Lautaro ako vrijedi 90 miliona onda Leao vrijedi 120-150
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Maignan >>>>>>>>>>>> HandanovicTheTruth34 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:08Milan ne može bolje, mi ne možemo gore, tako da ok rezultat. Nadat se da Vilole mogu naučit Juve.
Kakvih pola prvih 11 u roster od 23 igrača, našla bi se dvojica trojica...
Ko god misli da neka ekipa može čitavu sezonu igrati na istom intenzitetu i da nema pada u formi, ne zna apsolutno ništa o fudbalu.
meepo je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:15Maignan >>>>>>>>>>>> HandanovicTheTruth34 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:08Milan ne može bolje, mi ne možemo gore, tako da ok rezultat. Nadat se da Vilole mogu naučit Juve.
Kakvih pola prvih 11 u roster od 23 igrača, našla bi se dvojica trojica...
Ko god misli da neka ekipa može čitavu sezonu igrati na istom intenzitetu i da nema pada u formi, ne zna apsolutno ništa o fudbalu.
Tomori > De Vrij
Hernandez > Perisic
Leao >>>>>>>>>> Lautaro
Eto ti 4 za prvu postavu. Mada Perisic i Brozovic su medju najboljim interovim igracima ove sezone.
Nije tacno. Maignan je i proslu sezonu bio odlican u Ligue 1 i iz nekog cudnog razloga je ostao uskracen za titulu najboljeg golmana francuske lige.TheTruth34 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 00:21Samir 11 clean sheets-a Mike 8, Samir svakih 106 minuta prima go, Mike svakih 99 i jedan igra (brani) najlošiju sezonu u karijeri a drugi najbolju.
Kakve veze imaju prethodne 3 sezone kad je lik u padu forme ove sezone ?TheTruth34 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 00:21De Vrij, Tomori, iskreno sramotno je da bilo šta pišem, Stefan za 3 godine ima 3 kiksa, mislim bezisleno je stvarno, nadam se da nisi ozbiljan..
Jest jest sto nisi naveo da Theo ima 6 asistencija i da igra poziciju lijevog beka dok je Perisic ofanzivniji ?TheTruth34 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 00:21Ivan 24 tekme 5 golova Theo 22 utakmice 4 gola, a suvišno je bilo šta pisati drugo, Perišić je ove godine naš najjači igrač, mada je upitno da li će moći ostati u prvih 11 kada je Gosens sada tu.
Leao je brzi igrac , bolji finisher i dribler. Takodjer tek ulazi u ozbiljne igracke godine.TheTruth34 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 00:21El Toro 24 tekme 11 golova Leao 23 tekme 8 golova, i opet jedan igra najlošiju, drugi najbolju sezonu u karijeri.
Tipicni talijanski remi nas tu ceka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.