Imas ti kakav snimak ove dame s avataraDonnie Darko je napisao/la:imal iko ovdje iskustva sa konzumiranjem lsd-a? ovo ozbiljno pitam.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imas ti kakav snimak ove dame s avataraDonnie Darko je napisao/la:imal iko ovdje iskustva sa konzumiranjem lsd-a? ovo ozbiljno pitam.
imam, al jbg ne vidi se nista, nije mi kamera valjala.Frutek je napisao/la:Imas ti kakav snimak ove dame s avataraDonnie Darko je napisao/la:imal iko ovdje iskustva sa konzumiranjem lsd-a? ovo ozbiljno pitam.
jeli koga to prozivasjuventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
Ako te zanima nešto sa mog avatara, javi seDonnie Darko je napisao/la:imal iko ovdje iskustva sa konzumiranjem lsd-a? ovo ozbiljno pitam.
preteza zadatakOTNYS_YNWA je napisao/la:
Ako nekome od srednjoškolaca dođe sličan zadatak.
harry_90 je napisao/la:Sad ce alfalegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdej si
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nema ne druzim se sa losim kladionicarimalegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sad ce alfalegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdej si
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfa jesi ovo ti ,ja i Hary te sinoć prozivali ali tebe nigdje ,štaje s tobom
ma kakav rule, lik je smesanlegenda reala je napisao/la:a,tako alfaaaaaaaa pa dobro ,vidim tvoj NBA prolazi ko lud ,ma nemaš ti pojma o NBA Rule je za tebe babo što se tiče NBA![]()
![]()
![]()
![]()
ma ja profesor klađenja mi daje časove i preko MSN-aalfarouqaminu je napisao/la:ma kakav rule, lik je smesanlegenda reala je napisao/la:a,tako alfaaaaaaaa pa dobro ,vidim tvoj NBA prolazi ko lud ,ma nemaš ti pojma o NBA Rule je za tebe babo što se tiče NBA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tebe harry moze da te poducava, nego da ne ides ti kod harrryja na casove?![]()
Vidim stalno sa na onom forumu sto si mi dao pre koji dan
![]()
a tvoji tiketi da ne komentarisem![]()
ma ako hoces ponesi 1000 maraka i dodji na koji caslegenda reala je napisao/la:ma ja profesor klađenja mi daje časove i preko MSN-aalfarouqaminu je napisao/la:ma kakav rule, lik je smesanlegenda reala je napisao/la:a,tako alfaaaaaaaa pa dobro ,vidim tvoj NBA prolazi ko lud ,ma nemaš ti pojma o NBA Rule je za tebe babo što se tiče NBA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tebe harry moze da te poducava, nego da ne ides ti kod harrryja na casove?![]()
Vidim stalno sa na onom forumu sto si mi dao pre koji dan
![]()
a tvoji tiketi da ne komentarisem![]()
![]()
![]()
![]()
alfaaaaaaaaaa,sad si me uvrijedio neću više da pričam sa tobom
a nisam stalno na onom forumu ,samo stoji napisan moj nick
Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frkaalfarouqaminu je napisao/la:jeli koga to prozivasjuventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
juventus 0244 je napisao/la:Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frkaalfarouqaminu je napisao/la:jeli koga to prozivasjuventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
ma kreni da se kockas, i neka ti legenda reala napise tiket i dobijas 100%juventus 0244 je napisao/la:Nisam ti ja kladionicar,a stavi ti ovim drugima, što igraju
alfarouqaminu je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:
Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frka? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
sta hoces? Hoces mozda neki tiket da ti sastavim?
legenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:
Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frka? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
sta hoces? Hoces mozda neki tiket da ti sastavim?
hahhahahhahh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.