FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kako Nihad izgleda
kakav debilizam i preseravanjefks74 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:34Koga ćeš ti banovati ? Bagarić radi dobar posao. Jest bolje puno nego na jesen, mada se to mora bolje povezati jer Leotar nije neko mjerilo.Kockoglavi je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:22Banovat ga treba vidis da nije dobar, ili ga pukni na ignore.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:12
Yebote koji si ti negativac... Na ovakvom terenu Bayern ne bi izgledao povezano. Vodimo 0:2 i imali smo jos jednu finu priliku u ovih 15 minuta, to je vec bolje nego cijela polusezona kod Sablica.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo momci, odlično poluvrijeme 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo pomoćni
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
- Kontakt:
Golove smo dali zato sto smo punili šesnesterac protivnika, tu vidim pomak, bolje dolazimo iz drugog plana. U prvoj sezoni imali smo jednog ili dva igraca u završnici i naravno da nije bilo šansi i golova.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E jbg, čekam 45 da čujem izjavu Oruča, kad ono kurko.
Pamtil ko kad smo zadnju takmičarsku tekmu gledali ovako bez srkleta?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobro poluvrijeme. Ne može ništa bolje po ovakvom terenu. Držati loptu što dalje od gola, probati zabiti treći i umrtviti igru skroz, tako da se sačuva od nepotrebnih povreda i trošenja.
Kapić najbolji, uz njega još Dupovac i Hebib.
Evo vi koji vazite toliko kad neko igra neprirodnu poziciju, dokaz da to nema nikakve veze. Kapić igra odlično krilo, kad ga ubaciš u dobar sistem, imaćeš rezultate. Brz, može gurnuti loptu, ubaciti, ošutati, predriblati. Dupovac jak kao zemlja, svaka čast. Hebiba se previše uzelo na zub, momak jako dobar u prvom dijelu.
Kapić najbolji, uz njega još Dupovac i Hebib.
Evo vi koji vazite toliko kad neko igra neprirodnu poziciju, dokaz da to nema nikakve veze. Kapić igra odlično krilo, kad ga ubaciš u dobar sistem, imaćeš rezultate. Brz, može gurnuti loptu, ubaciti, ošutati, predriblati. Dupovac jak kao zemlja, svaka čast. Hebiba se previše uzelo na zub, momak jako dobar u prvom dijelu.
-
- Kontakt:
Uh koliko mi je ovo rijesavanje utakmice u prvi 20 min nedostajalo
Bagaric

Kapic odlican na krilu

Bagaric

Kapic odlican na krilu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nista im nije svetoMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:48E jbg, čekam 45 da čujem izjavu Oruča, kad ono kurko.
NEMA NAZAD
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Kapic bolesno dobar
Dupovac,Hebibovic,Kapic
Cekam samo jednu loptu da dodje Hamzi na 20-tak metara da je raspali,vidim da se vrti tu da je ceka,trazi ali nema je,ali docice.
Idemo isto u nastavku,nema povlacenja!

Cekam samo jednu loptu da dodje Hamzi na 20-tak metara da je raspali,vidim da se vrti tu da je ceka,trazi ali nema je,ali docice.
Idemo isto u nastavku,nema povlacenja!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo rajvoSa
Još šlag na tortu nema više Oruča da daje izjave

Još šlag na tortu nema više Oruča da daje izjave

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, MaroonBjelave, Proximic i 57 gostiju.