FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vise se nema smisla raspravljat oko Ronalda i Messia svak normalan na ovom svijetu zna ko je bolji 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
da manite se svadje vise sa ovima realovcima pustite nek pricaju ronaldo najbolji ha ya ,,nemoramo mi nikom dokazivat ko je bolji to rezultati govore da je ekipa barce bolja od reala a ovo sve ostalo je nevazno
,,ne navijam ja za messija ,,navijam za barcu ha ya .samo ignorisite oveee
))

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- anonymousHD
- Kontakt:
Hajde ovako da se složimo i da se više ne prepiremo, Messi i Ronaldo su trenutno najbolji na svetu. Svaki od njih igra na drugačiji način i oboica su na neki svoj način specifični. bla bla bla....
To je nebitno, da ja vas pitam, hoće li večeras Almeria pobjediti? Igro sam keca ba
To je nebitno, da ja vas pitam, hoće li večeras Almeria pobjediti? Igro sam keca ba

Da više nebi vi realovci dosađivali i spamali ovu temu jednim te istim glupostima, onda jednom i zauvijek evo ko su najbolji na svijetu:anonymousHD je napisao/la:Hajde ovako da se složimo i da se više ne prepiremo, Messi i Ronaldo su trenutno najbolji na svetu. Svaki od njih igra na drugačiji način i oboica su na neki svoj način specifični. bla bla bla....

- anonymousHD
- Kontakt:
Super. Boli me više ebeni qurac ko je bolji.
De ti meni reci, hoće li večeras biti kec, u kakvom sastavu putujete, odmarate li igrače???
De ti meni reci, hoće li večeras biti kec, u kakvom sastavu putujete, odmarate li igrače???
Nema odmora, a za keca i to protiv Barce ces se nacekati...možda tamo nekad naredne sezone.
Ja mislim da Pep neće raditi neke velike promjene u sastavu, tako da mislim da će večeras istrčati skoro najjači sastav. Najvažnije je proći, makar i izgubili, samo da se ne obrukamo, jer bi to moglo negativno utjecati na atmosferu. Samo da se nitko ne ozljedi, i da igraju u "trećoj", tako da uštede snage za Atletico 

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- anonymousHD
- Kontakt:
Načekati se? Pa neki dan sam igrao keca na Betisa, pa sam pogodio..Mandrak je napisao/la:Nema odmora, a za keca i to protiv Barce ces se nacekati...možda tamo nekad naredne sezone.

ja se nadam da glavni igraci nece igrati veceras, da priliku dobiju oni koji treba da se doakazuju, a ti momci ce i bolje odigrati nego ovi najbolji igraci, koji naravno nece biti motivisani nikako, isto kao sto ej bilo protiv Betisa u revansu. Vjerovatno ce i Akmerija da se stedi, njihova briga je opstanak, nisu ludi da se bezveze trose
sto se tice kladionice, najbolje je po meni odigrati oba tima daju gol, kvota 1.65
sto se tice kladionice, najbolje je po meni odigrati oba tima daju gol, kvota 1.65
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Onda si ovaj put pojeo gov.noanonymousHD je napisao/la:Načekati se? Pa neki dan sam igrao keca na Betisa, pa sam pogodio..Mandrak je napisao/la:Nema odmora, a za keca i to protiv Barce ces se nacekati...možda tamo nekad naredne sezone.Kontam, već ste u finalu, odmarate igrače bla bla. Znaš kako to ide

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Pa pobjeda veceras, to je ono što se ocekuje u svakoj utakmici od Barce.
Taman da drugi tim pošalju ocekuje se pobjeda...evo Krkiću i Afellayu šanse veceras.
Taman da drugi tim pošalju ocekuje se pobjeda...evo Krkiću i Afellayu šanse veceras.
Sport.es pišu da Messi želi igrati večeras, jer želi biti "Pichichi" Copa del Rey.
Najbolji strijelci CDR:
Messi 7
C.Ronaldo 6
Ulloa 5
Negredo 5
Benzema 5
Ruben Castro 5
Adrián López 4
Cavenaghi 4
Jorge Molina 4
Pedro Rodríguez 4
Najbolji strijelci CDR:
Messi 7
C.Ronaldo 6
Ulloa 5
Negredo 5
Benzema 5
Ruben Castro 5
Adrián López 4
Cavenaghi 4
Jorge Molina 4
Pedro Rodríguez 4
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
a sta i da odmara igrace, opet ne moze bit kec... mogla bi i almeria odmarat' u tom slucaju, ne isplati se ni njima umarat'anonymousHD je napisao/la:Načekati se? Pa neki dan sam igrao keca na Betisa, pa sam pogodio..Mandrak je napisao/la:Nema odmora, a za keca i to protiv Barce ces se nacekati...možda tamo nekad naredne sezone.Kontam, već ste u finalu, odmarate igrače bla bla. Znaš kako to ide

ser del barça es el millor que hi ha !
- Aslan_RZ88
- Kontakt:
Ja bi volio da Guardiola danas izvede drugi tim. 

Manchester United,Liverpool,Manchester City,Arsenal,Chelsea,Barcelona,Real Madrid,AC Milan,Juventus,Inter,Bayern Munchen,Borussia Doetmund,Schalke,Marseille,Lyon <3
...eee sta je bilo sa stranicom atdhe.net...mozete li vi uci na nju???????... 

tim koji bi zelio vidjeti veceras
.....................bojan.............
afelaj............................nolito
.............keita..........tiago......
...................maskerano.........
maxwell....milito......fontas....adriano
..................pinto.................
.....................bojan.............
afelaj............................nolito
.............keita..........tiago......
...................maskerano.........
maxwell....milito......fontas....adriano
..................pinto.................
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja bi volio da igra prvi tim. Pobjeda je uvjek dobro dosla
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Samo da se đabe umaraju.. ja bi stavio Mesija i još par mladih i ovih rezervi..RsehaA je napisao/la:Ja bi volio da igra prvi tim. Pobjeda je uvjek dobro dosla
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Pinto, Alves, Milito, Sergio, Adriano, Mascherano, Thiago, Keita, Afellay, Bojan and Nolito.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma hebo pobjedu, bitnije je da se igraci odmore, a proci cemo svakakoRsehaA je napisao/la:Ja bi volio da igra prvi tim. Pobjeda je uvjek dobro dosla
za vikend je nesto teza utakmica protiv atletico madrida, a vec se nazire i osmina finala lige prvaka i trebat ce nam svjezine
nekoliko dana nisam uopste pratio medije bilo kakve, pa bio bi zahvalan kad bi mi neko rekao sta se desava s puyolom, koliko dugo ce biti povrijedjen, takodje sta je i sa iniestom
Pinto, Alves, Milito, Sergio, Adriano, Mascherano, Thiago, Keita, Afellay, Bojan and Nolito.
fino, fino, skoro kao sto sam se i nadao, steta samo sto i fontas nije u igri od prve minute
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.