FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

RsehaA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la RsehaA » 02 feb 2011, 15:01

Vise se nema smisla raspravljat oko Ronalda i Messia svak normalan na ovom svijetu zna ko je bolji :D
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 feb 2011, 16:02

da manite se svadje vise sa ovima realovcima pustite nek pricaju ronaldo najbolji ha ya ,,nemoramo mi nikom dokazivat ko je bolji to rezultati govore da je ekipa barce bolja od reala a ovo sve ostalo je nevazno :),,ne navijam ja za messija ,,navijam za barcu ha ya .samo ignorisite oveee ;)))
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 feb 2011, 16:06

Hajde ovako da se složimo i da se više ne prepiremo, Messi i Ronaldo su trenutno najbolji na svetu. Svaki od njih igra na drugačiji način i oboica su na neki svoj način specifični. bla bla bla....

To je nebitno, da ja vas pitam, hoće li večeras Almeria pobjediti? Igro sam keca ba :D

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 feb 2011, 16:13

anonymousHD je napisao/la:Hajde ovako da se složimo i da se više ne prepiremo, Messi i Ronaldo su trenutno najbolji na svetu. Svaki od njih igra na drugačiji način i oboica su na neki svoj način specifični. bla bla bla....

To je nebitno, da ja vas pitam, hoće li večeras Almeria pobjediti? Igro sam keca ba :D
Da više nebi vi realovci dosađivali i spamali ovu temu jednim te istim glupostima, onda jednom i zauvijek evo ko su najbolji na svijetu:

slika

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 feb 2011, 16:18

Super. Boli me više ebeni qurac ko je bolji.

De ti meni reci, hoće li večeras biti kec, u kakvom sastavu putujete, odmarate li igrače???

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 feb 2011, 16:22

Nema odmora, a za keca i to protiv Barce ces se nacekati...možda tamo nekad naredne sezone.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 02 feb 2011, 16:27

Ja mislim da Pep neće raditi neke velike promjene u sastavu, tako da mislim da će večeras istrčati skoro najjači sastav. Najvažnije je proći, makar i izgubili, samo da se ne obrukamo, jer bi to moglo negativno utjecati na atmosferu. Samo da se nitko ne ozljedi, i da igraju u "trećoj", tako da uštede snage za Atletico ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 feb 2011, 16:28

Mandrak je napisao/la:Nema odmora, a za keca i to protiv Barce ces se nacekati...možda tamo nekad naredne sezone.
Načekati se? Pa neki dan sam igrao keca na Betisa, pa sam pogodio.. :lol: Kontam, već ste u finalu, odmarate igrače bla bla. Znaš kako to ide :roll:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 feb 2011, 16:31

ja se nadam da glavni igraci nece igrati veceras, da priliku dobiju oni koji treba da se doakazuju, a ti momci ce i bolje odigrati nego ovi najbolji igraci, koji naravno nece biti motivisani nikako, isto kao sto ej bilo protiv Betisa u revansu. Vjerovatno ce i Akmerija da se stedi, njihova briga je opstanak, nisu ludi da se bezveze trose

sto se tice kladionice, najbolje je po meni odigrati oba tima daju gol, kvota 1.65
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 02 feb 2011, 16:33

anonymousHD je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Nema odmora, a za keca i to protiv Barce ces se nacekati...možda tamo nekad naredne sezone.
Načekati se? Pa neki dan sam igrao keca na Betisa, pa sam pogodio.. :lol: Kontam, već ste u finalu, odmarate igrače bla bla. Znaš kako to ide :roll:
Onda si ovaj put pojeo gov.no :lol:
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 feb 2011, 16:35

Pa pobjeda veceras, to je ono što se ocekuje u svakoj utakmici od Barce.
Taman da drugi tim pošalju ocekuje se pobjeda...evo Krkiću i Afellayu šanse veceras.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 02 feb 2011, 16:42

Sport.es pišu da Messi želi igrati večeras, jer želi biti "Pichichi" Copa del Rey.

Najbolji strijelci CDR:

Messi 7
C.Ronaldo 6
Ulloa 5
Negredo 5
Benzema 5
Ruben Castro 5
Adrián López 4
Cavenaghi 4
Jorge Molina 4
Pedro Rodríguez 4
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 feb 2011, 17:12

anonymousHD je napisao/la:
a sta i da odmara igrace, opet ne moze bit kec... mogla bi i almeria odmarat' u tom slucaju, ne isplati se ni njima umarat' ;) ;) ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Aslan_RZ88
Kontakt:

Post Postao/la Aslan_RZ88 » 02 feb 2011, 17:14

Ja bi volio da Guardiola danas izvede drugi tim. :D
Manchester United,Liverpool,Manchester City,Arsenal,Chelsea,Barcelona,Real Madrid,AC Milan,Juventus,Inter,Bayern Munchen,Borussia Doetmund,Schalke,Marseille,Lyon <3

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 feb 2011, 17:35

...eee sta je bilo sa stranicom atdhe.net...mozete li vi uci na nju???????... :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 feb 2011, 19:22

tim koji bi zelio vidjeti veceras

.....................bojan.............
afelaj............................nolito
.............keita..........tiago......
...................maskerano.........
maxwell....milito......fontas....adriano
..................pinto.................
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 02 feb 2011, 19:37

Ja bi volio da igra prvi tim. Pobjeda je uvjek dobro dosla

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 feb 2011, 19:39

RsehaA je napisao/la:Ja bi volio da igra prvi tim. Pobjeda je uvjek dobro dosla
Samo da se đabe umaraju.. ja bi stavio Mesija i još par mladih i ovih rezervi..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 feb 2011, 19:41

Pinto, Alves, Milito, Sergio, Adriano, Mascherano, Thiago, Keita, Afellay, Bojan and Nolito.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 feb 2011, 19:42

RsehaA je napisao/la:Ja bi volio da igra prvi tim. Pobjeda je uvjek dobro dosla
ma hebo pobjedu, bitnije je da se igraci odmore, a proci cemo svakako

za vikend je nesto teza utakmica protiv atletico madrida, a vec se nazire i osmina finala lige prvaka i trebat ce nam svjezine

nekoliko dana nisam uopste pratio medije bilo kakve, pa bio bi zahvalan kad bi mi neko rekao sta se desava s puyolom, koliko dugo ce biti povrijedjen, takodje sta je i sa iniestom

Pinto, Alves, Milito, Sergio, Adriano, Mascherano, Thiago, Keita, Afellay, Bojan and Nolito.

fino, fino, skoro kao sto sam se i nadao, steta samo sto i fontas nije u igri od prve minute
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.