Prvo sam mislio da je zbog starta , a ne zato sto je zadnji igrac obrane.
A kad opet pogledam mislim da se moze dati zato sto je startao otvorenim dzonom.
To sto obrnuto ne bih dao crveni je druga stvar...
Prvo sam mislio da je zbog starta , a ne zato sto je zadnji igrac obrane.
Ti se moras lijecit ali ozbiljno buraz, gledaj utakmicu, svadjaj se poslije, baci koji doskocicu, jasno nam je svima idete u Evropu. CestitamoBanjalucki je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:03Reče sisoja pripadnig naroda koji je ponosan i slavi svoje okupatore...jado jadni
Ponosan na svoj narod i porijeklo. Dok za tebe nisam siguran da mozes bit, vas je cijeli svijet prepozno ko ste i kakvi stefudbalfudbal je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:04Ti se moras lijecit ali ozbiljno buraz, gledaj utakmicu, svadjaj se poslije, baci koji doskocicu, jasno nam je svima idete u Evropu. CestitamoBanjalucki je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:03Reče sisoja pripadnig naroda koji je ponosan i slavi svoje okupatore...jado jadni
Ofsajd kao kuca
Hljeb im se ogadio. Ko šumeća se raspadali...
Bilo bi dobro da se to vidi opet na snimku.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 feb 2022, 17:12Ofsajd kao kuca
Ps meni na jedno gledanje, nije se ni mislio sudija, bas se vidi da je ostao iza odbrane dosta u momentu skoka Lukića
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 16 gostiju.