FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci bez Štilića...Tuce ili Sedo na 10ci, popola taman 

Obradović bi baš lego...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Gomilanje igračkog kadra a Bog zna kako i ko će to platiti.
Dva skupa desna beka,Zec, Štilić, pa dva napadača daj sad i trećeg i četvrtog.... Čisto sumnjam da smo mi u situaciji da ovo finansijski izdržimo, ako se šta ne preokrene za 180°.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma realnost je da mi nemamo klasicnog napadaca i da nam treba napadac. Uci u drugi dio sezone sa vjecito povrijedjenim Zecom i Vucenovicem je najblaze receno jako jako neozbiljno. Hodzic kojeg je Edis gurao u napad, nije napadac, nego veznjak. Fatai nije potpisao ugovor i pitanje je sta ce biti sa njim.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:40Gomilanje igračkog kadra a Bog zna kako i ko će to platiti.
Dva skupa desna beka,Zec, Štilić, pa dva napadača daj sad i trećeg i četvrtog.... Čisto sumnjam da smo mi u situaciji da ovo finansijski izdržimo, ako se šta ne preokrene za 180°.
Kljucno je pitanje da li u sadasnjoj situaciji mozemo priustiti Obradovica. Ako mozemo to bi bilo odlicno, ako ne mozemo onda cemo se jos vise patiti u sportskom dijelu..
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sve se slažem ali koji će ti klinac onda Vučenović, Zec pa i Fatai ? Da nemaš njih trojicu pa daj Obradovića, klasa realno, top igrač za naše lige kojeg nismo mogli dovesti kad smo najviše novca imali. Pravimo račun bez krčmara a kad krčmar dođe, neko će ovo sve morati platiti.Brkooo je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:51Ma realnost je da mi nemamo klasicnog napadaca i da nam treba napadac. Uci u drugi dio sezone sa vjecito povrijedjenim Zecom i Vucenovicem je najblaze receno jako jako neozbiljno. Hodzic kojeg je Edis gurao u napad, nije napadac, nego veznjak. Fatai nije potpisao ugovor i pitanje je sta ce biti sa njim.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:40Gomilanje igračkog kadra a Bog zna kako i ko će to platiti.
Kljucno je pitanje da li u sadasnjoj situaciji mozemo priustiti Obradovica. Ako mozemo to bi bilo odlicno, ako ne mozemo onda cemo se jos vise patiti u sportskom dijelu..
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zar postoji još neko na svijetu ko vjeruje da će Zec biti spreman?
Rodjeni su pitarske picke!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
i ja mislim ako mozemo da kopamo i rukama i nogama da obradovica dovedemo.. vucenovic tanak fatai pod upitnikom zec bog zna odigrat ce jedno poluvrijeme i povrijedit ce se.. realno imamo 3 napadaca na papiru a u stvarnosti ni jednog..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Ne razumijem kako idalje Zeko ima ugovor i produžuju ga... U svijetu bi pustili ovako jednom dva puta, ali ovaj kod nas... Ne razumijem.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sutra u ova doba ćemo da slavimo akoBogda
siluj Željo !

siluj Željo !

Mi smo Željini, Željo je naš !
I ranije aBdmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:39sutra u ova doba ćemo da slavimo akoBogda![]()
![]()
siluj Željo !![]()

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Danas igra Zeljo.Sve ostalo ce bit i proc prosla je ova noc.Svanula je zora Velez se dobit mora.Utakmica ce bit teska odlucice jedna greska.Odo na kafu kod Buce uvali ce ga Tuce.
-
- Kontakt:
Gazi pitare i danas i u subotu!!! Gazi dušmane!!! HAJDE ŽELJO!
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Štilić je i Međugorju,pretpostavka je da ćemo krenuti sa pokretnijim igračima.
Brine me što nismo još svježi, očekujte puno lopti u bunar,ako šta prođe dobro i jest.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Zna li iko je li se jos uvijek moze kupiti utakmica na moja web tv apk, kao i prije ono 2 km...sad uopce ne mogu pronaci kanal, a kad kliknem aktivacija ponudi samo utakmica + moja tv 5 dana, 4 km..a pitari leotar nudi 2 km.
- mamonelafo
- Kontakt:
Hajde Željooo!!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Koju postavu očekujete??
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, Redfire16, WeekendOffender i 57 gostiju.