Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Najznacajnija stvar za nas u Bosni jeste sto je Putin slijedio Milosevicev princip, koji je u potpunoj suprotnosti sa medjunarodnim pravom.
Priznanje Luganska i Donjetska je potpuno ista stvar kao sto je Miloseviceva Jugoslavija priznala rs i sao krajinu, kao odmetnute "dijelove" medjunarodno priznatih drzava, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Utoliko, evenetualno rjesenje ukrajinske krize na nacin da zapad ucini presedan pa dozvoli seseciju ovih istocnih, ukrajinskih pokrajina, bi bilo pogubno,
prije bilo koga na ovoj plate, od nas u Bosni, jer bi se stvorile sve pretpostavke da ljudi u rs-u pomisle da su dobili legalitet i legitimitet za teznju o secesiji.
Neka nam je Bog na pomoci..
Ono sto znam jeste da sasvim sigurno necu ratovati na nacin da idem u Ugljevik, Bijeljinu ili Zvornik, da im' kao ne dam da idu.
Qrcina me zaboli.
Priznanje Luganska i Donjetska je potpuno ista stvar kao sto je Miloseviceva Jugoslavija priznala rs i sao krajinu, kao odmetnute "dijelove" medjunarodno priznatih drzava, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Utoliko, evenetualno rjesenje ukrajinske krize na nacin da zapad ucini presedan pa dozvoli seseciju ovih istocnih, ukrajinskih pokrajina, bi bilo pogubno,
prije bilo koga na ovoj plate, od nas u Bosni, jer bi se stvorile sve pretpostavke da ljudi u rs-u pomisle da su dobili legalitet i legitimitet za teznju o secesiji.
Ono sto znam jeste da sasvim sigurno necu ratovati na nacin da idem u Ugljevik, Bijeljinu ili Zvornik, da im' kao ne dam da idu.
Qrcina me zaboli.
tz tz tz tz tz tz
EU koja je, racunajuci sve clanice, najvaznije rusko trziste, ozbiljno radi na blokiranju pristupa tehnologijama, koje su bili sastavni dio robne razmjere, statusa visokog prioriteta.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:11Ako išta za nas je dobro što sad Rusija više nema pravo glasa ni u kakvim razgovorima oko stanja ovdje ili PICu i slično, jer je ovime sebi potpisala ban iz svih međunarodnih institucija i njihov glas više ne vrijedi ni pišljiva boba.
Dalje, zamrznut ce ruske depozite te blokirati ruskim bankama pristup svom finansijskom trzistu.
Strasno vazan potez, sankcije koje su vec na stolu, prema izjavi Urusle von der Leyen.
Izgubi li Putalj monopol nad plinom, izgubio je i posljedne sredstvo politicke moci i to je sigurno KO za barem dvije decenije unazad.
Nakon udara svih sanckija, svaki ozbiljan strucnjak savjetovat ce mu da si Jariginom prosvira mozak.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 feb 2022, 10:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
A kad se sve okonča karakter će biti "građanski rat". Ista škola.feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 07:52Sad ce vam kolege forumasi preko Drine objasnit da ovo Rusija ne napada nego se brani
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Drži se ti Kantera , to je tvoj plafon što se tiče ratovanjaslusalica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:30Najznacajnija stvar za nas u Bosni jeste sto je Putin slijedio Milosevicev princip, koji je u potpunoj suprotnosti sa medjunarodnim pravom.
Qrcina me zaboli.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Patologija balkanskih Rusofila ide do te mjere da i po austrijskim stranicama na drustvenim mrezama brane Putina i Rusiju, pljuju Zapad dok istovremeno uzivaju sve blagodeti tog Zapada.
Odes na srpske portale i skontas s kakvom bagrom dijelimo planetu, cast izuzecima naravno. Zamisli podrzavati nesto u cemu ce neduzan narod stradati i trpiti posljedice, fuj. Naravno ima sigurno i kod nas takvih ali vjerujem u manjini posto znamo da ovi divljaci ruse smatraju bracom a ne jebu ih rusi ni 2%.
Da li si spreman odreći se Tuzle kao Ugljevika, Bijeljine i Zvornika jer na tome se neće stati.
Klasično razmisljanje tuzlanske komunjare čija porodica nije iskusila nikakav užas agresije.
Molim vas citajte komentare, i zapitajmo se svi medju kakvim narodom zivimo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma kakvi oni ba , tastatura ratnici klasičniTheWeekndXO je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:45A vi bi ozbiljno ratovali za ovu drzavu?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ovo ne mozes citati duze od pet minuta i ostat pri pameti, svaka cast ko izdrzi duze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Ma i da nisu, da su ozbiljni ljudi sto se tice toga, ja ne vidim razlog sto bi neko ratovao za drzavu koja ti nista ne daje?bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:47Ma kakvi oni ba , tastatura ratnici klasični![]()
![]()
![]()
Draga je njemacka para, al drazi je ruski qurac u ustima.feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:27Pricaju Komsije preko Drine iz Njemacke i Austrije protiv Zapada i NATOa i u korist Rusije.
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
A nisu svjesni da im ovo ne ide u prilog. Do sad su imali Rusku podrsku sto se tice svega, sad se Rusija nece nista pitati ni oko cegaKajzer10 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:49Draga je njemacka para, al drazi je ruski qurac u ustima.feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:27Pricaju Komsije preko Drine iz Njemacke i Austrije protiv Zapada i NATOa i u korist Rusije.
Ja se samo nadam da je vecina razumna, i da se zna ko je krivac u ovom svemu. Onakvo besramno sirenje lazi i podrzavanje fasizma je dno dna.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nažalost, mi i Ukrainci imamo isti problem, graničimo sa pomahnitalim komšijom koji ne zna da živi u civilizovanom svijetu, koji su željni krvi, ubijanja, silovanja, otimanja, protjerivanja i slično.enobarca je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:40Odes na srpske portale i skontas s kakvom bagrom dijelimo planetu, cast izuzecima naravno. Zamisli podrzavati nesto u cemu ce neduzan narod stradati i trpiti posljedice, fuj. Naravno ima sigurno i kod nas takvih ali vjerujem u manjini posto znamo da ovi divljaci ruse smatraju bracom a ne jebu ih rusi ni 2%.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prvi ne bih, ali mnogi nazalost nece imati izbora.TheWeekndXO je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:48Ma i da nisu, da su ozbiljni ljudi sto se tice toga, ja ne vidim razlog sto bi neko ratovao za drzavu koja ti nista ne daje?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
A vi bi ozbiljno ratovali za ovu drzavu?TheWeekndXO je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:45Da li si spreman odreći se Tuzle kao Ugljevika, Bijeljine i Zvornika jer na tome se neće stati.
Klasično razmisljanje tuzlanske komunjare čija porodica nije iskusila nikakav užas agresije.
[/quote]
To je tvoja država, ako ostaneš bez države, komada svoje zemlje, ti ne postojiš.
Takva je OGROMNA OGROMNA vecina. Skoro 100%.
Neki dan "opozicioni" kandidat za predsjednika Srbije rece da je Mladic bio dobar oficir.
Jednostavno bolesna nacija.
E čuj što bih ratovao. Vi fakat živite u nekoj zabludi, u zabludi lažnog pacifizma. Ako već niste spremni za takve ishode(koje ni ja ne želim ali jbg tako je kako je) onda nemojte širit defetizam!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], feniksptica i 39 gostiju.