Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ako se Paja ne slozi, nista od formacije 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Nisam imao vremena, gledao sam demoliranje Sunderlanda.-Paja je napisao/la:Steta sto ga nisi prozvao tokom utakmice sigurno bi te usrecio kao prosli put jednim efektnim golom a ti bi po obicaju se usutio jer onakve majstorije se rijetko vidjaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Vodja je za to placen neka on odluci, on najbolje zna. Ono sto ohrabruje je da smo bez najboljeg igraca uz nepostojeci primljen gol pokazali pobjednicki mentalitet i vratili se, naravno sve zasluge Wengeru na izmjenama, Arshavin je najvise uticao na to, i uz genijalne asistencije Fabregasa i Van Persija smo uzeli pobjedu! Vrlo je vazno da ako se rus vratio u formu, jer odigrao je ovako sjajno i protiv Ville pa je poslije opao jer u izostanku Nasrija treba nam Arshavin.
Dio Arsenala
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ako te vodja bude kontaktirao cestitaj mu od mene na pobjedi iako ste bili zrtva velike urote od strane korumpiranog FA. Sretno u borbi za titulu-Paja je napisao/la:Vodja je za to placen neka on odluci, on najbolje zna. Ono sto ohrabruje je da smo bez najboljeg igraca uz nepostojeci primljen gol pokazali pobjednicki mentalitet i vratili se, naravno sve zasluge Wengeru na izmjenama, Arshavin je najvise uticao na to, i uz genijalne asistencije Fabregasa i Van Persija smo uzeli pobjedu! Vrlo je vazno da ako se rus vratio u formu, jer odigrao je ovako sjajno i protiv Ville pa je poslije opao jer u izostanku Nasrija treba nam Arshavin.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- legenda reala
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Šta se brinete kad znate da će Arsenal preokrenuti (najbolje igrate kad gubite ,uživanje gledati)
preokret 2:1 za Arsenal
hajde arsenal trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
da se samo citiram ,ja vam kažem ,nikad ne sumnjajte u arsenal kad gubi ,on će preokrenuti (protiv većine protivnika )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Kakvo jedinstvo dominantnih topnika.Neprocjenjivo

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
On Alex Song’s injury…
"He cannot walk. I don’t know what he has got. He was kicked, I think it was by Koscielny, he knocks out everybody in our team. So we have to see how he responds to that in the next days, but he cannot walk at the moment."
On Samir Nasri’s injury…
"Nasri, the scan shows a hamstring strain. 21 days."
On if Theo Walcott picked up a knock at the end of the game…
"He has an ankle problem I think, but I don’t know how serious it is."
Skupo plaćena pobjeda, Bože pomozi nam s povredama molim te.
"He cannot walk. I don’t know what he has got. He was kicked, I think it was by Koscielny, he knocks out everybody in our team. So we have to see how he responds to that in the next days, but he cannot walk at the moment."
On Samir Nasri’s injury…
"Nasri, the scan shows a hamstring strain. 21 days."
On if Theo Walcott picked up a knock at the end of the game…
"He has an ankle problem I think, but I don’t know how serious it is."
Skupo plaćena pobjeda, Bože pomozi nam s povredama molim te.
Bez obzira na povrede sve se utakmice moraju pobjediti ako hocemo titulu.Pokazali smo sinoć kakav karakter imamo
Momci su sinoc odigrali jos jednu dobru utakmicu. Pokazali su da mogu igrati mirno iako rezultat nije bio na nasoj strani. Odlicno drugo poluvrijeme i dva gola za novu pobjedu i nastavak dobrog niza.
Sad vec polako Barcelona mi je u mislima.........kako ce se to zavrsiti.
Sad vec polako Barcelona mi je u mislima.........kako ce se to zavrsiti.
A kojeg mi datuma igramo protiv barsalone
sad kontam sto se paja zali na sudije... Svaka cast za onih 100 % 0%, to nisam vidio nikad !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Aslan_RZ88
- Kontakt:
16.2.2011ensadek je napisao/la:A kojeg mi datuma igramo protiv barsalone
Manchester United,Liverpool,Manchester City,Arsenal,Chelsea,Barcelona,Real Madrid,AC Milan,Juventus,Inter,Bayern Munchen,Borussia Doetmund,Schalke,Marseille,Lyon <3
Oj,onda necemo imati spremnog nasrija do tada.Šteta,ali nema predajeAslan_RZ88 je napisao/la:16.2.2011ensadek je napisao/la:A kojeg mi datuma igramo protiv barsalone
Wenger:Arshavin je pokazao da je poseban
Song i Walcott povrijedjeni u utakmici protiv Evertona
Diaby trazi svoju formu nakon povrede
Trenutno je 6 igraca iz prvog tima povrijedjeno: Samir Nasri ce biti van terena 21 dan, za ostale je jos tesko odrediti kada ce se vratiti, a povrijedjeni su Lukasz Fabinski, Alex Song, Theo Walcott, Thomas Vermaelen i Emmanuel Frimpong...
Robin van Persie kaze da ce Manchester United gubiti bodove, a Cesc kaze da bi Vela mogao imati utjecaja u WBA-u..
Trenutno je 6 igraca iz prvog tima povrijedjeno: Samir Nasri ce biti van terena 21 dan, za ostale je jos tesko odrediti kada ce se vratiti, a povrijedjeni su Lukasz Fabinski, Alex Song, Theo Walcott, Thomas Vermaelen i Emmanuel Frimpong...
Robin van Persie kaze da ce Manchester United gubiti bodove, a Cesc kaze da bi Vela mogao imati utjecaja u WBA-u..
Arshavin me je sinc razveselio,trebamo ga onakvog,inace crno nam se pise,nakon ozljede Samira.Aaa ste vidjeli koja uigranost medju Cescom i RvP?e2_ze je napisao/la:Wenger:Arshavin je pokazao da je poseban

ps.evo nesto za dusu(a nije rakija)

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Ja sam se tek prijavio na forum i samo me zanima kako da odgovorim na neko pitanje da bude u onom žutom a dole moj odgovor hwalaaa unaprijed 

-
- Kontakt:
kako staviti sliku na svoj profil 

Cudno je kako ljudi nadju temu da to pitaju.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.