FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa nek potpise za Zrinjski, Tuzlu, Borac ili bilo koga vec zaboli me. Ko je gnjida bice gnjida bilo gdje. Odigrat ce jednu polusezonu ekstra i cim dodje neka ponuda on ce se ispaliti, ako ga ne pustiš, pravit ce ovakva sranja kao nama sto je pravio i Mladosti.
Svaka čast Ismiru! Samo ostro sa papcima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Osttribine
- Kontakt:
Kakve čovječe početničke greške, lik hladno ne dodje na prozivku, pripreme, i sad kriv neko od nasih u klubu za njegov javasluk, momak je dobar igrac kad hoće ali evidentno da ima promahu u glavi, kao što rekoh neki dan ne bi iz West Hama dobacio do Mladosti DK.fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:21Bilo ko da dođe na čelo kluba pravi početničke greške. Oštri se qrac na igraču koji je možda najbolji u ligi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako jeElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:26Pa nek potpise za Zrinjski, Tuzlu, Borac ili bilo koga vec zaboli me. Ko je gnjida bice gnjida bilo gdje. Odigrat ce jednu polusezonu ekstra i cim dodje neka ponuda on ce se ispaliti, ako ga ne pustiš, pravit ce ovakva sranja kao nama sto je pravio i Mladosti.

Eto svi jedva cekaju da uzmu igraca kojem se ne igra ova liga, a nije prosao ni 2 dana pripreme. A zadnji put je u ozbiljnoj formi bio u aprilu, znaci prije 11 mjeseci.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bilo je drugih načina da se kazni.Osttribine je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:28Kakve čovječe početničke greške, lik hladno ne dodje na prozivku, pripreme, i sad kriv neko od nasih u klubu za njegov javasluk, momak je dobar igrac kad hoće ali evidentno da ima promahu u glavi, kao što rekoh neki dan ne bi iz West Hama dobacio do Mladosti DK.
E vala kad potpise Fanimo za Zrinjski i svima nam se popisa. Zar se nije mogao negdje prodati. Velika nestručnost.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije, niko nije ponudio pišljivih 100K
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nadati se da avramovski zna igrati na desnom krilu i tjt
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Neka mi imamo hebibovica . Prvi los potez mirvica
- Osttribine
- Kontakt:
A ovde izgleda pojedincima moras crtati, kao sto kazes nije bilo ponuda za njega, on negdje po Engleskoj skace i ne odaziva se na prozivku pripreme, popisao nas maksimalno i sad bi neko da ga amnestira i jos maltene kao prema njemu nepravda ucinjena, neka ide gdje hoce vala sto se mene tice, ali sa svojim ponasanjem nikad od njega igrac biti neće.
-
- Kontakt:
Jedino sto smo mogli uraditi je sacekati sutra dan i dati mu raskid i tako bi bio "miran" da ga nece dovesti neko iz PL bar ovu polusezonu.Ovako smo mu dali raskid na vrijeme i moze potpisati ovde,znaci samo jedan dan da se sacekao ali eto tako su odlucili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma treba mu se izviniti i dati mu još bolji ugovor, šta fali.Osttribine je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:00A ovde izgleda pojedincima moras crtati, kao sto kazes nije bilo ponuda za njega, on negdje po Engleskoj skace i ne odaziva se na prozivku pripreme, popisao nas maksimalno i sad bi neko da ga amnestira i jos maltene kao prema njemu nepravda ucinjena, neka ide gdje hoce vala sto se mene tice, ali sa svojim ponasanjem nikad od njega igrac biti neće.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kepčija je savjetnik predsjedniku a pretpostavljam da je Vasoski pitao igrače šta misle o njemu i prenio upravi kako ne želi čovjeka koji namjerno nije prošao pripreme sa ekipom. Jes' dobar igrač i jesmo mi slaba liga ali haj ti negdje drugo majstore. Njemu svakako hvala za par fenomenalnih poteza i važnih golova iako je ispao gnjida, da budem blag.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:04Nije došao na pripreme, ovo je logičan potez. A vjerovatno ovu odluku i nije donio Mirvic nego Vasoski i Kepcija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Neka onda isforsiraju Irfana Ramica
mali je veliki potencijal i tu bih bio sretan

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
Fanimo je nas Dembele za sirotinju. Ni onog sad nije niko htjeo uzeti a kontao je, da je Haaland, da ce se klubovi otimati za njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:29Tako jeElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:26Pa nek potpise za Zrinjski, Tuzlu, Borac ili bilo koga vec zaboli me. Ko je gnjida bice gnjida bilo gdje. Odigrat ce jednu polusezonu ekstra i cim dodje neka ponuda on ce se ispaliti, ako ga ne pustiš, pravit ce ovakva sranja kao nama sto je pravio i Mladosti.
Svaka čast Ismiru! Samo ostro sa papcima.![]()
Eto svi jedva cekaju da uzmu igraca kojem se ne igra ova liga, a nije prosao ni 2 dana pripreme. A zadnji put je u ozbiljnoj formi bio u aprilu, znaci prije 11 mjeseci.
I kad ode u drugi klub pravit ce ista sranja. Jednostavno u glavi su na nivou Balotettelija, koji je mogao biti po talentu jedan od top 9ki. Ovako je upamcen kao najveca budaletina.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nek smo mi ostavili hebibovica. Sta je sa ovim ljudima u klubu. Imaju li mozga? Pa jedan Fanimo da ne igra 2 godine je bolji od onog prce od metar i zilet
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto nek Fanimo ima 2 metra 
I ne znam sto ste navalili na Hebibovica? Ko kaže, da ce on biti na krilu? Mozda tu zaigra Avramovski?
Napadate Hebiba iz navike sta li

I ne znam sto ste navalili na Hebibovica? Ko kaže, da ce on biti na krilu? Mozda tu zaigra Avramovski?
Napadate Hebiba iz navike sta li
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eto brate piši ismiru na email pa nek te zaposli, ako misliš da si pametniji od čovjeka koji je milioner i njegovog savjetnika koji je vodio sportski segment Legije, Hajduka, i bio 3 godine u akademiji Dinama.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kakav Heba i prvi 11 sta vam je...
Bagaric
Suljic-Catakovic-Avramovski
Uvjeren sam da ce ovaj napad igrati ovu polusezonu.Eh sad kao sto keli kaze,nadati se da je Avram dobar na desnom krilu inace pusiona po toj strani...
Bagaric
Suljic-Catakovic-Avramovski
Uvjeren sam da ce ovaj napad igrati ovu polusezonu.Eh sad kao sto keli kaze,nadati se da je Avram dobar na desnom krilu inace pusiona po toj strani...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Kyle88, Proximic, rimljanin90 i 43 gosta.