pa ja nasi igraci nemaju pojma ali osvajaju tituleDule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
To samo potvrdjuje ono sto sam pisao da i nemate neke igrace,ali Amar je od njih izvukao maksimum,i svojim znanjem od njih napravio odlican kolektiv,a to je u fudbalu najvaznije. Bice borbe sa vama do zadnjeg kola!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Kad poredim vas i nas,najbliza mi je usporedba izmedju recim reprezentacija Srbije ili Bih sa jedne strane i Slovenije sa druge. Srbija i BiH imaju sve megazvijezde,a slovenacki igraci su totalno nepoznati,ali ginu i imaju kolektiv,tako da postizu bolje rezultate nego i Srbija i BiH.
mi smo Srbija,a vi ste Slovenija

mi smo Srbija,a vi ste Slovenija

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Znas i sam da se ne radi bas o tome...nasi igraci potpisuju produzenje ugovora uz bolje uslove...ponuda itekako ima za mnoge igrace,ali nas klub jednostavno nema potrebu da ih prodaje,za razliku od vas koji se cupate i ne znate finansijski gdje vam je glava...da bi neka ponuda bila interesantna nasem klubu,ona mora biti dosta povoljna finansijski i toga se nasi drze...ako za viscu dodje ponuda od 300 000 eura,nasi nisu pristali...za Sehica moze samo dupli iznos od navedenog...kada se takve ponude pojave,mi cemo i da prodajemo...nikad po svaku cijenu kako je to ranije bilo...Lazu bi dali za 150 000 eura,jer je to i vise od maksimuma koliko on zapravo vrijedi...eto navodno nije uspjelo da prodamo Lazu,bar kako sada stvari stoje...ali nije ni to o glavu...prvi put se u Zelji radi pametno po tom pitanju,za razliku od vas,cija politika nije dugorocna,jer jednostavno morate prodavati najbolje igrace...kad se nema para,nema se,tako je to sada kod vas...mi to malo drugacije,nista nije na moranje,a vrijednost kluba ne ovisi od toga koliko je klub prodao igraca...nego koliko je dobrih igraca bez problema zadrzaoDule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
To samo potvrdjuje ono sto sam pisao da i nemate neke igrace,ali Amar je od njih izvukao maksimum,i svojim znanjem od njih napravio odlican kolektiv,a to je u fudbalu najvaznije. Bice borbe sa vama do zadnjeg kola!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Najvjerovatnije Svicarac ostaje,od Jesea izgleda nista jos se nije javio.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
A možda i zato što su naši ključni igrači pod dobrim ugovorima, možda mi imamo nešto što se zove dugoročna politika. Vi ste instant, našto kao Olimpik a mi smo ipak Željo!Dule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
Je.bo te ja sam konto da si ti pametni..Vi ste u situaciji da prodajete a priznaj da za Puigacu niste uzeli neke pare pa 45 000 eura je bezveze cifra za igraca iz nize lige...Mi smo hladno odbili ponude za Viscu 300 000 dolara, za Sehica pa i za Culuma u Ukrainu, cifru za Lazu od 75 000 eura su isto tako odbili, igraci borca idu jer su prilicno jeftini za njihove uslove i to je bit svega.Dule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E yebiga sad,Borac i Olimpik.....
Mislim da ce se u cetvrtak znati oko JeseaBLU SKY je napisao/la:Najvjerovatnije Svicarac ostaje,od Jesea izgleda nista jos se nije javio.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
hvala ti dule ali mnogo vrsis usporedbi ovih dana izmedju vas i nas, opusteno baDule 078 je napisao/la:Kad poredim vas i nas,najbliza mi je usporedba izmedju recim reprezentacija Srbije ili Bih sa jedne strane i Slovenije sa druge. Srbija i BiH imaju sve megazvijezde,a slovenacki igraci su totalno nepoznati,ali ginu i imaju kolektiv,tako da postizu bolje rezultate nego i Srbija i BiH.
mi smo Srbija,a vi ste Slovenija![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
pile,ne znam od kad pratis zelju,ali taj puzigaca koga hvalis je bio kod vas 15 dana na probi i krunic ga nije htio ni dzaba,ne znam sad otkud da ga toliko cijenis odjednomJe.bo te ja sam konto da si ti pametni..Vi ste u situaciji da prodajete a priznaj da za Puigacu niste uzeli neke pare pa 45 000 eura je bezveze cifra za igraca iz nize lige...Mi smo hladno odbili ponude za Viscu 300 000 dolara, za Sehica pa i za Culuma u Ukrainu, cifru za Lazu od 75 000 eura su isto tako odbili, igraci borca idu jer su prilicno jeftini za njihove uslove i to je bit svega.

hahahahha krunic to je onaj sto je radio sklekove na treninzima dok su igracili na treningu tadili haman sto su htjeli ? nek me neko ispravi ako nije takoDule 078 je napisao/la:pile,ne znam od kad pratis zelju,ali taj puzigaca koga hvalis je bio kod vas 15 dana na probi i krunic ga nije htio ni dzaba,ne znam sad otkud da ga toliko cijenis odjednomJe.bo te ja sam konto da si ti pametni..Vi ste u situaciji da prodajete a priznaj da za Puigacu niste uzeli neke pare pa 45 000 eura je bezveze cifra za igraca iz nize lige...Mi smo hladno odbili ponude za Viscu 300 000 dolara, za Sehica pa i za Culuma u Ukrainu, cifru za Lazu od 75 000 eura su isto tako odbili, igraci borca idu jer su prilicno jeftini za njihove uslove i to je bit svega.

Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 02 feb 2011, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
yebiga,mozda,ali vjeruj mi na rijec da ja druge teme na ovom forumu uopste ne citam,a kamoli da pisem....samo borac i zeljeznicar jer mislim da ce se tu sve odlucivati i to ne samo ove godine.hvala ti dule ali mnogo vrsis usporedbi ovih dana izmedju vas i nas, opusteno ba
nije haman sta su htjeli nego fakat su radili sta su htjeli19TM87 je napisao/la: hahahahha krunic to je onaj sto je radio sklekove na treninzima dok su igracili na treningu haman sto su htjeli ? nek me neko ispravi ako nije tako![]()
![]()

treba nam jos igraca iz BiH
I ne cjenim, Zelju pratim unazad dva dana, ali je cinjenica da ste njega prodali za mizeriju pa i 200 000 za Vuleta je malo ali ste prislijeni da prodajete jer nemate para a mi smo u stanju da odbije ponudu za Viscu koja je puno veca od toga e tu je razlikaDule 078 je napisao/la:pile,ne znam od kad pratis zelju,ali taj puzigaca koga hvalis je bio kod vas 15 dana na probi i krunic ga nije htio ni dzaba,ne znam sad otkud da ga toliko cijenis odjednomJe.bo te ja sam konto da si ti pametni..Vi ste u situaciji da prodajete a priznaj da za Puigacu niste uzeli neke pare pa 45 000 eura je bezveze cifra za igraca iz nize lige...Mi smo hladno odbili ponude za Viscu 300 000 dolara, za Sehica pa i za Culuma u Ukrainu, cifru za Lazu od 75 000 eura su isto tako odbili, igraci borca idu jer su prilicno jeftini za njihove uslove i to je bit svega.

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Djaba objasnjavate, opet ce Dule da izbaci neki slican post sa poredjenjem "najjaceg" Borca i "malog" Zelje i da nam objasni kako stvari stoje.
Kako kaze jedan tamo na njihovom forumu: Borac je regionalni lider ..

Kako kaze jedan tamo na njihovom forumu: Borac je regionalni lider ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
hvala pile skoro da sam i zaboravio za ovaj portalpile87 je napisao/la:http://sport.ba/tekst/9/37433

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ulazite u raspravu sa likom koji nije stariji od 12 godina
Postoji opcija da je stariji al mu je onda pokisla glOva dok se razvijao
Štedite tastaturu 
Nego da se vratimo našoj staroj, legendarnoj zajebanciji:
mane para sve se rastalilo

Postoji opcija da je stariji al mu je onda pokisla glOva dok se razvijao

Nego da se vratimo našoj staroj, legendarnoj zajebanciji:
mane para sve se rastalilo

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 02 feb 2011, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
e je.bi ga ko je djeci mogao obijasniti da u nekim zemljama postoji nesto sto se zove zakon, pa nije presao u hrid iz fks to je sine mehanizam koji se ne moze zaobici i samo je pitanje vremena kad ce te pare zavrsiti u Zelji...
zna li iko u koliko danas igra Zeljo?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 167 gostiju.