Prvo se skontaj sam u sebi sta ces da kazes,nemoj samo lupati po tastaturi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa kako igramo msm da nemamo sanse da ostanemo....Devil je napisao/la:Vidi sad ovo,hajde se odluci juce je bilo da ostajemo u ligi sada ispadamo sigurno.![]()
Prvo se skontaj sam u sebi sta ces da kazes,nemoj samo lupati po tastaturi.
ma nista nismo bolji od zadra, ma mladi su... nemoj takoDevil je napisao/la:Pored Zadra definitivno nismo zasluzili da ispadnemo,ja sam ocekivao danas poraz,rekao sam,ali mi krivo kada vidim kakav sut uzima ono neopevano govedo.
Koja mladost?!!alfarouqaminu je napisao/la:ma nista nismo bolji od zadra, ma mladi su... nemoj takoDevil je napisao/la:Pored Zadra definitivno nismo zasluzili da ispadnemo,ja sam ocekivao danas poraz,rekao sam,ali mi krivo kada vidim kakav sut uzima ono neopevano govedo.
neno#4 je napisao/la:Koja mladost?!!alfarouqaminu je napisao/la:ma nista nismo bolji od zadra, ma mladi su... nemoj takoDevil je napisao/la:Pored Zadra definitivno nismo zasluzili da ispadnemo,ja sam ocekivao danas poraz,rekao sam,ali mi krivo kada vidim kakav sut uzima ono neopevano govedo.
Od 200 minuta 140 su potrosili Nikolic, Marsh, Myles, Milosevic, Subotic, Young..
neno#4 je napisao/la:Izvinjavam se sto nisam shvatio tvoj humor...
Uostalom, budimo realni sto se tice NLB lige, bolje ti je da se drzis po strani...
Jer vecinu stvari samo nagadjas...
Kako te bolan vise ne mrzi da smaras...alfarouqaminu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Izvinjavam se sto nisam shvatio tvoj humor...
Uostalom, budimo realni sto se tice NLB lige, bolje ti je da se drzis po strani...
Jer vecinu stvari samo nagadjas...
nagadjam![]()
kao sto sam nagadjao to da olimpiakos hara ove sezone![]()
daj nemoj da si tako zaojeremija je napisao/la:Al sam ofulo 2 na Hemofarma![]()
![]()
..ispali dabogda
oni su bez macvana osrednja ekipa pogotovu sto nisu nikoga doveli da zacepi rupu koju je on ostavio, pa prosle godine slicna ekipa ovoj je igrala F4, a ova ekipa bez macvana rizikuje da ostane bez europe i to vece su sanse da nece igrati nego da hoce!!!fera je napisao/la:auuu sta se desilo momcima iz vršca... razbi ih olimpija hladno. jest da je olimpija najkvalitetniji tim u regionu ove sezone al nije ni hemofarm kanta za nabijanje.
a da to nije luka zoric jer kasun je odigrao 10 minuta i dao 6 kosevaTed Mosby je napisao/la:Kasun na poluvremenu 20koševa i 4 skoka protiv Partizana, jedini drži Mrave u utakmici
Je, je. Mislio sam na Žorića a napiso Kasunanerminh74 je napisao/la:a da to nije luka zoric jer kasun je odigrao 10 minuta i dao 6 kosevaTed Mosby je napisao/la:Kasun na poluvremenu 20koševa i 4 skoka protiv Partizana, jedini drži Mrave u utakmici
one sezone kada Bosna nije igrala NLB ligu, a igrala je ULEB Cup, tada je zoric iz zagreba posudjen cini mi se dubravi ili nekome tako, ja sam trubio da ga kontaktiraju i stave pod ugovor jer sam imao priliku nekoliko puta da ga gledam i da vidim njegov ogromni potencijal u napadu, ali tada je doveden Willijams koji je tada ruku na srce bio bolji, ali mislim da su uzeli ovoga mogla je Bosna za manje pare nego sto je tada davala Williamsu dobiti izvrsnog centra za nekoliko godina, ali onda to nebi bila ta bosna sa nesposobnom i lopovskom upravom koja vise manje i danas egzistira, mislim upravaTed Mosby je napisao/la:Je, je. Mislio sam na Žorića a napiso Kasunanerminh74 je napisao/la:
a da to nije luka zoric jer kasun je odigrao 10 minuta i dao 6 koseva
posle partizana mozda su i najboljifera je napisao/la:auuu sta se desilo momcima iz vršca... razbi ih olimpija hladno. jest da je olimpija najkvalitetniji tim u regionu ove sezone al nije ni hemofarm kanta za nabijanje.
Slažem sealfarouqaminu je napisao/la:posle partizana mozda su i najboljifera je napisao/la:auuu sta se desilo momcima iz vršca... razbi ih olimpija hladno. jest da je olimpija najkvalitetniji tim u regionu ove sezone al nije ni hemofarm kanta za nabijanje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.