Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Solidno suđenje danas (nisam gledao cijele utakmice), oba crvena ispravna. Zaslužene pobjede Borca i idola nacije uz slabe utakmice. Narkosa i seljačinu Mulalić je bolje ne komentirati.
Sutra x na Tušnju i 2 u Trebinju i nadam se dobrom suđenju.
Sutra x na Tušnju i 2 u Trebinju i nadam se dobrom suđenju.
-
- Kontakt:
Kao sto sam najavljivao kakva je igraćina Haskic , a drugi su me citirali i govorili drugačije . Čovjek dere , realno Željo bolje igrao , Velež davao golove . Haskicu dovoljna i polušansa za gol .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Al kartonirase vas ne igraju vam cetvorica u BL sto si slagao da vas se Vico boji?opalaopala je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:25Kao sto sam najavljivao kakva je igraćina Haskic , a drugi su me citirali i govorili drugačije . Čovjek dere , realno Željo bolje igrao , Velež davao golove . Haskicu dovoljna i polušansa za gol .
Veliku si gresku napravio, ali je kasno za novi pocetak
Haskara Boze fudbala

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
To je dogovor.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:43Al kartonirase vas ne igraju vam cetvorica u BL sto si slagao da vas se Vico boji?opalaopala je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:25Kao sto sam najavljivao kakva je igraćina Haskic , a drugi su me citirali i govorili drugačije . Čovjek dere , realno Željo bolje igrao , Velež davao golove . Haskicu dovoljna i polušansa za gol .
-
- Kontakt:
Zna vico da ćemo vas dobit i bez ova 4ti , tako nema potrebe . Nek on vama pomaze svakako ste jadeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:43Al kartonirase vas ne igraju vam cetvorica u BL sto si slagao da vas se Vico boji?opalaopala je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:25Kao sto sam najavljivao kakva je igraćina Haskic , a drugi su me citirali i govorili drugačije . Čovjek dere , realno Željo bolje igrao , Velež davao golove . Haskicu dovoljna i polušansa za gol .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Cestitke Velez
evo stavio sam vama na TM nove slike.

Jos ne vjerujem kakvu seljacinu ove seljacine imaju za trenera.
NEMA NAZAD
Seljak sa zeninom jaknom i na press dosao. Ovo u fazonu kad ti mama kupi tene, vani susnjezica ali ti ides u novim tenama jer su nove i moraju se profurati.
-
- Kontakt:
Današnjim pobjedama, Borac se približio na 15 bodova zaostatka uz utakmicu više u odnosu na šestorostrukog prvaka,dok je Velež smanjio zaostatak za trenutnim liderom i jedinim mostarskim šampionom na samo 24 boda zaostatka također uz utakmicu više.
Današnjim danom su komšije, tj. najveći mitomani i falsifikatori svega, izdržali još jedan dan da ne promijene godinu osnivanja kluba. Čestitajmo im na tom uspjehu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Današnjim danom naši istočni susjedi su izgurali još jedan dan uvjeravajući sebe i druge da imaju veze sa nekadašnjim komunističkim projektom,dok su oni ipak produkt SDA,također izguraše još jedan dan gledajući u leđa svom zapadnom susjedu ,jedinom mostarskom šampionu.
Sto vam niko nije cestitaotutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 15:3024.2.1905.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 15:04Sta ima, trazio sam te jucer. Treba mi informacija na koji je datum osnovan zrinsjki 1905. godine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 14:56
Posaljite Kabiriju slike, možda odustane. Nemojte da čirevi pucaju
Hvala

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Edis Mulalić, ljudi dragi jedva cekam njegove izjave
Zadnja izmjena: fudbalfudbal, dana/u 25 feb 2022, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si naša ljubav jedina!
Olicenje kluba kojeg vodi - 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dokurcenko vec ofirno poceo upravu braniti haha. Svi su krivi sto igrac nema svu papirologiju, samo uprava nije. Sabotira ih neko 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Lalatovic za BH trziste.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:34Edis Mulalić, ljudi dragi jedva cekam njegove izjave

Ne. Lalatović ima nekog luđačkog narkomanskog šmeka, ko Pikac npr.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:50Lalatovic za BH trziste.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:34Edis Mulalić, ljudi dragi jedva cekam njegove izjave![]()
Mulalić je baš ekstremna seljačina, odvratan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+ Lalatović i ima neko fudbalski znanje, grob te yebo ja se pitam otkud ovome zalizanom papku uopste UEFA pro licencaBalorda je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:54Ne. Lalatović ima nekog luđačkog narkomanskog šmeka, ko Pikac npr.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:50Lalatovic za BH trziste.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:34Edis Mulalić, ljudi dragi jedva cekam njegove izjave![]()
Mulalić je baš ekstremna seljačina, odvratan.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dzaba sve inpojacanja i stadioni 505 hibrida itd kad imas ovakvo sudjenje svako kolo pa ovo samo kod Vicka moze ovo ni u Zimbabveu nema
Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 18 gostiju.