Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Mene stid, jel vas?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Nista ni vi ne bi bolje prosli u ligi prvaka da vam lewat ne igra !!
Salzburg bi vas glat prosao.
BvB skoro polusezonu bez Haalanda.
A danas Hummels i Can cirkus , ne zna se koji je gori , da se ja pitam klupirao bih di kraja sezone ili poslao u drugu momcad.
Ribac ako zelite Brandta uzmite ga free , samo ga vodite.
Salzburg bi vas glat prosao.
BvB skoro polusezonu bez Haalanda.
A danas Hummels i Can cirkus , ne zna se koji je gori , da se ja pitam klupirao bih di kraja sezone ili poslao u drugu momcad.
Ribac ako zelite Brandta uzmite ga free , samo ga vodite.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nemoj me zezati brate, ovo je jedna od najvećih blamaža u zadnjih 10tak godina.
Primite 7 golova od jednog Rangersa.
Do jucer su igrali 4. ligu Skotske.
Ovakve klubove Dinamo izbacuje.
Borussija je sramota za Njemacku i Bundesligu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Ribac nije 7 nego 6FRANK RIBERY je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:58Nemoj me zezati brate, ovo je jedna od najvećih blamaža u zadnjih 10tak godina.
Svaka cast

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Loši nastupi njemačkih timova u nižim rangovima Evropskih takmčenja: Cup Uefa, Europa League, Conference League su postali veoma zabrinjavajući...više od nastupa u Ligi prvaka, nije problem kada Hoffenheim, Union Berlin, Hertha i ostali povremeni preletači u Evropu se osramote, problem je prošle sezone Leverkusen ispao od Young Boysa, sada Dortmund od Rangersa i od 97. godine niko ne može da osvoji ovo takmičenje.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja racunam i neopravdano ponisteno gol. To je za mene 7 komada...eaglebvb09 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 02:13Ribac nije 7 nego 6FRANK RIBERY je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:58Nemoj me zezati brate, ovo je jedna od najvećih blamaža u zadnjih 10tak godina.
Borussija je sramota za Njemacku i Bundesligu.![]()

Can udara svojom nogom u nogu igraca Rangersa, ono se ne bi ponistilo ni na nasim livadama.
Brate, Sarajevo se sa njihovim prvakom Celticom ravnopravno nosilo 70 minuta. Ne advokatis majke ti...

Za mene je ovo historijska blamaža, ni u nocnim morama jedna BvB ne bi smjela sebi dozvoliti da ispadne od ekipe iz Skotske. Hajde sto ste razvojni klub, bez ambicija da nesto napravite u sezonu, nego ste sad kanta za nabijanje skotskim klubovima.

Hertha spremna za drugu ligu. Kada stavis amatere da ti vode klub, i pored novca kojeg imas, dobijes ekipu za nabijanje statistike.
-
- Kontakt:
Stvarno kako su ovi velikani ovako loši, Hertha i Stuttgart u Bundesligi, velikani u Cvajti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Eintracht. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebalo i moralo biti ubjedljivije koliko god to prije utakmice izgledalo čudno.
Ako ništa, biće poslastica gledati revanš, pucaće na sve strane.
Da nas malo podsjeti na stara vremena, kada su bundesligaši ostavljali neki trag u ovim evropskim takmičenjima.
Vom Jäger zum Gejagten
Ubi njih Leverkusen za sad. Konačno ima nade za Nijemce u kvoteru EL. Lajpcig već čeka.
EDIT: Ureko sam ih, ne možeš s Neverkusenom nikad znat. 1-1
EDIT: Ureko sam ih, ne možeš s Neverkusenom nikad znat. 1-1
Ne znam kako ima živih navijača ovih chokera.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Njemačka Sloboda Tuzla, još su u istim bojama.
Hajd baš te briga, sve si pogodio osim da će biti puno golova.
Vom Jäger zum Gejagten
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mescini da je ovaj Haland već otišao iz Borusije, samo mi to ne znamo 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mesčini da je tebi uzrečica mescini.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:11Mescini da je ovaj Haland već otišao iz Borusije, samo mi to ne znamo![]()

Šta, žujkan opet ne igra? Među kamarom povrijeđenih kod BvB ne vidjeh njega

Vom Jäger zum Gejagten
Pa šta bi sa golemim projektom iz Berlina 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mescini da mi je to uzrečica i mescini da si u pravugeronimo je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:11Mesčini da je tebi uzrečica mescini.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:11Mescini da je ovaj Haland već otišao iz Borusije, samo mi to ne znamo![]()
![]()
Šta, žujkan opet ne igra? Među kamarom povrijeđenih kod BvB ne vidjeh njega![]()

Eno ga na klupi, nakon duga vakta bi mescini mogao zaigrati...
Šuplja priča ovih što simpatisu Bajern.
Kao sad će gigant iz Berlina biti konkurent Bajernu, a BVB će se pomjeriti u stranu. Ali kurko, ne da se Borusija

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Wirtz pokidao ligamente koljena i neće ga biti par mjeseci fkt velika šteta jer momak je veliki talent.
1974---1975---1976---2001---2013---2020