Mandrak je napisao/la:

Enrique Ortego izjavio, nije ti šala

strašan poznavatelj, a i mudar je do jaja, kao da je sa Tibeta porijeklom.
Šta sad treba?' da Messi pređe u Sporting ili Manchester (ili što bi naš narod rekao Sa konja na magarca) da bi obarao te teze strašnog strucnjaka Ortege

ahaaaa svakako...evo sve trci.
Najboljem igracu univerzuma je i prirodno mjestu u najboljem klubu univerzuma, a ne u nekakvom Sportingu...to je i prirodno i logicno i sudbinsko određenje.
I nemojte se više brukati i samo-omalovažavati u tim pokušajima povezivanja ta dva igraca...to je isto kao kad porediš najnovijeg Ferraria sa Renaultom 4.
hahahaha, ma ja, davno sam rekao, svaka rasprava sa vama oko toga je besmislena. Kao prvo, niko od njega ne trazi da predje u Sporting, to ja nigdje spomenuo nisam, drugo, Barca nije najbolji klub univerzuma, to je naravno Real i to svaki neutralni poznavatelj nogometa zna, jer znas onu: Snaga je trenutna, velicina se mjeri vremenom (ajmo sad na Franca...), trece, prelazak u United nebi bio s konja na magarca, nego s magarca na konja, a s obzirom da on tamo nebi mogao pretrpjeti ni tri kola, sam odgovor se namece...
Ronaldo Reno, Messi Ferrari hahahahhaha, majke mi, ja te zalim. Ali dobro, ne tjeram te da poprimis moje misljenje, slobodno ti sa tim