Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 22 feb 2022, 23:09

Forsira Locatellija kao onomad Bentancura, na poziciji za koju ovaj definitivno nije. I kad ga upropasti, kad momak nazaduje i na kraju postane prosjecni Talijanski ziheras, bit ce krivi svi samo ne trener koji je syebao ko zna koliko igraca.

S druge strane Zakaria, neko ko je proveo karijeru na toj poziciji, igra lijevog i desnog veznog iako ne predstavlja ama bas nikakvu prijetnju po protivnika u igri naprijed.

Ne znam, ali ovo sve djeluje tako deprimirajuce...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 22 feb 2022, 23:13

Rabiot je u kanalu već dugo vremena. Kad je potpisao mislio sam da smo dobili top igrača, ali lik ima mentalitet gubitnika, totalno nezainteresiran. Ne mogu da vjerujem kako se samo lik isključio kod onog gola Villarreala. Pogledao je u Pareja, vidio da se kreće naprijed, krenuo prema njemu i onda switch off :D
Nevjerojatno

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 feb 2022, 23:17

Rabiot je užasan bio, ali za gol nije kriv ni 1%. On je čuvao svoj prostor, ne može samo tako pratiti svakog igrača gdje god krene, onda otvara centar terena na 20m od gola da ljudi šutiraju bez problema. De Ligt je potpuno zaspao, otišao čuvati svoje saigrače. Da je ostao na svojoj poziciji, čuvao svoj prostor gola ne bi bilo
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 feb 2022, 23:18

ovo ko opet mogne gledati taj bas nije dobar s mozgom
jbt okrenem sad snimak celsea lille isto da je drugi sport u pitanju ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 22 feb 2022, 23:18

Ovaj kloc ziheraški je bio nadigravan od Seville,Monaca itd kad je imao tri puta jači sastav a kamo li sad
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 22 feb 2022, 23:24

RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
22 feb 2022, 23:18
Ovaj kloc ziheraški je bio nadigravan od Seville,Monaca itd kad je imao tri puta jači sastav a kamo li sad
Od Monaca? Koje godine? 2015 možda, ali smo ih 2017 ubili. Taktički savršeno odigran taj dvomeč

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 feb 2022, 23:26

Gledaj ovo...sve negativci...vrati se brate Italija, da i koju pozitivnu procitam... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 feb 2022, 23:27

nema vise gola u gostima da kazes igrali takticki, nego mi meda ne mozemo

kakva serija gresaka prije gola, posebno De Silja

nemas ti ba vise igraca koji mogu igrati ovaj stil fudbala, nemas ti vise Barzaljija, Listajnera, Kijelinija, Kediru, Markizija da slave kad odbrane go, da im je ponos igrati disciplinovano i na kontre (ala onda onih 0-0 na camp nou, kad ne bi 10 godina izgubili). ovi sad moderni fudbaleri niti imaju skolu za to, niti imaju disciplinu, djeca hoce da igraju fudbala i povuce ih izvan taktike.

najblize njima je De Light koji isto tako prvo em je mlad za 90+ min fokusa, em voli da igra lopte. Rabiot, Locatelli , Mckenie, brazilci da ne govorim, jednostavno su drugacije odgojeni. Svi moderni fudbaleri su drugacije odgojeni. Mi cak imamo i takticki ubjedljivo najdisciplinovanije juznoamerikance

ali jednostavno bojim se da taj stil fudbala ne samo da je prevazidjen, nego vise ni igraci ne zele da budu dio toga.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 feb 2022, 23:33

Igraci kao da ne zele igrati, nemam drugog objasnjenja.
Povedes na pocetku i umjesto da vodstvo jos digne ekipu i nastavis da igras oni stanu a 5 minut..
Kao da ih je neko natjerao da igraju. Cudno skroz..
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 22 feb 2022, 23:35

Burberry46 je napisao/la:
22 feb 2022, 23:33
Igraci kao da ne zele igrati, nemam drugog objasnjenja.
Povedes na pocetku i umjesto da vodstvo jos digne ekipu i nastavis da igras oni stanu a 5 minut..
Kao da ih je neko natjerao da igraju. Cudno skroz..
Taktika našeg maga?
#ALLEGRIOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 feb 2022, 23:42

Ajax, Lyon, Porto, Villareal? :damn:

Glave da padaju ako se ne prodje.

Izjava Arrivabenea oko Dybale takodjer nije ohrabrujuca. Neka ide, definitivno se moramo okrenuti psihofizički drugim tipovima igrača.
Allegri post Villareal: "Errore Rabiot decisivo.
Vidi vidi. A ko ga nije htio izvesti?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 feb 2022, 23:44

Juventinisimo je napisao/la:
22 feb 2022, 23:26
Gledaj ovo...sve negativci...vrati se brate Italija, da i koju pozitivnu procitam... :mrgreen:
Tu sam brate, guzva ovih dana, ne stignem ni pisati kako smo od proslog kola jos blize tituli. Forza Juve :opaopa:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 feb 2022, 23:44

IlCapitano je napisao/la:
22 feb 2022, 23:17
Rabiot je užasan bio, ali za gol nije kriv ni 1%. On je čuvao svoj prostor, ne može samo tako pratiti svakog igrača gdje god krene, onda otvara centar terena na 20m od gola da ljudi šutiraju bez problema. De Ligt je potpuno zaspao, otišao čuvati svoje saigrače. Da je ostao na svojoj poziciji, čuvao svoj prostor gola ne bi bilo
Zanima me zasto je Rabiot bio losiji od Loce? Na stranu taj crveni, ali sta je to losije od Loce? Ja cu ti reci za Locu, tehincki ne moze da se spoji, kreativnost misaona imenica, trka onako, tromo i presporo, pogledaj samo kod gola kako izlazi na igraca??! Defanzivno kasni na svaki duel itd...
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2022, 23:47

Kakav defanzivni mentalitet imamo ne zna vise covjek jel uopste dobro kada rano zabijemo gol :urnebes:

Tacnije, nije dobro. Najbolje je ako zabijemo u zadnjih 20 minuta jer se protivnik sokira pa dok se stabilizuje utakmica vec gotova.

Ali to nije nista novo, uvijek je ovako bilo nazalost.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 feb 2022, 23:53

Ma nije niko kriv, vec jednostavno nemas par kljucnih igraca. Imas, ali trenutni nisu dostupni. Ne mozes kriviti vezni red kada nijedan od njih nije profil koji ti treba, osim Arthura koji je samo profilom taj tip igraca koji moze drzati loptu duže od dvije sekunde. To su ti bili Pirlo, Pogba pa Pjanic. I tad je sve imalo smisla. Ne mozes od Loce traziti da bude sto nije. I Marchisio je bio los dok mu se nije nasao partner koji radi sta treba.

Kad nemas Dybale, bukvalno nemas tog u vezi koji moze primiti loptu, driblati, sacuvati, promijeniti stranu. Sve to sam Dybala radi. A onda nemas ni Kijeze, Berne, niti Cuadradove forme da naprave individualne poteze. U prvih 11 danas igrali sve tehnicki slabi igrači koji nisu oni sto prave prostor. To bi trebali i mogli biti Rabiot i Arthur, ali slabr fajde. I prosle godine smo svi bili svjesni hrpe rupa koje imamo, jedno po jedno.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 feb 2022, 00:19

Italia je napisao/la:
22 feb 2022, 23:44
Tu sam brate, guzva ovih dana, ne stignem ni pisati kako smo od proslog kola jos blize tituli. Forza Juve :opaopa:
To, to.. :opaopa:

Nego, kontaju li ovi nasi da nam 0:0 u uzvratu nije dovoljno za prolaz... :mrgreen:

Ovaj gol sto dobismo..pa ni mene tako ne bi izbacili k'o De Ligta... :crazy:
Evo, vidis, ne krivim Bonuccija... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 23 feb 2022, 00:24

Nema ovo veze sa igracima, nemojte dzaba prozivati momke. Mi jednostavno ne igramo fudbal u skladu sa vremenom u kojem zivimo.

Sve ekipe koje su top ovih godina zasnivaju igru na posjede lopte i na konstantnom presingu da se lopta osvoji nazad itd.
A mi, mi se igramo pustanja protivnika u peterac pa onda ide srcanost na djelo kako se mi voljno branimo.
Taj fudbal je davno proslo vrijeme.
Da su umjesto morate i vlahovica bilo mbape, neymar,messi i ronaldo svako u svom primeu, ova utakmica bi ovako zavrsila.
Zasto?
Zato sto mi ne zelimo loptu i ne zelimo i pri tome ne znamo igati fudbal kada imamo fudbalsku loptu u nogama.
I sve je to ok, da mi dobijamo te utakmice 1-0, a posto ih me ne dobijamo, znaci operacija nije uspjela i potrena je druga terapija.

Novi trener i nova filozofija je jedini spas.
Ostalo je timarenje mrtvog konja.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 feb 2022, 00:25

23 feb 2022, 00:19
Italia je napisao/la:
22 feb 2022, 23:44
To, to.. :opaopa:

Nego, kontaju li ovi nasi da nam 0:0 u uzvratu nije dovoljno za prolaz... :mrgreen:

Ovaj gol sto dobismo..pa ni mene tako ne bi izbacili k'o De Ligta... :crazy:
Evo, vidis, ne krivim Bonuccija... :mrgreen:
Ne moze ni De Ligt odigrati fenomenalnu partiju kada sam igra u odbranu skoro citavu tekmu :mrgreen: Kriv je Sandro, tako je najlakse haha

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 feb 2022, 00:47

Problem je sto smo opasniji za svoj gol kada imamo posjed, nego za protivnicki, jer nikad ne znas koji ce specijalac napraviti kontru za protivnika.

Nisam ljubitelj nekog extra ofanzivnog fudbala, ali ovakav pristup i igra sa nekom mrtvom defanzivom, bez nekog plana za naprijed, osim nabijanja na Moratu i Vlahovica pa sta bude je odron.

Balans izmedju defazivnog i ofanzivog fudbala Alegri mora pronaci, ako zeli biti konkurentan trener u danasnje vrijeme, jer on to moze definitivno, jednostavno do njega je sto se toga tice.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

pekinezer
Kontakt:

Post Postao/la pekinezer » 23 feb 2022, 01:01

dinoo je napisao/la:
23 feb 2022, 00:24
Nema ovo veze sa igracima, nemojte dzaba prozivati momke.

Novi trener i nova filozofija je jedini spas.
Ostalo je timarenje mrtvog konja.
Aha, a novi trener će od Rabiota napraviti Xavija, Iniestu i Zidanea u jednom, od bekova Roberta Carlosa i Maicona, a Juventus će igrati nuklearni nogomet nikad viđen dotada? Majko mila, kakve debilane...

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.