FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

red devil88
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la red devil88 » 01 feb 2011, 19:54

Donnie Darko je napisao/la:ronaldo u portugalu nije nista bolji nego messi u argentini.

Ma da uprvu si Ronaldo nije valjao na Euro 2004,nije valjao ni u kvalifikaciskim utakmicama gdje je vazda predvodio napad sa najvise golova Portugala (sem kvalifikacija za mundijal2010 zbog povrede).I na svijetskom je puno vise uradio sa Portugal negoli Messi za Argentinu, ali dobro ti si upravu! ;)
Glory Glory Man United !!! :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 feb 2011, 19:57

red devil88 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:ronaldo u portugalu nije nista bolji nego messi u argentini.

Ma da uprvu si Ronaldo nije valjao na Euro 2004,nije valjao ni u kvalifikaciskim utakmicama gdje je vazda predvodio napad sa najvise golova Portugala (sem kvalifikacija za mundijal2010 zbog povrede).I na svijetskom je puno vise uradio sa Portugal negoli Messi za Argentinu, ali dobro ti si upravu! ;)
jel mi govorimo ko je bio bolji 2004.?

i messi je na zadnjem mundijalu odigrao prilicno dobro, samo sto lopta nije htjela uci u gol. to mnogo vise sto je uadio je pretpostavljam onaj pogodak protiv sjeverne koreje za 5 ili 6:0.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 feb 2011, 20:02

Portillo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Portillo je napisao/la:bparena@ Aj druze malo ospavaj, da ti se probistri do sutra sviju ti :D

To oko Ronalda i Messija smo presli 908640950954x i ustanovili da je za nas bolji Ronaldo, za vas Messi i dalje nema... Znaci, svako svoje hvali sto je i normalno.

btw. samo da napomenem, 9. februara/veljace Portugal - Argentina 8-)
Najgore je kad covjek sam sebe svjesno folira, a citav dunjaluk zna da Messi nije sa ovog planeta.
Portugalski kicoš nije ni do članaka jednom Iniesti, a vi ovdje pravite cirkus i blasfemiju poredeci čergaša ga sa Vanzemaljcem...grozno je to vidjeti.
Zao mi je te jer tako mislis...

Rece Enrique Ortego jednom: Za razliku od Messija, Ronaldo je jednako dobar gdje god dodje, i u Sportingu i Unitedu i Realu i Portugalu, dok je ovaj dobar samo u Barci, sustavu koji njemu odgovara. Jer jbg, ima razlika imati iza sebe Xavija, Iniestu i Alvesa a ne Marcela, Ozila i Di Mariu.
:lol: :lol: :lol: Enrique Ortego izjavio, nije ti šala :lol: :lol: strašan poznavatelj, a i mudar je do jaja, kao da je sa Tibeta porijeklom.
Šta sad treba?' da Messi pređe u Sporting ili Manchester (ili što bi naš narod rekao Sa konja na magarca) da bi obarao te teze strašnog strucnjaka Ortege :lol: ahaaaa svakako...evo sve trci.
Najboljem igracu univerzuma je i prirodno mjestu u najboljem klubu univerzuma, a ne u nekakvom Sportingu...to je i prirodno i logicno i sudbinsko određenje.
I nemojte se više brukati i samo-omalovažavati u tim pokušajima povezivanja ta dva igraca...to je isto kao kad porediš najnovijeg Ferraria sa Renaultom 4.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 feb 2011, 20:12

Mandrak je napisao/la: :lol: :lol: :lol: Enrique Ortego izjavio, nije ti šala :lol: :lol: strašan poznavatelj, a i mudar je do jaja, kao da je sa Tibeta porijeklom.
Šta sad treba?' da Messi pređe u Sporting ili Manchester (ili što bi naš narod rekao Sa konja na magarca) da bi obarao te teze strašnog strucnjaka Ortege :lol: ahaaaa svakako...evo sve trci.
Najboljem igracu univerzuma je i prirodno mjestu u najboljem klubu univerzuma, a ne u nekakvom Sportingu...to je i prirodno i logicno i sudbinsko određenje.
I nemojte se više brukati i samo-omalovažavati u tim pokušajima povezivanja ta dva igraca...to je isto kao kad porediš najnovijeg Ferraria sa Renaultom 4.
hahahaha, ma ja, davno sam rekao, svaka rasprava sa vama oko toga je besmislena. Kao prvo, niko od njega ne trazi da predje u Sporting, to ja nigdje spomenuo nisam, drugo, Barca nije najbolji klub univerzuma, to je naravno Real i to svaki neutralni poznavatelj nogometa zna, jer znas onu: Snaga je trenutna, velicina se mjeri vremenom (ajmo sad na Franca...), trece, prelazak u United nebi bio s konja na magarca, nego s magarca na konja, a s obzirom da on tamo nebi mogao pretrpjeti ni tri kola, sam odgovor se namece...

Ronaldo Reno, Messi Ferrari hahahahhaha, majke mi, ja te zalim. Ali dobro, ne tjeram te da poprimis moje misljenje, slobodno ti sa tim :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 feb 2011, 20:18

kakve su ovo nebuloze sto pricate haj ba zdravo na temu reala ,,,, sad nemozete pricat o nadmocnosti reala citavog nad barcom pa sad nasli tjesit sebe pa makar haj nas ronaldo bolji od messija ak nish ,,nezz ko je trenutno najbolji igrac svijeta bio prosle sezone i ove sad zato zdravo baaa,,a i da je bolji ronadlo od toga nemate nish samo jedan veiki kompleks koji se zve BARCA,,luditee viseee od tih silnih pokusaja vase ekipe da nam se makar malo problizi igrom a niste ni u pola puta ,,od tih silnih kupovina igraca i opet svaki put vas sve vise i vise oderemo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 feb 2011, 20:23

Ma šta se ja imam više raspravljati sa likovima koji veze nemaju.

Snaga argumenta i cinjenice:

Ballon d'Or - 2009, 201o

FIFA World Player of the Year - 2009,2010

FIFA Team of the Year - 2008, 2009, 2010

Tu u njegovom društvu su Xavi i Iniesta kao protukandidati i to je sva prica i mudrost...nema potrebe da dalje nešto raspravljamo...slika sve govori, a na njoj nigdje portugalskog kicoša.

slika

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 01 feb 2011, 21:57

...iz dana u dan se sve vise smijem ovim jadnim navijacima Reala... :?

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 01 feb 2011, 22:07

enobarca je napisao/la:...iz dana u dan se sve vise smijem ovim jadnim navijacima Reala... :?
a stas nije im lahko ... ode Barca na +7 .....
a sto se tice ronalda .... dobar je on igrac ... al brate sto se moze qurcit pa to nisam nikad vidio ... to neki pogledi, uzdasi, grimase ... puuuu ...to je najveci razlog sto raja mrzi ronalda ... dok je Messi zvijer .... covjek koji je toliko smiren ... ne znam da ga je moguce iznervirat :D ..... a tek kako vrti ono cudo od lopte il sto bi dalmatinci rekli balun ... heheh :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 00:22

Sretan rođendan kraLju! 8-)

slika

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 feb 2011, 00:24

Joj koliko samo rođendana u zadnje vrijeme.. :)

Sretan rođendan! 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 feb 2011, 00:26

I znas sta je najgore u svemu ovome- frankovci pisu o Ronaldu a mene tuga ubi kad vidim moju legendu Inijestu. Jojojojoj hajmo pricati o korisnosti. Neznam kad pomislim o onoj dvojici Xaviu i Messiu kako da izguram ovog najkorisnijeg na prvo mjesto pored njih. Pa kako neko moze i pomisliti ugurat nekog cetvrtog. Pa tom treba psiholog da ga malo analizira. Tacno je to da je Ronaldo vanserijski ali u nekompletno-lose-saastavljenoj Real ekipi. Ali, ali ,ali ... korisnost Inijeste na spram njegovove pa mozete odvagat s ovim. Inijesta je slomio frankovce i uzeo im titulu vec nakom 9 min zadnjeg classica. Ta njegova "ima oci lopta" do Xavia je nesto sto niko u Raelu nemoze da skonta a kamoli da uradi. A Inijesta nemoze biti prvi od ove dvojice monstruma ispred. POkusam nezamislivo - igru PPizde u Barsi :shock: Ma taj bi od muke uzeo fotoaparat od reportera na korneru i nabio ga sebi na glavu. Nema on karakter z aatomsku masineriju. Svuda vam ga - eto vam ga... Blaugrani on netreba ...

p.s. lahko je biti najbolji u Realu - ali tesko kad si s monstrumima. Nazalost po njega a na radost po nas - Inijesta je jedan od njih. U do sada nevidzenom skladu i masini ..... uzivam i Bogu zahvaljujem sto sam svjedok istorije...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 02 feb 2011, 01:08

Znaci njihova prica se bazira na tome : da Messi nema Xavija i Iniestu bio bi smjesan igrac....Zasto onda ta ista Barca ne dovede tebe ili nekog lijevog prosjecnog igraca , primjerice Di Mariju koji je lijevak i krilo je???? On bi imao isti ucinak kao i Messi ???Vjerovatno bi bio najbolji na svijetu..
Dalje: po tvojoj teoriji onda su Xavi i Iniesta 2 najbolja igraca danasnjice....Bili bi oni ali imaju tu srecu da ima neko bolji od njih , kao sto Xavi kaze "za klasu".....Covjek koji im je saigrac.
Al nebitno imate vi Ronalda , boli vas qrac, zato i jeste najbolji !

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 02 feb 2011, 08:23

Ronaldo ima brzinu, svaka cast...

Ronaldo ima dobar sut...(iako odavno ne pogadja nista osim raju na tribinama)

Ronaldo ima biciklo...(koje vise ni pticama na grani ne moze prodati)

On igrac za poredjenje s doktorima fudbala u Barci? Pola Barcine ekipe su za njega Messi...

A to poredjenje direktno s Messijem, ja ne znam dokle ljudska glupost moze ici vise. Ne jednu, nego 5 klasa iznad je Messi...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 feb 2011, 11:52

sretno veceras momci... ;) :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 feb 2011, 12:02

DAVID VILLA je napisao/la:sretno veceras momci... ;) :mrgreen:
Hvala :D

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 feb 2011, 12:07

L_blancos je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:sretno veceras momci... ;) :mrgreen:
Hvala :D
hahahah :lol: vama nek pozele srecu veceras vasi navijaci madrida..a ja i culesi Barceloni... :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 feb 2011, 12:37

Sretan rodjendan Pique-u sa zakasnjenjem :mrgreen: jucer bio...al' eto... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 02 feb 2011, 12:43

Messi > CR7.

Imao je Messi uspjeha i s repkom - 2005. svjetski prvak U-20 i olimpijsko zlato iz Pekinga. Na ljeto je Copa America u Argentini ;) Meni je zapravo briga hoće li Leo imati uspjeha s repkom, jer meni je samo bitna Barça. Leo neće napustiti FCB i otići u "Napoli", da bi dokazao nekima da bi i tamo imao uspjeha, jer napustiti FCB i otići u bilo koji drugi klub, bi bilo s konja na magarca.

Kako sada stvari stoje, opet ćemo gledati ovaj film:

slika
:ugeek:
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2011, 12:47

Veceras Pepe teba izvesti treci tim i tako odmoriti ove vaznije igrace..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 02 feb 2011, 12:52

Portillo je napisao/la:Barca nije najbolji klub univerzuma, to je naravno Real i to svaki neutralni poznavatelj nogometa zna, jer znas onu: Snaga je trenutna, velicina se mjeri vremenom (ajmo sad na Franca...),
Jbg, to ti je nezaobilazno - Franco i RMCF. Bez njega RMCF ne bi bio ovo što je danas.
Portillo je napisao/la: trece, prelazak u United nebi bio s konja na magarca, nego s magarca na konja
:lol: Bubne i ostane živ :roll:

Po čemu?
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.