2
Makedonija - 1.8
Kosovo - 1.7
Crna Gora - 600K
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ASD
- Kontakt:
Erdogan se služi onom balkanskom.
Vidite šta sam vam napravio.
Ono što realan vidi je ništa, ali njegovi uvlakači i seosko stanovništvo vide to nešto što niko ne vidi.
Govorimo o zemlji koja nije ni blizu Hrvatskoj po GDP-u, a ni ovoj Rusiji. (per capita).
A zbog nejednakog dohotka plate im nisu ništa veće nego kod nas.
Postoji razlog što su zemlja sa najveći iseljavanjem u ovom dijelu Svijetu.
Vidite šta sam vam napravio.
Ono što realan vidi je ništa, ali njegovi uvlakači i seosko stanovništvo vide to nešto što niko ne vidi.
Govorimo o zemlji koja nije ni blizu Hrvatskoj po GDP-u, a ni ovoj Rusiji. (per capita).
A zbog nejednakog dohotka plate im nisu ništa veće nego kod nas.
Postoji razlog što su zemlja sa najveći iseljavanjem u ovom dijelu Svijetu.
BiH nema nikakve racunice od Turske niti u vojnom a pogotov ne ekonomskom smislu. Zahvaliti se bogu i Amerima na helikopterima koje su vecinski finansirali. Mozda sam ko sadaku posalju i koji AirTractor, jer tesko cemo obuzdati pozare koje divljaci podmecu.
Zahvaliti se Svabama, Talijanima te cak i komsijama. Sutra da dodje situacija stani-pani sa ljiljanima pod americkom zastavom, presli bi na pravu stranu.
Oh, say can you see,
By the dawn's early light,...
Zahvaliti se Svabama, Talijanima te cak i komsijama. Sutra da dodje situacija stani-pani sa ljiljanima pod americkom zastavom, presli bi na pravu stranu.
Oh, say can you see,
By the dawn's early light,...

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 02 mar 2022, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako nije bilo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Prodali su nas 90ih zasto ne bi opet?
Ospem se sav kad neko govori, da su nam oni braca. Gledaju svoj interes samo. Da sutra nedaj Bože zapuca kod nas, Erdogan bi se izdaleka samo zabrinuo i govorio da je uz nas, a nikakvih konkretnih koraka.
Isto tako i Evropa. Da je stanje kod nas ovako kao sto je u Ukrajini misliš li, da bi nama Evropa davala ovoliko pare, naoruzanja i ostalu pomoc? Nikad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Turci ako su pametni držat će se izvan ovog sukoba.
Već sam rekao ali kad su Turci prije par godina oborili vojni avion od Rusije jer je bio u njihovom zračnom prostoru, sta su učinile članice NATOa? Poletili svi na noge Putinu da mu se izvinjavaju i osudile Tursku.
Već sam rekao ali kad su Turci prije par godina oborili vojni avion od Rusije jer je bio u njihovom zračnom prostoru, sta su učinile članice NATOa? Poletili svi na noge Putinu da mu se izvinjavaju i osudile Tursku.
Jutros u banci red do izlaznih vrata, na parkingu nema mjesta ni za bicikl. Izgleda da kod ljudi vlada totalna panika, masovno se dizu pare s racuna.
Vid vecina se uzvrzmala na komentar da je Turska mnogo bitna i da ima veliki impact u Svijetu.Vojno , privredno , polozajno i historijski.Ovo su sve cinjenice.Destabilizacija Turske je dugorocni cilj i Istokani Zapada.Rade vec decenijama na tome , uspjevaju pa se ovi otrgnu.
Cuj onoga zatvorila Turska vrata sebi za ulazak u EU
Pa jarane sve ovo im i rade jer ne zele u EU.Samo im jos nisu cjevi na glavu stavili da ih uvuku u EU.Da im nametnu svoju “demokratiju “ , zatrpaju ih kreditima , investiraju u “privredu” te dadnu kontrolni Dzojstik Amerima.
Niko mi nije odgovorio zasto se citav Svijet mora opredjeliti na cijoj se strani u ovom ratu a u ratovima koje je Amerika vodila nismo imali niti mozemo da se opredjelimo?
U svoj ovoj prici , pobjednik je opet Amerika a malo manji pobjednik je opet Rusija.
Zasto ?
Prvi su dokazali da citava Evropa i Svijet im i dalje guta k.itu , drugi ce dobiti teritoriju , na sankcije ce odgovoriti kontra sankcijama jer Evropa ce podivljati od cjena kad se zavrnu pipe.Trazit ce se Ruski gas na koljenima.Sanckije ce trajati dok ne zavrsi ovaj propagandni rat i onda opet sve po starom , sva 30% skuplje.
Jel Vi mislite da covjek iskustva , generalija , nacitanosti nivoa Putina moze upasti u Americku igricu a da sam nije kreirao djelom istu ?
Ne budite budaletine, u citavoj prici popusit ce ga Evropa i njeni stanovnici.
Opet moje pitanje!
Zasto se ne glasa ko je na cijoj strani kada Amerika vrsi ekskumacije Muslimana sirom Svijeta ?
Cuj onoga zatvorila Turska vrata sebi za ulazak u EU
Pa jarane sve ovo im i rade jer ne zele u EU.Samo im jos nisu cjevi na glavu stavili da ih uvuku u EU.Da im nametnu svoju “demokratiju “ , zatrpaju ih kreditima , investiraju u “privredu” te dadnu kontrolni Dzojstik Amerima.
Niko mi nije odgovorio zasto se citav Svijet mora opredjeliti na cijoj se strani u ovom ratu a u ratovima koje je Amerika vodila nismo imali niti mozemo da se opredjelimo?
U svoj ovoj prici , pobjednik je opet Amerika a malo manji pobjednik je opet Rusija.
Zasto ?
Prvi su dokazali da citava Evropa i Svijet im i dalje guta k.itu , drugi ce dobiti teritoriju , na sankcije ce odgovoriti kontra sankcijama jer Evropa ce podivljati od cjena kad se zavrnu pipe.Trazit ce se Ruski gas na koljenima.Sanckije ce trajati dok ne zavrsi ovaj propagandni rat i onda opet sve po starom , sva 30% skuplje.
Jel Vi mislite da covjek iskustva , generalija , nacitanosti nivoa Putina moze upasti u Americku igricu a da sam nije kreirao djelom istu ?
Ne budite budaletine, u citavoj prici popusit ce ga Evropa i njeni stanovnici.
Opet moje pitanje!
Zasto se ne glasa ko je na cijoj strani kada Amerika vrsi ekskumacije Muslimana sirom Svijeta ?
Yebo vasbTurska, zadnjih 5 stranica bas nista korisno nije napisano
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobra je Turska..nema ko nije pobjegao odande a da je mogao..evo distrikt pun turaka koji rade za 800km jer su naše plate vece..
-
- Kontakt:
Sta ce mu EU? Jeste li vi normalni sta pisete o Turskoj, kao da pisete o BiH? On nije stao ni jednim potezom na stranu Rusije? Kakva je to Americka propaganda, ona jeftina, fuj. Turska nece da je uvuku u rat sa Ukrajinom. Zatvaranje moreuza u Stanbolu za Rusku mornaricu znaci objavljivanje rata istoj.
Jednom je zapad Sultana nazigu kad je srusio Ruski avion, i kada nije dobio nikakvu podrsku zapada je morao ici kod Putina. Da ne pricam da mu je zapad priredio vojni puč i igranke sa lirom.
Stvarno, neki kao djeca razmisljaju.
Citajte malo Erdogan osudio ulaz Ruske vojske na nezavisnu teritoriju Ukrajine. Hajmo se malo uozbiljiti. Osim toga ovo je rat Evrope, ovo nije rat svijeta. Znas koliko zaboli Kineze, Indiji, Pakistan, Tursku, Emirate i jos hejbet zemalja van Evrope sta se desava u Evropi. Isto kao djeca se razmislja nekada.
Ko je bio u Turskoj prije 15 godina i ko je bio unazad 2, 3 godine zna o cemu se prica kako je ista procvjetala.
Lp
- ASD
- Kontakt:
Prosječna plata je u Turskoj veća nego kod nas.
Ali su razlike među platama kod njih veće nego kod nas tako da njihov prosječan čovjek (ne računajući one najbogatije i državne službenike) ima manje od našeg prosječnog čovjeka.
Zao mi je obicnih ljudi koji rade u bankama, ali ovo nece stati, strah i revolt prema rusiji su mislim dva glavna razloga za to dejstvo koje vjerujem nece stati jer smo takva sorta kad nesto zamislimo da je tako onda je tako.
To je toOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 mar 2022, 10:27Sta ce mu EU? Jeste li vi normalni sta pisete o Turskoj, kao da pisete o BiH? On nije stao ni jednim potezom na stranu Rusije? Kakva je to Americka propaganda, ona jeftina, fuj. Turska nece da je uvuku u rat sa Ukrajinom. Zatvaranje moreuza u Stanbolu za Rusku mornaricu znaci objavljivanje rata istoj.
Jednom je zapad Sultana nazigu kad je srusio Ruski avion, i kada nije dobio nikakvu podrsku zapada je morao ici kod Putina. Da ne pricam da mu je zapad priredio vojni puč i igranke sa lirom.
Citajte malo Erdogan osudio ulaz Ruske vojske na nezavisnu teritoriju Ukrajine. Hajmo se malo uozbiljiti. Osim toga ovo je rat Evrope, ovo nije rat svijeta. Znas koliko zaboli Kineze, Indiji, Pakistan, Tursku, Emirate i jos hejbet zemalja van Evrope sta se desava u Evropi. Isto kao djeca se razmislja nekada.
Ko je bio u Turskoj prije 15 godina i ko je bio unazad 2, 3 godine zna o cemu se prica kako je ista procvjetala.
Lp
Ali pravit cemo se da im ne smeta.

Bukvalno. Zapad kad god je mogao okrenut im ledja i naguzit ih to je i učinio i sad ovi se čude kad ljudi neće da se petljaju...Svašta.OsmaDolazi je napisao/la: ↑02 mar 2022, 10:27Sta ce mu EU? Jeste li vi normalni sta pisete o Turskoj, kao da pisete o BiH? On nije stao ni jednim potezom na stranu Rusije? Kakva je to Americka propaganda, ona jeftina, fuj. Turska nece da je uvuku u rat sa Ukrajinom. Zatvaranje moreuza u Stanbolu za Rusku mornaricu znaci objavljivanje rata istoj.
Lp
Ima li moderatora ovdje? Ova tema je postala beskorisna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mene zanima sta je dodo dogovarao u decembru s rusima.
Srbija povecala broj linija prema moskvi. Hoces u evropu, mogu preko srbije. Samo cekam kad ce i oni popit sankcije
Srbija povecala broj linija prema moskvi. Hoces u evropu, mogu preko srbije. Samo cekam kad ce i oni popit sankcije
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Erdogan i Vucic istu politiku prema ovome ratu vode.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.