Kažu sutra će biti na doručku u Čikagu pa će onda na utakmicu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Joj vjeruj mi stranica bh telekoma je tako glupa da mi je malo falilo da pokusam neki ilegalni stream naci
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Đe'š mu to rećiiliyaa8 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:21
Joj vjeruj mi stranica bh telekoma je tako glupa da mi je malo falilo da pokusam neki ilegalni stream naci

MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:25Đe'š mu to reći![]()
![]()

1946

Ali istina je da je stranica malo konfuzna, trebao je pitati

- MaroonBjelave
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 feb 2022, 21:32Joj, ja nedavno tako gledao one pakete za mojatv, vjeruj da sam se izgubio k'o abdest.

Fino što si gledao

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pade mi napamet, da je Moraitis bio slobodan igrac, na dan kad smo mi potpisali Cmiljanića 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Cemu placanje 2 KM za 2 sata utakmice, zar nije bolje, lakse, isplatljivije 10 za cijeli mjesec? Pa imas i arene za ligu prvaka, ostale lige, sve kanale i sl..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa možda neko ima MojaTV (webTV) ali samo sutra nije u mogućnosti da gleda. Slažem se da je to bolja opcija, naredne 3 naše tekme će biti na Areni.JavierBosnia je napisao/la: ↑25 feb 2022, 22:13Cemu placanje 2 KM za 2 sata utakmice, zar nije bolje, lakse, isplatljivije 10 za cijeli mjesec? Pa imas i arene za ligu prvaka, ostale lige, sve kanale i sl..
Rezultati su nam isli na ruku. Sutra odigrati pametno i uzeti tri boda.
P.S. ovo masakriranje kartonima i nama ide na derbiju, zato sutra bi bilo lijepo da niko ne dobije drugi zuti.
P.S. ovo masakriranje kartonima i nama ide na derbiju, zato sutra bi bilo lijepo da niko ne dobije drugi zuti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
[SVI NA DERBI]
Preuzimanje ulaznica za predstojeće gostovanje na Grbavici će se vršiti u četvrtak i petak u periodu od 11h do 19h u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija.
PREDUSLOV za preuzimanje ulaznice je aktivno članstvo u FK Sarajevo za 2022. godinu. Podjela će se vršiti po principu „ko prije – njemu ulaznica“.
Jedna osoba može preuzeti jednu ulaznicu nakon predočenja važeće članske karte FK Sarajevo i identifikacionog dokumenta koji moraju glasiti na isto ime. Ukoliko niste u mogućnosti lično preuzeti ulaznicu, moguće je preuzimanje od strane druge osobe, ali samo uz predočenje članske karte i identifikacionog dokumenta osobe za koju preuzima.
Za sve one koji pored članske karte FK Sarajevo posjeduju i člansku kartu UNFKS za 2022. godinu, ulaznice će biti REZERVISANE DO ČETVRTKA. U slučaju da sve ulaznice rezervisane za članove UNFKS ne budu preuzete zaključno sa četvrtkom, ostatak ulaznica do isteka zaliha će biti na raspolaganju za preuzimanje u petak osobama koje nisu članovi UNFKS.
Također, učlanjivanje će biti omogućeno i u periodu preuzimanja karti. Članstvo u UNFKS za 2022. godinu iznosi 10 KM. NAPOMINJEMO DA JE MOGUĆE PREUZETI SAMO JEDNU ULAZNICU UZ JEDNU ČLANSKU KARTU.
Za vrijeme podjele karti u shopu će se nalaziti kutija za dobrovoljne prilog mladoj majci Eni koja je ostala nepokretna u svojoj 28. godini, te Vas molimo da svi učestvujete u humanitarnoj akciji kako bi smo prikupili što veću količinu sredstava. Priču o Eni možete pročitati na https://pomoziba.org/campaign/461. Ena je, inače rod našem drugu sa tribine, te smo odlučili da pomognemo na ovaj način.
Preuzimanje ulaznica za predstojeće gostovanje na Grbavici će se vršiti u četvrtak i petak u periodu od 11h do 19h u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija.
PREDUSLOV za preuzimanje ulaznice je aktivno članstvo u FK Sarajevo za 2022. godinu. Podjela će se vršiti po principu „ko prije – njemu ulaznica“.
Jedna osoba može preuzeti jednu ulaznicu nakon predočenja važeće članske karte FK Sarajevo i identifikacionog dokumenta koji moraju glasiti na isto ime. Ukoliko niste u mogućnosti lično preuzeti ulaznicu, moguće je preuzimanje od strane druge osobe, ali samo uz predočenje članske karte i identifikacionog dokumenta osobe za koju preuzima.
Za sve one koji pored članske karte FK Sarajevo posjeduju i člansku kartu UNFKS za 2022. godinu, ulaznice će biti REZERVISANE DO ČETVRTKA. U slučaju da sve ulaznice rezervisane za članove UNFKS ne budu preuzete zaključno sa četvrtkom, ostatak ulaznica do isteka zaliha će biti na raspolaganju za preuzimanje u petak osobama koje nisu članovi UNFKS.
Također, učlanjivanje će biti omogućeno i u periodu preuzimanja karti. Članstvo u UNFKS za 2022. godinu iznosi 10 KM. NAPOMINJEMO DA JE MOGUĆE PREUZETI SAMO JEDNU ULAZNICU UZ JEDNU ČLANSKU KARTU.
Za vrijeme podjele karti u shopu će se nalaziti kutija za dobrovoljne prilog mladoj majci Eni koja je ostala nepokretna u svojoj 28. godini, te Vas molimo da svi učestvujete u humanitarnoj akciji kako bi smo prikupili što veću količinu sredstava. Priču o Eni možete pročitati na https://pomoziba.org/campaign/461. Ena je, inače rod našem drugu sa tribine, te smo odlučili da pomognemo na ovaj način.
ISTINA ZA VEDRANA!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sutra nekih 0:2 (Bagaric, Catakovic) 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, badboy, boki86, NeSamSafetee, riki46, supervizor i 86 gostiju.