RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Igru brisi a bodove pisi. Zato je Haskic i doveden, da se iskoristi sto vise kvalitetnih lopti. Nadam se da cemo ovu utakmicu shvatiti kao lekciju. Koliko puta smo bolji bili pa kita na kraju. Bit ce svega u nastavku. Sad rijesiti one levate iz BL.
Iako sam očekivao kasapljenje, lik nas pripazio danas pravo... Čak je i Radovcu mogao komotno dati drugi žuti...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:49Svaki zuti sto je dao je opravdan, cak je i cosicu halalio crveni tako da nema se sta prigovorit
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
U davna vremena pisalo bi se prava prvenstvena utakmica, na nivou ove tanane lige. Željo ostavio bolji umjetnički dojam ali srećom ne radi se o umjetničkom klizanju. Dva udarca na gol i oba pala. P.S. Zamijenio sam imena sudaca, oprosti Irfane....
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ako mislis na ono na Gajicu itekako jeste, cak nije ni faul sviran a bilo je za drugi zuti*p!p!t@* je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:02Iako sam očekivao kasapljenje, lik nas pripazio danas pravo... Čak je i Radovcu mogao komotno dati drugi žuti...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:49Svaki zuti sto je dao je opravdan, cak je i cosicu halalio crveni tako da nema se sta prigovorit
-
- Kontakt:
Imam osjecaj da ih je barem 2-3 dobilo namjeran zuti da ne idu u BL, nemoguce da je bas svaki igrac sa dva zuta dobio treci hahahDzananMusa11 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:21Ako mislis na ono na Gajicu itekako jeste, cak nije ni faul sviran a bilo je za drugi zuti*p!p!t@* je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:02Iako sam očekivao kasapljenje, lik nas pripazio danas pravo... Čak je i Radovcu mogao komotno dati drugi žuti...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:49Svaki zuti sto je dao je opravdan, cak je i cosicu halalio crveni tako da nema se sta prigovorit
Jedine greške yudije su penal i drugi žuti Ćosiću ostalo korektno. Naši namjerno dobili kartone i to se vidi po faulu koji su napravili za karton. Ali nismo lošiji igrali od one sezone kad smo jedva ostali u federalnoj.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Tri puta doći do njihovog gola i dati dva gola je kvalitet.
Samo da ponovim zaboli me q kako osvajamo tri boda, dosta smo i lijepo igrali. Daj nam sada Široki!
Nermin Haskić!
Samo da ponovim zaboli me q kako osvajamo tri boda, dosta smo i lijepo igrali. Daj nam sada Široki!
Nermin Haskić!
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:23Treba biti realan,imamo najgoru odbranu od svih ekipa sto se bore za europu.jedino Radović je klasa za ove lige, ostalo je prosjek radnika,leotara.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:01Odbrana nam organizovana je poput ukrajinske....Valjda ćemo izvući bod, više ne zaslužujemo. Jedan (1) udarac na gol?? A i Irfan nije stavio leće...penal čist po pravilima..kriterij kod prekršaja Adjušić ne dodirnu igrača i žuti a Radovac muški srušen i samo tri očenaša. Nezadovoljan plaho....
Previše smo očekivali od malog Bajrić,fali nam stoper i desni bek
Zadnja izmjena: Neutralan77, dana/u 15 jan 2023, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bila je rasprava već o ovoj formaciji 352, tu bi Radović sigurno bio top ali jbg nemaš stopere, tako da feđa opet zna najbolje ali po meni mi nemamo igrače za ovu formaciju,ovo ne liči na nesto dobro.Nadam se da nas pobjeda neće ponijeti jer ovaj željo je taraba teška,skup igrača na polu profi nivou čak za naše lige..Neutralan77 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 20:54Espiritosanto je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:23Treba biti realan,imamo najgoru odbranu od svih ekipa sto se bore za europu.jedino Radović je klasa za ove lige, ostalo je prosjek radnika,leotara.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:01Odbrana nam organizovana je poput ukrajinske....Valjda ćemo izvući bod, više ne zaslužujemo. Jedan (1) udarac na gol?? A i Irfan nije stavio leće...penal čist po pravilima..kriterij kod prekršaja Adjušić ne dodirnu igrača i žuti a Radovac muški srušen i samo tri očenaša. Nezadovoljan plaho....
Previše smo očekivali od malog Bajrić,fali nam stoper i desni bek
Slazem se. Zato radovic treba igrati svoju poziciju LJEVOG BEKA a ne stopera. Smatram da je 100 puta bolji na poziciji ljevog beka.
Da je došao onaj Fripong,uz Bajrić a,i zeljkovića pozadi, Radović lijevo možda bi i moglo,ovako meni nije dobro.Ne znam za vas?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sto prije zaboraviti na ovu formaciju!
Ova formacija 352 je dobra kada ti protivnička ekipa ne radi presing. Pošto su naši stoperi kriminalni kod prijema i skloni su greškama, ja bi ovu formaciju izbjegavao.
Druga greška kod ove formacije je trio Radovac-Pršeš-Anđušić. Vidili smo kako je sredina izgledala, nismo je ni imali. Ne možeš imati toliko kreativaca u sredini.
Treća manjkavost ove formacije su bekovi, koji su morali izvlačiti vezni red i vući ekipu naprijed. Oni se nisu sastajali sa loptom i ispadali su stalno, jer imaju neku kočnicu u glavi. Salčin je totalno van fudbala, a ni Meho ne zaostaje.
Četvrta stvar koja se meni ne sviđa kod ove formacije su dva visoka igrača u napadu. Mi nismo ekipa koja centrira..ne znamo
Dobra stvar je što smo pobjedili iako smo odigrali loše.
Znamo da smo odigrali loše i trebamo se spustiti do poda..kakvo uzdizanje. Dodatna mobilizacija će biti zbog izostanka ove četvorke.
Najveći izazov će biti pravljenje veznog reda.
Vjerujem da će Dudić izvesti najbolji sastav.
Ja priželjkujem sastav:
..............Bogdanović
Ćosić....Isić....Bajrić....Radović
.............Zeljković....Pršeš
Dejanović....Vehabović...Brandao
.....................Haskić
Druga greška kod ove formacije je trio Radovac-Pršeš-Anđušić. Vidili smo kako je sredina izgledala, nismo je ni imali. Ne možeš imati toliko kreativaca u sredini.
Treća manjkavost ove formacije su bekovi, koji su morali izvlačiti vezni red i vući ekipu naprijed. Oni se nisu sastajali sa loptom i ispadali su stalno, jer imaju neku kočnicu u glavi. Salčin je totalno van fudbala, a ni Meho ne zaostaje.
Četvrta stvar koja se meni ne sviđa kod ove formacije su dva visoka igrača u napadu. Mi nismo ekipa koja centrira..ne znamo
Dobra stvar je što smo pobjedili iako smo odigrali loše.
Znamo da smo odigrali loše i trebamo se spustiti do poda..kakvo uzdizanje. Dodatna mobilizacija će biti zbog izostanka ove četvorke.
Najveći izazov će biti pravljenje veznog reda.
Vjerujem da će Dudić izvesti najbolji sastav.
Ja priželjkujem sastav:
..............Bogdanović
Ćosić....Isić....Bajrić....Radović
.............Zeljković....Pršeš
Dejanović....Vehabović...Brandao
.....................Haskić
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo se direktni crveni prenosi na kup, sve ostalo ne
Ti si naša ljubav jedina!
Preslabo veceras. Nikako nismo mogli da igramo nasu poznatu igru (dominiranje posjed, stvaranje mnogo prilika, organizovanje napada iz zadnje linije, presing, agresivnost, energija itd). Nije bilo te igre od noge do noge vec previse nabijanja bespotrebnih dugih lopti. Realno, Zeljo je bio bolji. Imali su vise sansi i dosta puta su nas dobili 1v1. Takodjer su nas dobro pritisnuli i zasluzili su makar bod. Odbrana dalje skripi, a bekovi su bili katastrofalni (pogotovo Salcin). Medutim, Haskic je ponovo pokazao svoju klasu i presudio mec. Pravi golgeter i on nam cini razliku na terenu. Ono sto sam primjetio kod prekida/kornera je to da se cesto trazi Zajmovica na drugoj stativi da bi on nasao nekoga na povratnoj (vidjeli smo to kod prvog gola kad je ja mislim Radovic izveo korner i fino pronasao Zajmovica koji je odlicno asistirao Haskica). Sve u svemu, rezultat ekstra i napad efikasan 
Znam da imamo kup u srijedu ali sastav koji prizeljkujem u Banjaluci (s obzirom da ne mozemo racunati na cetiri igraca zbog kartona) je:
Bogdanovic/Jovicic
Cosic Zvonic Bajric Radovic
Prses Zeljkovic
Dejanovic Andjusic Brandao
Haskic

Znam da imamo kup u srijedu ali sastav koji prizeljkujem u Banjaluci (s obzirom da ne mozemo racunati na cetiri igraca zbog kartona) je:
Bogdanovic/Jovicic
Cosic Zvonic Bajric Radovic
Prses Zeljkovic
Haskic
Zadnja izmjena: radovac99, dana/u 26 feb 2022, 06:59, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Protiv Borca
Jovicic
Cosic - Zvonic - Bajric - Radovic
Zeljkovic - Prses
Andjusic/Peco - Salcin - Brandao
Haskic
Za kup protiv Sirokog
Bogdanovic
Ovcina Isic Bajric Radovic
Radovac Hasanovic
Haskic
A moze i 3-5-2
Bogdanovic
Bajric Isic Zeljkovic
Ovcina Radovac Hasanovic Salcin Radovic
Brandao Haskic
Jovicic
Zeljkovic - Prses
Haskic
Za kup protiv Sirokog
Bogdanovic
Radovac Hasanovic
Haskic
A moze i 3-5-2
Bogdanovic
Bajric Isic Zeljkovic
Brandao Haskic
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sta mislis, hoce li Ovcina igrati trasu?MostarskiSin je napisao/la: ↑26 feb 2022, 01:05Protiv Borca
Jovicic
Zeljkovic - Prses
Haskic
Za kup protiv Sirokog
Bogdanovic
Radovac Hasanovic
Haskic
A moze i 3-5-2
Bogdanovic
Bajric Isic Zeljkovic
Brandao Haskic
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Volio bih da igra samo jer Cosic nije u Bog zna kakvoj formi i bolje da odmara za Banja Luku jer Ovcina svakako ima zute kartone i Cosic ce morati igrati 90 minuta. Imamo mozda jos Dejanovica koji bi mogao odigrati beka ali sve nade se polazu u kup i ne bih rizikovao bespotrebno, isao bih sa provjerenom opcijom.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 15:19Sta mislis, hoce li Ovcina igrati trasu?MostarskiSin je napisao/la: ↑26 feb 2022, 01:05Protiv Borca
Jovicic
Zeljkovic - Prses
Haskic
Za kup protiv Sirokog
Bogdanovic
Radovac Hasanovic
Haskic
A moze i 3-5-2
Bogdanovic
Bajric Isic Zeljkovic
Brandao Haskic
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 15:19Sta mislis, hoce li Ovcina igrati trasu?MostarskiSin je napisao/la: ↑26 feb 2022, 01:05Protiv Borca
Jovicic
Zeljkovic - Prses
Haskic
Za kup protiv Sirokog
Bogdanovic
Radovac Hasanovic
Haskic
A moze i 3-5-2
Bogdanovic
Bajric Isic Zeljkovic
Brandao Haskic
Igra ovcina sutra od starta.
Onda ovako nekako
Haskic
Brandao Salcin Peco
Radovac Hasanovic
Radovic Bajric Isic Ovcina
Bogdanovic
Haskic
Brandao Salcin Peco
Radovac Hasanovic
Radovic Bajric Isic Ovcina
Bogdanovic
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.