La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Leader
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Leader » 01 feb 2011, 16:52

Los_Blanos2 je napisao/la:
Leader je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Giovanni dos Santos dosao na posudbu u Racing . 8-)
Nekada velik talent, čak su neki govorili novi "Ronaldinho". Nažalost se izgubio u Engleskoj, želim mu svu sreću u Racingu.
ostao talenat :lol: ali dobar je za Racinga mozda ga krene u novoj sredini, taman..
Ma, novi Ronaldinho po izgledu :mrgreen: Očito momak nije za velike klubove, Racing bi mu mogao biti po mjeri.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 01 feb 2011, 17:23

da e valjo nebi ga Barca dala :D

onoffon
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la onoffon » 02 feb 2011, 13:38

Sevilla danas moze napraviti iznenadjenje, sta je jedan pogodak, nek ga postigne izjednacena je sa Realom, prvo poluvrijeme je tek gotovo. Vamos Sevillistas!
Big club, great history, Nottm Forest.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 feb 2011, 14:59

Andres je napisao/la:da e valjo nebi ga Barca dala :D
Nije nego otišao u šupljak ligu, gdje je taktika udri, nabij i prebaci loptu.. Da je ostao u Barci bio bi nešto kao Pedro
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 02 feb 2011, 15:18

Toxicity je napisao/la:
Nije nego otišao u šupljak ligu, gdje je taktika udri, nabij i prebaci loptu.. Da je ostao u Barci bio bi nešto kao Pedro
ači razzlog odlaska ? Htio mladic imat status Ronaldinha , pa povuka Rajkarda za Moodaaa

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 feb 2011, 15:50

Toxicity je napisao/la:
Jos jedan patetican komentar, ovaj igrac se nije mogao nametnuti jer nema kvalitetu cak ni u Galtasarayu nista nije napravio jos jedan od izdanaka iz Barcelonine fabrike poluproizvoda. Nego zna li neko sta je sa velikim talentom Crosasom? :mrgreen:
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 feb 2011, 15:55

I meni bi bilo žao da je Primera slična rugby utakmicama... Duga lopta dominira ! :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 feb 2011, 17:16

BUDE li neki klub tijekom iduće 4,5 godine, koliko Ivanu Rakitiću traje ugovor sa Sevillom, želio otkupiti hrvatskog nogometaša, morat će za to andaluzijskom klubu isplatiti 40 milijuna eura.

Riječ je o odštetnoj klauzuli koja je umetnuta u ugovor o radnom odnosu na inzistiranje predsjednika Seville Josea Marije del Nida. Predsjednik se želio dobro zaštititi od mogućega prijevremenog odlaska 22-godišnjega hrvatskog veznjaka te ne ponoviti pogrešku kakva mu se dogodila s danas 30-godišnjim igračem Liverpoola, Dancem Christianom Poulsenom.

Tada 26-godišnjega veznjaka također je Del Nido doveo iz Schalkea u ljeto 2006. godine, i to bez odštete. Iz vlastite naivnosti "osigurao" je Poulsena odštetnom klauzulom od samo deset milijuna eura. Dvije godine potom, u ljetu 2008. godine, Juventus je jednostavno ponudio deset milijuna i prijevremeno bez ikakvih pregovora otkupio Dančev ugovor, koji je preselio u Torino.

Del Nido je tada naučio da mora biti oprezniji s igračima koje smatra značajnima za klupsku budućnost. Da Rakitić svakako spada u red takvih dokaz je cifra kojom je osiguran njegov dugogodišnji ostanak. Mogao je, da je htio, hrvatski reprezentativac inzistirati na manjem iznosu odštetne klauzule. Nije to učinio.

Odšteta za Ronalda - milijardu eura

"Sada kad sam potpisao za Sevillu, moja je namjera odraditi ugovor u potpunosti. Ne vidim Sevillu kao odskočnu dasku za podizanje cijene i prodaju u neki bogatiji klub", navodi Rakitićeve riječi lokalno, andaluzijsko izdanje španjolskog dnevnika ABC.

Odštetna klauzula obvezna je u svim španjolskim klubovima, ali činjenica da je Sevilla izvjesila prvotnu cijenu za Raketu od 40 milijuna eura, govori o tome koliko im je značajan. Cristiano Ronaldo, dodajmo, u svom ugovoru ima klauzulu na iznos od milijardu eura.

Rakitić je stigao iz Schalkea prošlog tjedna za odštetu od 2,5 milijuna eura. Ugovor s klubom iz Gelsenkirchena istjecao mu je u lipnju ove godine.

U konkurenciji je za večerašnji uzvratni ogled polufinala Kupa kralja protiv Reala na stadionu Santiago Bernabeu. U prvom je dvoboju Real na Sanchez Pizjuanu slavio 1:0.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 feb 2011, 20:23

Kako bi se osigurao od mogućeg prijevremenog odlaska 22-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića koji je u Sevillu došao iz Schalkea, španjolski je klub na inzistiranje predsjednika Seville Josea Marije del Nida odredio da je odštetna klauzula za Ivana Rakitića 40 milijuna eura.

Španjolci ne žele ponoviti slučaj s Dancem Christianom Poulsenom. Del Nido je Danca također doveo iz Schalkea u ljeto 2006. godine, i to bez odštete. "Osigurao" je Poulsena odštetnom klauzulom od samo deset milijuna eura. Dvije godine kasnije Juventus je ponudio deset milijuna i prijevremeno bez pregovora otkupio Dančev ugovor.

- Sad kad sam potpisao za Sevillu, moja je namjera odraditi ugovor u potpunosti. Ne vidim Sevillu kao odskočnu dasku za podizanje cijene i prodaju u neki bogatiji klub – navodi Rakitićeve riječi lokalno, andaluzijsko izdanje španjolskog dnevnika ABC.

Hrvatski je veznjak stigao iz Schalkea prošlog tjedna za odštetu od 2.5 milijuna eura.

Rakitić je u konkurenciji za večerašnji uzvratni ogled polufinala Kupa kralja protiv Reala na Santiago Bernabeu. U prvom je dvoboju Real na Sanchez Pizjuanu slavio 1-0.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 feb 2011, 20:35

Samo 1.polv je odigrano u Sevilli, tako da je sve moguce..
Bice zahebano, ali ako Madrid zabije rano onda su sanse Sevilli vrlo male, a ako razultat bude 0-0 prvo polvr bice pravo ebeno, da negovorim o 0-1 8-)
Uglavnom vijerujem da ce biti dobra tekma, mozda i par crveni kartona :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 feb 2011, 22:55

Jednostavno Sevilla ne može proci dalje, protiv više sile se ne može jbg...i kad zabije golove, sudija ih poništi i šta dalje da se prica...nema potrebe.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 02 feb 2011, 23:48

Nema vezze mi cemo ih unistit za vas :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 feb 2011, 02:43

slika

Del Nido: "El Madrid ha sido mejor"

Dovoljno od njihovog tvrdoglavog predsijednika, dzaba video ovo ono motivacija koje kakvo bojanje face :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 feb 2011, 14:19

Ivan Rakitić odigrao je svoju prvu utakmicu za Sevillu. Debitirao je hrvatski reprezentativac na Santiago Bernabeu protiv Real Madrida u španjolskom Kupu kralja. Real je slavio 2-0 i s ukupnih 3-0 prošao u finale gdje će se susresti s Barcelonom.

Trener Seville Gregorio Manzano Rakitića je u igru stavio od prve minute.

- Ivan je pokazao ono što smo znali da ima, sjajnu tehniku i dobro kretanje - rekao je Manzano i dodao:

- Iako mu je ovo bila premijera u novom dresu, odigrao je dobro, za prvi put odlično.

Rakitić je na travnjaku Santiago Bernabeua proveo 70 minuta. Zamijenio ga je Luis Fabiano.

A bude li neki klub tijekom iduće četiri i pol godine, koliko Ivanu Rakitiću traje ugovor sa Sevillom, želio otkupiti hrvatskog nogometaša, morat će za to isplatiti 40 milijuna eura.

U srijedu je to objavio predsjednik Seville Del Nido koji se želio osigurati da mu drugi klub ne preotme Rakitića.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 feb 2011, 14:31

slika
Finale CDR se igra na Mestalli.

slika
Cijena ulaznica se vrti između 40 i 140 €, oba kluba bi trebali dobiti 18.500 ulaznica. (Sport.es piše da će dobiti 22.000).

Ja mislim da će biti više od 18.500 i 22.000, jer Mestalla prima 55.000, a tako bi ostalo preko 10.000 neutralnih, a ja mislim da na stadionu neće biti "neutralnih".

HISTORIA CONTINUA...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2011, 15:47

Nema ti to nikakve veze sa neutralnim navijacima.Oba kluba dobijaju odredjeni broj karata,dakle 18500 ili 22000,i te karte se prodavaju na njihovim stadionima(ili gde se vec pred domace tekme kupuju karte),dok ovo sto ostane se kupuje na Mestalli da bi i oni koji nisu navijaci mogli da dodju do karata,no obicno to budu navijaci jednog od dva tima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 feb 2011, 15:49

Na to sam i mislio. ;)

HISTORIA CONTINUA...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 feb 2011, 02:51

slika :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 feb 2011, 07:44

Llorente: Odbio sam ponudu Liverpoola

Španjolski nogometni reprezentativac u redovima Athletic Bilbaa Fernando Llorente (25) tvrdi da je imao ponudu engleskog velikana Liverpoola u januarskom prijelaznom roku, ali da je ostao vjeran baskijskom klubu...

- Liverpool je stigao u Bilbao i razgovarao s klubom, ali jasno sam dao do znanja da ne želim da me se proda - rekao je Llorente za Radio Marcu.

- Razumijem da navijači Athletica ne vole kada drugi klubovi pokazuju interes za mene, ali to pokazuje da svoj posao obavljam dobro. U ovom trenutku moja budućnost je u Athleticu - dodao je španjolski napadač koji je ugovorno vezan za Athletic do 2013. godine, a koji je ove sezone zabio 12 golova u španjolskom prvenstvu.
Kakva crni LFC slika Ath.Bilbao je mnogo jaci sada.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 05 feb 2011, 17:27

HISTORIA CONTINUA...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.