FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rutinska pobjeda. Nemojte zanemariti los teren i da nas u narednoj sedmici očekuju 2 vazne utamice
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Haj tebra bolje ispasti glup nego iz autobusa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Odličan rezultat, ali igrom nisam zadovoljan. Nekako isprekidano, previše nabijanja. Nadam se da ce, ako Bog da, biti bolja igra u nastavku prvenstva..
Evo i oni tebe selame!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ima i ta mjesta
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja i na Google translate probao ali mrka kapaBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:52nisam te skonto Morto al ako sam ispo glup
fizicki obracun ne gine![]()

Šta bi ti po o onom terenu, tika taku.... I od do noge. Jesi gledo ti utakmicu uopšteobrijanopile je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:54Odličan rezultat, ali igrom nisam zadovoljan. Nekako isprekidano, previše nabijanja. Nadam se da ce, ako Bog da, biti bolja igra u nastavku prvenstva..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čestitke momcima, prelijepo je vidjeti da ne moras strijepiti do zadnje sekunde hoces primiti gol, ili nedo Bog da moramo gledati duge lopte jer gubimo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ovaj Leotar, je duplo jaći od onoga, koji nas dobi na Koševu. Ljudi igraju solidno, oštro u kost, ali ne prljavo. No mi smo ih rutinski uzeli. Na ovakvom terenu, proziv solidnog protivnika, imali smo više šansi i pokušaja, nego u 5/6 mečeva zajedno pod "stručnom" palicom prevare iz Splita..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
baca sihreMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:57Ja i na Google translate probao ali mrka kapaBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:52nisam te skonto Morto al ako sam ispo glup
![]()
Morto yebo te tuzla siti uzese mi pare 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
SubhanallahBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:00baca sihreMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:57Ja i na Google translate probao ali mrka kapaBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:52
nisam te skonto Morto al ako sam ispo glup
![]()
Nego ovo za 2 KM što se plati da se gleda utakmica ko može neka objasni hvala
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Bravo bordo-bijeli. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
$ нахуй = go fuck il nešto tako.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:00baca sihreMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:57Ja i na Google translate probao ali mrka kapaBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:52
nisam te skonto Morto al ako sam ispo glup
![]()
-
- Kontakt:
YEBEM TE ZELJO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Očito su nekima apetiti porasli i brzo se sve zaboravlja pa tako pobjeda od 2:0 na livadi nije dovoljna. Opet se traži dlaka u jajetu, prvo kolo nastavka, los teren, protivnik tvrd i opet rutinska pobjeda.
Treba ići utakmicu po utakmicu i ne letiti u nebesa, hvatati Evropu a ako se šta više ponudi svakako je dobro. Pojačanja su danas dobro izgledala i vjerujem da će to iz kola u kolo bolje izgledati pa tako i ostatak tima biti sigurniji i agresivniji.
Svakako izbjegavati retardirane kartone jer to nas samo može kostati
Treba ići utakmicu po utakmicu i ne letiti u nebesa, hvatati Evropu a ako se šta više ponudi svakako je dobro. Pojačanja su danas dobro izgledala i vjerujem da će to iz kola u kolo bolje izgledati pa tako i ostatak tima biti sigurniji i agresivniji.
Svakako izbjegavati retardirane kartone jer to nas samo može kostati
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 32 gosta.