Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 01 feb 2011, 22:58

Dobro je da Villa pade glatko rekao bih. Dosta lakse od ocekivanog, Benta sam spominjao i prije pocetka utakmice i nejasno mi je kako covjek ostade onako sam kod gola. Ipak nije to bitno, bitna je pobjeda. Vidic zabi strasan gol, svaka mu cast zaista. Rooney se vraca. Ovo mu je mozda i najbolja utakmica ove sezone. 2 gola i asistencija za Vidica. Nadam se samo da nije kratkotrajni bljesak nego da ce potrajati. Friedel spasio Aston Villu dosta tezeg poraza, covjek je branio sve i svasta. Promasaj Berbatova me iznenadio ali mora i to nekada. :D

Idemo dalje, korak smo blize tituli. Samo da ovako nastavimo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 feb 2011, 22:58

trxel je napisao/la:
trxel je napisao/la:raja,veceras cemo,sasuti Vilu....Kuci kad igramo,Anderson i ekipa dobiju krila.Predvidjam,3:1,dat ce Bent go,extra napadac....
Ma volim sto znam...... :D
;)

opet Friedel sjajan protiv nas iskreno ne pamtim kad je i da li je uopšte odigrao i jednu lošu utakmicu protiv nas uvijek bude najbolji pojedinac u ekipi tako je bilo i večeras ali uspjeli smo pobijediti i to zasluženo. A kad je već bila ona usporedba između Ruuda i Berbatova eto i večeras se pokazuje zašto je ovaj prvi golgeter kakvih je malo u današnjem fudbalu a ovaj drugi da je napadač čije zabijanje golova najviše ovisi od trenutne inspiracije i raspoloženja.
I evo za kraj jedna šala na naš račun (ovo sam primijetio na shoutboxu dok sam pratio meč) 8-) slika
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 01 feb 2011, 23:01

Ma odlicno je bilo veceras, posebno zbog Rooneya. Samo su nam se Vilansi prelagano dovlacili do 16-erca.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 feb 2011, 23:05

to je ta masina koja melje....kad jedni zakazu,drugi prorade.... 8-) 8-) ...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 feb 2011, 23:10

Hehe znao sam ja da ce se ova zvijer kad tad probuditi. Mozes samo zamisliti kakvi bi to rezultati bili da Rooney redovno zabija. Nemam sad vremena da detaljno peglam, samo zelim reci da je bila dobra utakmica i da je United sve drzao pod kontrolom. Gol Vide! :shock:

P.S. Uobicajena posebna zahvalnica sudijama bez kojih ovakva sezona ne bi bila moguca. Hvala najljepsa!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 feb 2011, 23:13

kad se vraca Valensija :?:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 feb 2011, 23:13

slani grad je napisao/la:kad se vraca Valensija :?:
krajem februara
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Mozda
Kontakt:

Post Postao/la Mozda » 01 feb 2011, 23:32

samo nek neko tutne kakav link, da vidim golove... nisam bio kuci, dok je tekma igrana.. >D>D

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 feb 2011, 23:35

Dobro je pa se Rooney probudio, bilo je vala i vrijeme.

GGMU

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 feb 2011, 23:39

Tu imaju svi golovi.

GGMU!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Mozda
Kontakt:

Post Postao/la Mozda » 02 feb 2011, 00:21

Sexmachineboy je napisao/la:
Tu imaju svi golovi.

GGMU!
Za(h)valjujem :lol: :lol:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 02 feb 2011, 11:31

Rooney vam je konacno proradio, ali ja bi opet stavljao Chicharita. Momak je strasan i za neke 3-4 godine ce biti medju najboljim igracima.

Svaka cast Fergusonu i vasim sto su zaduzeni za transfere...gdje nafatate ove talente....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 feb 2011, 12:18

Sjajna naša partija, vrlo rano smo poveli što je praktično i odlučilo utakmicu. Prednost nad konkurentima je ostala ista a to je i najbitnije. Jedno još 5-6 kola održati ovu prednost i mislim da je naslov naš. Samo da se ekipa ne opusti ali dok je Fergie tu toga neće biti tako da nema problema. Još malo pa će nam se vratiti i Valencia, Park se vratio sa Azijskog kupa nacija tako da u Unitedu zasad teku med i mlijeko.

Sljedeći naš protivnik su Wolvsi u subotu. Očekuje nas teška tekma, uostalom tako nam je svaka utakmica van Old Trafforda, nadam se našoj pobjedi iako će biti teško jer je Wolvsima svaki bod važan u borbi za ostanak u ligi.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 feb 2011, 12:58

Ted Mosby je napisao/la:Sjajna naša partija, vrlo rano smo poveli što je praktično i odlučilo utakmicu. Prednost nad konkurentima je ostala ista a to je i najbitnije. Jedno još 5-6 kola održati ovu prednost i mislim da je naslov naš. Samo da se ekipa ne opusti ali dok je Fergie tu toga neće biti tako da nema problema. Još malo pa će nam se vratiti i Valencia, Park se vratio sa Azijskog kupa nacija tako da u Unitedu zasad teku med i mlijeko.

Sljedeći naš protivnik su Wolvsi u subotu. Očekuje nas teška tekma, uostalom tako nam je svaka utakmica van Old Trafforda, nadam se našoj pobjedi iako će biti teško jer je Wolvsima svaki bod važan u borbi za ostanak u ligi.
Sto se tice Fergia, odlican klip pogledati!

[youtube][/youtube]
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 02 feb 2011, 13:21

Pa moze li nam iko ista.Kakva smo masina,to nije humano.Sad ce Rooney stic Berbatova vidjet ce te :D
Masala,masala sad mora past i Wolver ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 02 feb 2011, 15:30

Gary možda odigra i iduću sezonu ;) nadam se da će se moći oporaviti i odigrati makar par utakmica jer to su sve igrači koji su nas debelo ''zadužili'' tako da im treba barem omogućiti šansu da osvoje još, nadam se, 2 titule prije ''penzije''.
Manchester United boss Sir Alex Ferguson wants Gary Neville to play on next season.

Although it is widely accepted Neville will follow Edwin van der Sar into retirement at the end of the season, Ferguson says he will not force the club skipper into quitting.

He said: “I don’t know if it will be his last year. At the ­moment he is recovering from an ankle injury he picked up at West Brom but he might be back training this week.

“I just think players should enjoy their football as much as they can. His body will tell him when it’s the right time, like Edwin van der Sar feels it is the right time.

“It’s hard to keep coming back from injuries when you get into your 30s but that is the remarkable thing about Gary Neville – he keeps coming back.

“He has a will to do well and come back from injuries. It is not easy to keep doing that.

“I remember when I started getting groin injuries when I was 31 and I decided to quit at 32.”
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 feb 2011, 15:37

Sinoc sam uzivao gledajuci mec,odlicna partija "Djavola".Rooney izgleda polako ulazi u formu,igracki jos je ovo daleko miljama od njegove prave forme,ali vidan je napredak.Zaista samo kada Rooney krene jos malo bolje,Manchester ce ubedljivo imati najjaci napadacki trojac lige,mislim i sada je ali bas posle nece biti dileme.Nemanji dosadilo davati golove,pa poceo ubijati ljude oko sebe,ne smem ni da pomislim da je nekoga direktno u facu ona lopta pogodila. :lol:
Sjajan gol,a trebaju se pohvaliti VDS za sjajnu asistenciju,te Nani koji je odigrao dobru tekmu,i silovao igrace po stranama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 feb 2011, 16:13

Julio Cesar izjavio da ne želi preči kod nas. Ne znam i šta će nam koji đavo on.. :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 feb 2011, 16:16

Znam da je O Shea pokazao da nije djaba godinama u Manchi,super je odigrao,kao i ostatak ekipe.Zadivljujuce je kako je Carrick odigrao defanzivno,....Ali ko je gledao tekmu na linku sto sam ga postavio,italijanski komentator,kada je Bent postigao pogodak,pjeva neku pjesmu,upiso sam se od smjeha :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2011, 16:18

brazzo je napisao/la:Gary možda odigra i iduću sezonu ;) nadam se da će se moći oporaviti i odigrati makar par utakmica jer to su sve igrači koji su nas debelo ''zadužili'' tako da im treba barem omogućiti šansu da osvoje još, nadam se, 2 titule prije ''penzije''.
Manchester United boss Sir Alex Ferguson wants Gary Neville to play on next season.

Although it is widely accepted Neville will follow Edwin van der Sar into retirement at the end of the season, Ferguson says he will not force the club skipper into quitting.

He said: “I don’t know if it will be his last year. At the ­moment he is recovering from an ankle injury he picked up at West Brom but he might be back training this week.

“I just think players should enjoy their football as much as they can. His body will tell him when it’s the right time, like Edwin van der Sar feels it is the right time.

“It’s hard to keep coming back from injuries when you get into your 30s but that is the remarkable thing about Gary Neville – he keeps coming back.

“He has a will to do well and come back from injuries. It is not easy to keep doing that.

“I remember when I started getting groin injuries when I was 31 and I decided to quit at 32.”
Vrijeme mu je da prestane igrat. Nema vise taj kvalitet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.