Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

el-fighter
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la el-fighter » 18 maj 2009, 19:36

Pored pojačanja Liverpool bi trebao više novca uložiti u mlade talente. Treba više šanse davati Babelu, Insui, Al Zharu, N Gogu... Želim vam sve najbolje i da sljedeće sezone osvojite EPL.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 18 maj 2009, 19:42

Pa samo budala moze cestitati na ovoj osvojenoj tituli jer zna se vrlo dobro kako se doslo do te titule ( nepostojeci penali , nedosudjivani penali za protivnike itd itd.)prema tome razgulite odavde i prsite se na vasem djelu foruma ostavite nas na miru ....

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 maj 2009, 20:57

Virtu4l je napisao/la:
liverpool9 je napisao/la:
Cristiano Ronaldo je napisao/la: je li i ti depiliraš noge kao CR?ne kontam kako neko može gotiviti onakvog lika koji kao da je iz družine Alan Forda!!!!!strašno!!!!!!
A ja sa druge strane, ne kontam kako neko moze NE gotiviti (ili nepostovati) najboljeg igraca Premier lige u poslijednje dvije-tri godine? Ne razumijem kako vas mrznja zaslijepi, ili su to jednostavno godine!? Cristiano je nevjerovatan igrac i nije svirac za jedno ljeto. Ma koliko ja ne volio Manchester, ma koliko su mi dosadili, Cristianu Ronaldu kapa dolje za sve sto je uradio u zadnje tri sezone.
Jao, pa stvarno se jadnica napatila... :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2009, 21:06

LAVOV4Lfc je napisao/la:@trasmico....prije svega na tebe nisam mislio DECKO ili sta si vec...za ove male provokatore al' ako i sebe smatras time isto ti pisem
Ma nije uopste bitno jesi li mislio na mene. Ja sam samo tebi rekao da pripazis na rijecnik. Ipak ovo cita mnogo ljudi. Nemam ja nista protiv bilo koga.

A meni se bas sviđa ova tema. Dobra je ekipa koja posta ovdje, i znaju dosta o fubalu. Ja cu je cesto posjecivati, pa sviđalo se to nekom ili ne. A ako neko provocira, najbolji lijek za to je ignorisanje. Vjerujte, pali uvijek.

Mislim da ce Rafa ipak cestitati Fergusonu. Koliko ja znam, jos nije zavrsena sezona. A covjek je gospodin, tako da mislim da cestitke nece izostati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 maj 2009, 21:29

Virtu4l je napisao/la:
liverpool9 je napisao/la:
Cristiano Ronaldo je napisao/la: je li i ti depiliraš noge kao CR?ne kontam kako neko može gotiviti onakvog lika koji kao da je iz družine Alan Forda!!!!!strašno!!!!!!
A ja sa druge strane, ne kontam kako neko moze NE gotiviti (ili nepostovati) najboljeg igraca Premier lige u poslijednje dvije-tri godine? Ne razumijem kako vas mrznja zaslijepi, ili su to jednostavno godine!? Cristiano je nevjerovatan igrac i nije svirac za jedno ljeto. Ma koliko ja ne volio Manchester, ma koliko su mi dosadili, Cristianu Ronaldu kapa dolje za sve sto je uradio u zadnje tri sezone.
iz man utd postujem giggsa, skolsa i kapa dolje za sve sto su uradili u svojoj karijeri
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 maj 2009, 21:33

Trasimaco je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la:@trasmico....prije svega na tebe nisam mislio DECKO ili sta si vec...za ove male provokatore al' ako i sebe smatras time isto ti pisem
Ma nije uopste bitno jesi li mislio na mene. Ja sam samo tebi rekao da pripazis na rijecnik. Ipak ovo cita mnogo ljudi. Nemam ja nista protiv bilo koga.

A meni se bas sviđa ova tema. Dobra je ekipa koja posta ovdje, i znaju dosta o fubalu. Ja cu je cesto posjecivati, pa sviđalo se to nekom ili ne. A ako neko provocira, najbolji lijek za to je ignorisanje. Vjerujte, pali uvijek.

Mislim da ce Rafa ipak cestitati Fergusonu. Koliko ja znam, jos nije zavrsena sezona. A covjek je gospodin, tako da mislim da cestitke nece izostati.
one koji samo provociraju samo treba ignorisati i rijesen problem
ja mislim da nece cestitati fergusonu jer vec je cestitao man utd na osvojenoj titulu
Sarajevo i Liverpool

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2009, 21:41

Hmmm... nije mi jasno bas to. Prije su bili u jako dobrim odnosima. Uvijek bi se ono zagrlili pred pocetak utakmice. :lol: Ferguson je uvijek bio na ratnoj nozi sa Wengerom i Mourinhom. Izgleda da se zakuha uvijek između onih koji su prvi konkurenti za titulu. Kladim se da ce se opet "grliti" ako jedan od ova dva kluba ne bude u dvoboju ili troboju za prvenstvo. Mada su male sanse za to.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 maj 2009, 21:45

Trasimaco je napisao/la:Hmmm... nije mi jasno bas to. Prije su bili u jako dobrim odnosima. Uvijek bi se ono zagrlili pred pocetak utakmice. :lol: Ferguson je uvijek bio na ratnoj nozi sa Wengerom i Mourinhom. Izgleda da se zakuha uvijek između onih koji su prvi konkurenti za titulu. Kladim se da ce se opet "grliti" ako jedan od ova dva kluba ne bude u dvoboju ili troboju za prvenstvo. Mada su male sanse za to.
da i sam rafa je rekao neki dan da je prije bio u dobrim odnosima sa fergusonom ali to se promijenilo od ove sezone jer liverpool je postao konkurent za titulu i moralo je doći do verbalnog rata, bilo bi veliko cudo da nije
Sarajevo i Liverpool

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2009, 21:57

YNWA je napisao/la: da i sam rafa je rekao neki dan da je prije bio u dobrim odnosima sa fergusonom ali to se promijenilo od ove sezone jer liverpool je postao konkurent za titulu i moralo je doći do verbalnog rata, bilo bi veliko cudo da nije
Ma to je samo cirkus i pravljenje spektakla. Sigurno ispijaju skotska i spanska pica zajedno svakog vikenda. :lol:
Iako jeste malo zaostreno, ipak tu nema one zle krvi kao sto je to bio slucaj sa Arsenalom. Tu su se i igraci mrzili. Oni dueli Vieira vs Keane, ili onaj slucaj sa Ruudom kad ga je pet igraca udaralo. Postavio sam nedavno tamo u onoj temi za clipove polufinalnu utakmicu FA kupa 1999, ManU vs Arsenal. Ovo sad protiv Liverpoola nije ni slicno onom odnosu sa Arsenalom.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 maj 2009, 22:12

Stvarno bi bila glupa kad ne bi postovala igrace kao sto su terry ili giggs,malo je danas igraca poput njih ,gerrarda i carraghera koji igraju za svoju dusu,za navijace za klub a ne za pare,sve ove novije nade sto dolaze samo gledaju sedmicne plate i to,tako da samo nekolicina igraca cuva draz fudbala

u engleskoj se ne zna sta je zanimljivije - borba za titulu,borba za opstanak , prepucavanja trenera,nikad dosadno :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 maj 2009, 22:17

reds_forever je napisao/la:Stvarno bi bila glupa kad ne bi postovala igrace kao sto su terry ili giggs,malo je danas igraca poput njih ,gerrarda i carraghera koji igraju za svoju dusu,za navijace za klub a ne za pare,sve ove novije nade sto dolaze samo gledaju sedmicne plate i to,tako da samo nekolicina igraca cuva draz fudbala

u engleskoj se ne zna sta je zanimljivije - borba za titulu,borba za opstanak , prepucavanja trenera,nikad dosadno :lol:
Da da... Neiscrpna tema za razgovor.. :D

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 18 maj 2009, 22:33

Tema je malo pociscena,zadnjih par stranica sam pregledao i bila je kamara stvari koje ne idu uz temu o jednom od najslavnijih klubova na svijetu.Neki su vec ''na rubu''tako da pripazite ubuduce i vratite se normalnoj raspravi.Nemoj da na ovaj post bude sad gomila postova oni su prvocirali mi smo ovo ,oni....biti ce sankiconisani svi koji se nebudu pridrzavali pravila,jer ako se nema sta pisati normalno o klubu cije ime nosi ova tema onda stvarno ne znam o cemu ima!
AMAR OSIM!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 maj 2009, 22:47

reds_forever je napisao/la:Stvarno bi bila glupa kad ne bi postovala igrace kao sto su terry ili giggs,malo je danas igraca poput njih ,gerrarda i carraghera koji igraju za svoju dusu,za navijace za klub a ne za pare,sve ove novije nade sto dolaze samo gledaju sedmicne plate i to,tako da samo nekolicina igraca cuva draz fudbala

Pa tako je kad imaju najjaču ligu na svijetu. Prepucavanja trenera, borba za titulu, borba za opstanak sve je to bitno u najjačoj ligi na svijetu. Slažem se sa tobom u vezi ovih mladih igrača koji igraju nogomet zbog novca.
Da sam na Benitezovom mjestu ni ja nebih čestitao Fergusonu. Mislim da će sljedeća sezona biti mnogo zanimljivija jer Liverpool najavljuje velika pojačanja i prave tim za velike domete. Igrače poput Gerrarda i Caraghera ne treba komentarisati. To su oni istinski pravi fudbaleri.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2009, 00:28

Zasto Benitez nije cestitao Fergusonu? Zato sto je prepotentan, zato jer mu se nakon toliko vremena ukazala sansa i bio je tako blizu, a u stvari tako daleko. Ne poznajem osobu koja ne respektuje Fergusona, a Benitezu niko nije kriv sto nije savladao Wigan, Stoke, Hull ili Fulham. Mislim da je pogrijesio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 19 maj 2009, 10:00

Virtu4l je napisao/la:Zasto Benitez nije cestitao Fergusonu? Zato sto je prepotentan, zato jer mu se nakon toliko vremena ukazala sansa i bio je tako blizu, a u stvari tako daleko. Ne poznajem osobu koja ne respektuje Fergusona, a Benitezu niko nije kriv sto nije savladao Wigan, Stoke, Hull ili Fulham. Mislim da je pogrijesio.
Nije Benitez prepotentan ali je svjestan da SCUM ove sezone nije zasluzio titulu ni u kom segmentu ,...
Isto tako je svjestan da smo mi kiksali bodove protiv malih ekipa ali i cinjenice daje SCUM zahvaljujuci sudijskim odlukama (koje su isle na ruku scumu) bukvalno izgubio titulu ja kad pogledam sve u nazad cijelu sezonu i kad sve sracunam da nije bilo tih sudijskih odluka FCL bi bio prvi sa 2-3 boda prednosti u odnosu na scum ....
A vama cu napomenuti samo tri od mnogobrojnih sudijskih odluka u korist scuma i koje su uticale na ishod borbe za titulu.
1. Utakmica protiv Boltona dosudjen nepostojeci penal za scum
2.Utakmica protiv Totenhema dosudjen nepstojeci penal koji je okrenuo tok utakmice
3.Utakmica protiv M,Bora nedosudjen cist penal za MB

Eh kad se sve sabere onda se vidi da je minimalno 6 bodova poklonjeno SCUMU a kad se uzme u obzir da je scum gubio protiv totenhema 2:0 i da je poslije poklonjenog penala sve okrenulo se naglavacke onda dodjes do cifre od 7 bodova (napomena sudija se izvinuo zbog dosudjenog nepostojeceg jedanesterca u toj utakmici), a ima toga jos mnogo mnogo ..

Prema tome negdje sam napisao i opet cu napisati SAMO BUDALA MOZE CESTITATI SCUMU NA TITULI A JOS VECA BUDALA MOZE RECI DAJE TA TITULA ZASLUZENO OSVOJENA ....

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 19 maj 2009, 10:48

LFCBiH je napisao/la: A vama cu napomenuti samo tri od mnogobrojnih sudijskih odluka u korist scuma i koje su uticale na ishod borbe za titulu.
1. Utakmica protiv Boltona dosudjen nepostojeci penal za scum
2.Utakmica protiv Totenhema dosudjen nepstojeci penal koji je okrenuo tok utakmice
3.Utakmica protiv M,Bora nedosudjen cist penal za MB
4. Ponisteni cisti gol Gerrarda protiv Stokea na Anfieldu, kad je sudija signalizirao ofsajd, nakon cega su igraci Stoke-a kako bi rekli Englezi "parkirali bus" pred svoj gol...
5. Nedosudjeni penal u remiju protiv Man City-ja, kada je Benayoun pucao a lopta na putu prema golu pogodila Dunne-a u ruku.
6. Nepostojeci penal koji je sudjen u korist Wigana u 83. minuti kada je Lucas "lafo" faulirao protivnika u sesnaestercu (ako je ono bio penal, onda je i ono penal nad Fortune-om kad smo igrali u nedjelju).

Eh kad se sve sabere onda se vidi da je minimalno 6 bodova poklonjeno SCUMU a kad se uzme u obzir da je scum gubio protiv totenhema 2:0 i da je poslije poklonjenog penala sve okrenulo se naglavacke onda dodjes do cifre od 7 bodova (napomena sudija se izvinuo zbog dosudjenog nepostojeceg jedanesterca u toj utakmici), a ima toga jos mnogo mnogo ..

Prema tome negdje sam napisao i opet cu napisati SAMO BUDALA MOZE CESTITATI SCUMU NA TITULI A JOS VECA BUDALA MOZE RECI DAJE TA TITULA ZASLUZENO OSVOJENA ....
Eto 6 utakmica koje su donijele titulu Utd-u a nama je 'oduzele', sto se tice ostalih meceva mozemo samo zaliti sto nismo imali ni mrvicu srece, za razliku od Utd-a koji je imao i kod sudija a i kod gospodje Fortune!

Ne znam iz kojeg razloga bi to Rafa trebao ili morao cestitati Fergusonu, kad se zna da on najvise lobira kod FA, dovoljan je dokaz samo nagrada koju je dobio Ryan Giggs, uz duzno postovanje prema njemu, ali Vidic, van der Sar, Rooney i ostali njegovi suigraci koji su bili kandidovani za istu nagradu zasluzili su je vise nego on, a da ne spominjem ucinak i nastupe Gerrarda ove sezone...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 19 maj 2009, 11:02

Nista jos cete morati postiti i cekati za titulu........eto sad se Mancho izjednacio sa vama po titulama, sljedece godine aBd ce vas i presisati ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 maj 2009, 11:11

Liverpool je ove sezone apsolutno pokazao da je bolji klub od Manchestera jer razbili su ih na Old Trafordu i ostvarili pobjedu i na Anfieldu. Svejedno manchester je dokazao da najbolji uvijek ne dobije ono sto je zasluzio i osvojio titulu bilo je tu i guranja od strane sudija i srece ali imao je i Liverpool nekoliko situacija istina ne toliko kao United ali Rafa prije svega nije veliki trener a nije ni covjek koji moze da izdrzi sav taj pritisak i ostane normalan. Meni se cini da je poceo u zadnje vrijeme manje da se glupira pa se nadam da cemo u narednoj sezoni nesto napraviti ali mislim ako se ponovi sezona bez ijednog trofeja da ni vlasnici ne treba da imaju strpljenja za ovog čelavca više jer ne moze se citav život zivjeti od starih zasluga i ne pokusavati da se nesto popravi i izmijeni a kod rafe uvijek postoji samo jedna istina da je on u pravu i da nismo imali srece.
da na ovom forumu ima normalnih navijaca manchestera ja bi im mozda i cestitao titulu ali posto su svi provokatori onda nema razloga da im cestitam na uspijehu njihovog tima jer njima su vazniji neuspijesi Liverpoola pa tako ako nekad Liverpool zavrsi 5. ili ispadne iz Lige onda cu im to cestitati. a i nisam otvorio temu njihovog kluba do sad pa ne mislim ni sada.
Slazem se sa Gerrardom kada je rekao da bi bilo dobro kau u Realu da se biraju predsjednici jer nije problem naci nekog bogatasa koji ce investirati u klub ali problem je naci pravi plan, put do uspijeha, a to je i pravi cilj takvog nacina rada u mnostvu dobrih planova izabrati onaj najbolji. ja nikad ne bi volio da Liverpool postane novi Chelsea,Man City pa djelomicno i United koji zna debelo pretplatiti neke igrace (primjer Berbatov jer koliko god neko bio subjektivan činjenica je da on ne vrijedi onoliko miliona) nego da imamo dovoljno novca da budemo konkurentni da nam npr West Ham ne uzme igraca ispred nosa kao sto je to bilo sa australcem Nielom ali kljuc uspijeha Liverpoola je zaokret od 90° transfer politici jer dosta je vise polovnjaka neka se dovedu 2-3 prava igraca na poicije koje skripe a ne treba biti previse pametan da bi se vidjelo sta Liverpoolu treba. ali ja sumnjam da dok god je Rafa tu da ce biti ikakvih promijena sto se toga tice.
PS nadam se da je dosta bilo spanaca ili kada se vec dovede onda nek se dovode prave zvijezde igraci tipa Ville,Silve,Joaquina, Inieste... a ne neki polovnjaci koji su igrali za Casillu i nikad nisu uspjeli odatle da pređu prvi tim Reala.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 maj 2009, 11:32

Mozemo sada zaliti za "prosutim" bodovima u "malim" utakmicama, ali isto tako mozemo biti ponosni na to da smo 2 puta dobili chelsea, scum , obje nerijesene sa arsenalom (obje smo trebali dobiti), od spursa izgubili - znase kako ...
A ako dodju jos silva,johnson i klasan napadac (iskreno se nadam - dzeko) sta ce im se desavati iduce sezone.
A ne smijemo prodavati Babela i Lucasa, kao ni Ngoga...
To je dobitna kombinacija... :)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 19 maj 2009, 11:35

Amauri je napisao/la:Nista jos cete morati postiti i cekati za titulu........eto sad se Mancho izjednacio sa vama po titulama, sljedece godine aBd ce vas i presisati ;)
a ja se istinski radujem što vi svi vodite računa o Liverpoolu i što juve nije ni drugi nego se raspada i što su ga unakazili zasluženo izbacivanjem u seriju B i što su vas napustili najboli igrači itd .
grohotom se smijem :mrgreen: :mrgreen: :D :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 3 gosta.