FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
17045 za pocetak da nazovemo za naseg Edina i brat mu je jedan od nas svaku tekmu je te.Prijedlog za akciju ekstra.Ja da se pitam jos bih napravio molbu obavjestenje ispred hordi da se ne radi nikakva steta na stadionu da ne pale baklje vec prava navijacka atmosfera navijanja 90min i to.Gospodski odgovorimo na besplatne ulaznice.
-
- Kontakt:
Možda je legenda Bursaspora ili Olimpika, Sarajeva sigurno nije.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2022, 13:10Slazem se. Trebao dobiti nogu jos tada. S druge strane sta cemo s mladuncetom ciji se otac tuce s navijacima na tribini ? Tarabu i njemu i Krletu. Al jok ovaj je sin legende, pasha nash dobri ocam'...napoleon72 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 10:21Nema veze sto je stranac, al neko ko je dizao srednjak tribini ne bi smio bit kapiten. Do ove sezone je Merso trebao nosit traku, a sad bi Dupovac komotno mogao bit kapiten. Ja bih cak i Hamzi dao traku, nije vise ni mlad toliko a igre vani mu daju autoritet na terenu veci nego sto ce Krste ikad imat.
MIRVIC ISMIR
650 klubova sirem svjeta
650 klubova sirem svjeta
Meni je ovaj Krste ubjedljivo najdrazi nas igrac. Nevjerovatno je kako je momak normalan i kako zaista srcem igra sa ovaj klub. Znam da nije najbolji i ima dosta kikseva, ali brate ja bi mu hladno po zavrsetku karijere dao mjesto u klubu jer to i zasluzuje. Za razliku od ovih kvazi legendi, gradske raje Zeke, Alaima, Skore itd, momak dodje iz Makedonije i nikad od njega nisam cuo pogresnu i losu rijec. Krste legenda 

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Na reprezentac mozete procitat..
Ugkavnom u orlandu Mirva pregovaro da se transferi u buduce zavrsavaju sa jesnim telefonskim pozivom,, covjek izgleda nije doso da se igra menagera vec ozbiljno
Svaka cast
Ugkavnom u orlandu Mirva pregovaro da se transferi u buduce zavrsavaju sa jesnim telefonskim pozivom,, covjek izgleda nije doso da se igra menagera vec ozbiljno
Svaka cast
- LutakSutko
- Kontakt:
Krste mozda nije rekao ruznu rijec, ali covjek je sa 31-32 godine izgledao na terenu ko da ima 41-42 godine... Neprofesionalno se odnosi prema svom poslu, neki ce reci sta ako pusi shishu i slicno... E pa i ja kazem neka pusi al jednom u 3 mjeseca a ne svaki dan. Umjesto da je primjer mladjima na terenu i da je posvecen ko merso do 35. Dok ga povreda nije syebala on se ko krpelj vuce nema kuveta za sprint. A pogotovo kad izgubi loptu i nesto mase rukama umjesto da se trudi da ispravi gresku. Osvojio je puno trofeja ma da zadnje 2 titule i 2 kupa da je imao aman prebitnu ulogu i nije. Hvala mu al daleko od legende u mojim ocima.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
To svakako, Mirzinog malog poslat u Rudar Kakanj da lopte donosi. A s njim i babu da se tuce s rudarima sto iz jame nervozni na tekmu dodju.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2022, 13:10Slazem se. Trebao dobiti nogu jos tada. S druge strane sta cemo s mladuncetom ciji se otac tuce s navijacima na tribini ? Tarabu i njemu i Krletu. Al jok ovaj je sin legende, pasha nash dobri ocam'...napoleon72 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 10:21Nema veze sto je stranac, al neko ko je dizao srednjak tribini ne bi smio bit kapiten. Do ove sezone je Merso trebao nosit traku, a sad bi Dupovac komotno mogao bit kapiten. Ja bih cak i Hamzi dao traku, nije vise ni mlad toliko a igre vani mu daju autoritet na terenu veci nego sto ce Krste ikad imat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
nije rekao, ali jeste ispalio se u austrijsku ligu trecu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Al Sabrina sredila da plaćamo umjesto marku 4 hiljade 

Kako se zove onaj mali sto smo ga doveli nedavno iz neke skole fudbala napadac dao puno golova
Nemanja stjepanovic
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- LutakSutko
- Kontakt:
pare su sve moj brkoPantelija je napisao/la: ↑23 feb 2022, 13:59nije rekao, ali jeste ispalio se u austrijsku ligu trecu
![]()
ja to nikome ne zamjeram
svi idu gdje im je bolje
- Shategabri
- Kontakt:
Kao da je dijete kluba, tako se cijelo vrijeme postavlja.Amca007 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 13:32Meni je ovaj Krste ubjedljivo najdrazi nas igrac. Nevjerovatno je kako je momak normalan i kako zaista srcem igra sa ovaj klub. Znam da nije najbolji i ima dosta kikseva, ali brate ja bi mu hladno po zavrsetku karijere dao mjesto u klubu jer to i zasluzuje. Za razliku od ovih kvazi legendi, gradske raje Zeke, Alaima, Skore itd, momak dodje iz Makedonije i nikad od njega nisam cuo pogresnu i losu rijec. Krste legenda![]()
Godine su već i činjenica je da na terenu sve manje doprinosi.
Kao kapitenu i za zasluge, treba ga u neku strukturu kluba.
Vrijeme je za to, mislim na ljeto svakako čistka i mnogi su out iz ekipe.
Istina je da on ima ugovor do kraja iduće sezone, ali pomeni bolje ovako nego da nepotrebno zauzima mjesto nekom ko će doprinositi na terenu više.
Koševo Zapad
Lik smeta na terenu vec dvije godine, ne trci, ne vraca se u odbranu, u napadu nema nikakav ucinak. Kad je zadnji put dao vazan gol? Ostat ce mi upamcen po promasajima u polusezoni u kojoj smo izgubili cistu vec osvojenu titulu. Protiv zelje sut sa 10 metara otvoren on dodaje golmanu. Ista situacija utakmicu-dvije poslije ne sjecam se protiv koga. Nek voli klub koliko hoce, dzaba kad ne doprinosi. Pa juventus je del piera odyebo a da mi ne mozemo krsti reci hvala urucit plaketu i rastat se...
- Shategabri
- Kontakt:
Al nije on sam sebi dao ugovor. Ne ubacuje se sam na teren. Dakle, neko je ''kriv'' što mu je produžen ugovor. Što se nije napisala zahvalnica i doviđenja ili našlo neko mjesto u klupskim strukturama.spezial je napisao/la: ↑23 feb 2022, 14:38Lik smeta na terenu vec dvije godine, ne trci, ne vraca se u odbranu, u napadu nema nikakav ucinak. Kad je zadnji put dao vazan gol? Ostat ce mi upamcen po promasajima u polusezoni u kojoj smo izgubili cistu vec osvojenu titulu. Protiv zelje sut sa 10 metara otvoren on dodaje golmanu. Ista situacija utakmicu-dvije poslije ne sjecam se protiv koga. Nek voli klub koliko hoce, dzaba kad ne doprinosi. Pa juventus je del piera odyebo a da mi ne mozemo krsti reci hvala urucit plaketu i rastat se...
A dao je Nuhanović gol na deriju za pobjedu, pa hoćemo li reći da ima više zasluga od Velkoskog?
Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amco46, atomskaNavika, benko21, bhfanatic14, Bing [Bot], bosnas_, Lecler, skoJaa i 62 gosta.