Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Chat
alfa rodjak bivsi to ti zajeban posto ???

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- legenda reala
- Kontakt:
Birmingham - Man.Cityalfarouqaminu je napisao/la:ma kreni da se kockas, i neka ti legenda reala napise tiket i dobijas 100%juventus 0244 je napisao/la:Nisam ti ja kladionicar,a stavi ti ovim drugima, što igraju![]()
![]()
1823 2 1,85
Bolton - Wolverhampton
1826 1 1,80
Liverpool - Stoke
1828 X2 2,00
Chievo - Napoli
1999 2 2,30
Palermo - Juventus
2001 1 2,15
Uk. koef.: 32,93
evo ja sastavio ,alfa ako hoćeš pare i ti prepiši ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu
, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bez buraz... od ovoga mena nistalegenda reala je napisao/la:Birmingham - Man.Cityalfarouqaminu je napisao/la:ma kreni da se kockas, i neka ti legenda reala napise tiket i dobijas 100%juventus 0244 je napisao/la:Nisam ti ja kladionicar,a stavi ti ovim drugima, što igraju![]()
![]()
1823 2 1,85
Bolton - Wolverhampton
1826 1 1,80
Liverpool - Stoke
1828 X2 2,00
Chievo - Napoli
1999 2 2,30
Palermo - Juventus
2001 1 2,15
Uk. koef.: 32,93
evo ja sastavio ,alfa ako hoćeš pare i ti prepiši ,![]()
![]()
![]()
samo dzabe bacanje para
- legenda reala
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
pa podebljo sam šta je smiješno ,đeće on kome sastaviti tiket ,hahhah
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
pa podebljo sam šta je smiješno ,đeće on kome sastaviti tiket ,hahhah![]()
![]()
![]()
još se smijem (ma to se ja i alfa zajebavamo ,samo nam Hary fali)
ma legenda je operacija za sport juve, i zato ti kazem da ne uzimas negove tikete, harry je za njega tata
Aha nisam onda bio u toku izvinilegenda reala je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
![]()
![]()
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
interne sale 
Liverpool - Stoke X2 2,00, upravu si ti alfa ne zna legenda reala ništa, vidi stavio da će Liverpool kuci kiksati 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- legenda reala
- Kontakt:
e ovo je moj alfa jedan od jači ljudi za kladionicu ,Mandrače reci der im kako je Stoke jaka ekipa ,ili će biti 0-2 gola ili remimandraX je napisao/la:interne sale
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a legenda je najbolji evo prepisi ovaj tiket i slobodno ulozi kucu, dobijas sigurnojuventus 0244 je napisao/la:Aha nisam onda bio u toku izvinilegenda reala je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
![]()
![]()
, nisam znao da je alfa najjaci kladionicar ovdje
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa ja kazem,al ajd...juventus 0244 je napisao/la:Liverpool - Stoke X2 2,00, upravu si ti alfa ne zna legenda reala ništa, vidi stavio da će Liverpool kuci kiksati
- legenda reala
- Kontakt:
haj odo ja ,vidimo se alfa sutra još i hary kad bude ,pa ćemo se zajebavati

- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:haj odo ja ,vidimo se alfa sutra još i hary kad bude ,pa ćemo se zajebavati![]()
sta je nemas studije? Jel strajkuju?
- legenda reala
- Kontakt:
ja ne studiram ,trenutno besposličarimalfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:haj odo ja ,vidimo se alfa sutra još i hary kad bude ,pa ćemo se zajebavati![]()
sta je nemas studije? Jel strajkuju?![]()
ne'a sanselegenda reala je napisao/la:e ovo je moj alfa jedan od jači ljudi za kladionicu ,Mandrače reci der im kako je Stoke jaka ekipa ,ili će biti 0-2 gola ili remimandraX je napisao/la:interne sale
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nije lako tvojim roditeljima sa tobom,veruj milegenda reala je napisao/la:ja ne studiram ,trenutno besposličarimalfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:haj odo ja ,vidimo se alfa sutra još i hary kad bude ,pa ćemo se zajebavati![]()
sta je nemas studije? Jel strajkuju?![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nije valjda da slusas legendu reala, ma on nema veze sa fudbalom....pa pogledaj nereseno liverpool vs stockmandraX je napisao/la:ne'a sanselegenda reala je napisao/la:e ovo je moj alfa jedan od jači ljudi za kladionicu ,Mandrače reci der im kako je Stoke jaka ekipa ,ili će biti 0-2 gola ili remimandraX je napisao/la:interne salestoka je inace jaka al nista od oranja na Anfieldu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ajmo deco polako ustajte i u skolu

- Ponos Torina
- Kontakt:
jel ko citao komentare na sourc e ba u vezi one pjesme Edin Dzeko.......
http://www.****.ba/clanak/91079514158 ... ajcitaniji
Bacite ga lavovima....

http://www.****.ba/clanak/91079514158 ... ajcitaniji
Bacite ga lavovima....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 22 gosta.