Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma nemoguce se snaci uz milion tviterasa i informacija. Jutros kazu 30-km od Kijeva, vojska objavljuje da ruse mostove da uspore prodor, objavljuje se mapa napada koja krece daleko Kijeva - proslo sat vremena, ovi u Kijevu.
Pa jedino moguce ako su ih umjesto bazuke gadjali kamenjem. Jos koja snaga Rusa koji idu u pravcu kijevu, vjerotno max 50k.
Pa jedino moguce ako su ih umjesto bazuke gadjali kamenjem. Jos koja snaga Rusa koji idu u pravcu kijevu, vjerotno max 50k.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Izgleda da Rusi tek dolaze, kako se odbraniti od ovoga
Gledajuci ove slike iz onih metroa gdje ima ogroman broj ratno sposobnih muskaraca, onda ovo mimoilazenje automobila, sam trenutni polozaj Rusa, gledanje kako normalno Rusi vozaju svoja vozila po Kijevu...
A evo i ovo. Izgleda da ce se ovo zavrsiti ekspresno.
Oslobađaju ceste od Ukrajinskih djedovabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 10:13
Gledaj ti ovih pizda, gazis djedove od 70 godina sa tenkom, jasno mi je sto se srbi poistovjecuju s njima![]()
u pizdu materinu sta je meni trebalo da ovo gledam...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Jbt sad se sjetili rusit mostove i trazit da se bacaju kokteli 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
**** evo Rusi se vec setaju po kijevskim distriktima, jesi li vidio kako pregazi oklopnjak auto u voznji?OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2022, 09:50Jbga, prenosim ono šta čitam. Koliko god smiješno bilo i meni.Sheyi je napisao/la: ↑25 feb 2022, 09:48OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 feb 2022, 09:46
Pa logično da će se to desiti. Baš sam gledao sinoć neka izvješća o strategiji vrlo vjerovatnoj Ukrajinaca. Pustili su Ruse da uđu duboko u državu i da će ih dočekati u unutrašnjosti jer nemaju mogučnost braniti granice jer je i Ukrajina velika zemlja. A i specijalne jedinice Ukrajinaca će dočekati Ruse na ulazima u gradova i da je to dogovoreno sa NATOM.![]()
![]()
Ma ovo Poljska 2, predati će se Kiev do večeras.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ovo je meni isto jako cudno
mogli su toliko toga dignuti u zrak u proslim sedmicama
moguca dobra mjesta na dnjepru razorati posteno, barikade tenkovske postaviti.... ukopati linije itd.
ili je jedan veliki fail ili je svjetska prevara, pa ce sad zapad i rusija podjeliti ukrainu
dobre guzove ima Belma
Srećom da će brzo završiti, da što manje ljudi pogine, jer je sve izgleda uzaludno.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ako je ovo istina, Bucha je 30km od centra Kijeva
Ma Bjelorusi su odigrali ključnu ulogu ovdje, jer R vojska ulazi kroz njihovu granicu.
Ukraine says Russia building up more troops in Belarus to assault Kyiv
The general staff of the armed forces of Ukraine has said Russia is using the Gomel airfield in Belarus to line up troops to assault Kyiv due to damage to the Hostomel military airport near the capital.
Ukraine says Russia building up more troops in Belarus to assault Kyiv
The general staff of the armed forces of Ukraine has said Russia is using the Gomel airfield in Belarus to line up troops to assault Kyiv due to damage to the Hostomel military airport near the capital.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nepoznate jedinice i ruski specialni su skupa uspjeli se prebiti do Verkhovne Vlade i vladne cetvrtu u Kijevu.
Wagner&Spetznas?
As per Russian ****, the assault on Kiev will be carried out primarly by forces from Chechneya. Personally coordinated by Ramzan Kadyrov.
Wagner&Spetznas?
As per Russian ****, the assault on Kiev will be carried out primarly by forces from Chechneya. Personally coordinated by Ramzan Kadyrov.
dobre guzove ima Belma
Ludi Čečeni, ono uči ezan i ide da napada civile na petak..
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bas. Jedino je dobro sto ne napadaju civile uglavnom. Vidim vojska se bori a ovi po kucama snimaju, vozaju auta. Dzaba ljudi ginu na kraju, opet ce zauzeti Kijev do veceras vjerovatno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Previse ste puni spekulacija danas
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Zar su donijeli odluku?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 10:52Ono sto je sigurno tacno jeste da se finale LP igra u Parizu![]()