Imas ti kakav snimak ove dame s avataraDonnie Darko je napisao/la:imal iko ovdje iskustva sa konzumiranjem lsd-a? ovo ozbiljno pitam.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Donnie Darko
- Kontakt:
imam, al jbg ne vidi se nista, nije mi kamera valjala.Frutek je napisao/la:Imas ti kakav snimak ove dame s avataraDonnie Darko je napisao/la:imal iko ovdje iskustva sa konzumiranjem lsd-a? ovo ozbiljno pitam.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Lahka noć svima.
Valja ustati u 6 sati...
Valja ustati u 6 sati...
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jeli koga to prozivasjuventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
Ako te zanima nešto sa mog avatara, javi seDonnie Darko je napisao/la:imal iko ovdje iskustva sa konzumiranjem lsd-a? ovo ozbiljno pitam.
drug trafficking na forumu - nece na dobro.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- alfarouqaminu
- Kontakt:
preteza zadatakOTNYS_YNWA je napisao/la:
Ako nekome od srednjoškolaca dođe sličan zadatak.
- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Sad ce alfalegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdej si
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfa jesi ovo ti ,ja i Hary te sinoć prozivali ali tebe nigdje ,štaje s tobom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma nema ne druzim se sa losim kladionicarimalegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sad ce alfalegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdej si
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfa jesi ovo ti ,ja i Hary te sinoć prozivali ali tebe nigdje ,štaje s tobom
- legenda reala
- Kontakt:
a,tako alfaaaaaaaa pa dobro ,vidim tvoj NBA prolazi ko lud ,ma nemaš ti pojma o NBA Rule je za tebe babo što se tiče NBA

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma kakav rule, lik je smesanlegenda reala je napisao/la:a,tako alfaaaaaaaa pa dobro ,vidim tvoj NBA prolazi ko lud ,ma nemaš ti pojma o NBA Rule je za tebe babo što se tiče NBA![]()
![]()
![]()
![]()
a tebe harry moze da te poducava, nego da ne ides ti kod harrryja na casove?
a tvoji tiketi da ne komentarisem
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja profesor klađenja mi daje časove i preko MSN-aalfarouqaminu je napisao/la:ma kakav rule, lik je smesanlegenda reala je napisao/la:a,tako alfaaaaaaaa pa dobro ,vidim tvoj NBA prolazi ko lud ,ma nemaš ti pojma o NBA Rule je za tebe babo što se tiče NBA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tebe harry moze da te poducava, nego da ne ides ti kod harrryja na casove?![]()
Vidim stalno sa na onom forumu sto si mi dao pre koji dan
![]()
a tvoji tiketi da ne komentarisem![]()
alfaaaaaaaaaa,sad si me uvrijedio neću više da pričam sa tobom
a nisam stalno na onom forumu ,samo stoji napisan moj nick
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ako hoces ponesi 1000 maraka i dodji na koji caslegenda reala je napisao/la:ma ja profesor klađenja mi daje časove i preko MSN-aalfarouqaminu je napisao/la:ma kakav rule, lik je smesanlegenda reala je napisao/la:a,tako alfaaaaaaaa pa dobro ,vidim tvoj NBA prolazi ko lud ,ma nemaš ti pojma o NBA Rule je za tebe babo što se tiče NBA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tebe harry moze da te poducava, nego da ne ides ti kod harrryja na casove?![]()
Vidim stalno sa na onom forumu sto si mi dao pre koji dan
![]()
a tvoji tiketi da ne komentarisem![]()
![]()
![]()
![]()
alfaaaaaaaaaa,sad si me uvrijedio neću više da pričam sa tobom
a nisam stalno na onom forumu ,samo stoji napisan moj nick
Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frkaalfarouqaminu je napisao/la:jeli koga to prozivasjuventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- alfarouqaminu
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frkaalfarouqaminu je napisao/la:jeli koga to prozivasjuventus 0244 je napisao/la:Šta je ovo nema alfe i odmah sve "mrtvo"![]()
? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
sta hoces? Hoces mozda neki tiket da ti sastavim?
Nisam ti ja kladionicar,a stavi ti ovim drugima, što igraju 
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma kreni da se kockas, i neka ti legenda reala napise tiket i dobijas 100%juventus 0244 je napisao/la:Nisam ti ja kladionicar,a stavi ti ovim drugima, što igraju
- legenda reala
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:
Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frka? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
hahhahahhahh
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:
Gdje alfa šta ima kod tebe, nije te bilo odmah frka? Jeste vidjeli kad ja napravim prozivku, kako se alfa odmah javi
hahhahahhahh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 9 gostiju.