Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Vraća se ćelavac na glupih,depresivnih 442
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- BuffonGigi
- Kontakt:
Murinjov Porto je igrao odvratno i osvojio LP na cistu nafaku, te godine nije bio ni 32. Favorit za osvajanje takmicenja.Marvin je napisao/la: ↑21 feb 2022, 11:28Zezas se ovo za cudo i LP? Jer ne postoji realnost u kojoj mi imamo i 1% sanse da uzmemo LP.BuffonGigi je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:24Ja nikad nisam rekao da mi nismo u igri za titulu zbog bodovnog zaostatka. Samo kazem da da igramo tako lose i nestabilno, da smo i prvi u ovom trenutku, rekao bih da necemo osvojiti scudetto.
Zadnja sezona Allegrija u Juventusu, igrali smo lose i pobjedjivali na individualni kvalitet i iskustvo. Ovu sezonu igramo jednako lose, ali ne pobjedjujemo. Mene sto se tice, ako usere i protiv Villareala neka se kupi i ide. LP je jedina ostala da se pokusa napraviti cudo, jer su je osvajale ekipe koje su igrale i gore od nas, tako da nista nije nemoguce. Ali ako i tu ispadne rano, onda mislim da treba ici trener, ali i oni koji su ga postavili...svi.
Chelsea kod onog zidova je takodjer bio na oko sterilna ekipa, i niko im nije davao sanse. Ima jos primjera...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jos jedna opcija za ljeto.Sky Sports : Hamad Traoré was bought by Sassuolo for €3M loan and €16M with obligation to buy. Juventus paid €1M to Sassuolo for first option on the player and will be able to buy him at the same amount (€16M).
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Villareal vs. Juventus: probable line-ups
Villareal (4-4-2): Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Chukwueze, Parejo, Iborra, Alberto Moreno; Lo Celso, Danjuma.
Juventus (4-4-2): Szczesny; De Sciglio, Danilo, De Ligt, Alex Sandro; Cuadrado, Locatelli, Arthur, McKennie; Vlahovic, Morata.
Poklapa s Allegrijevom izjavom da će igrati tri veznjaka. Ovo je prije 3-5-2, nego 4-4-2
Villareal (4-4-2): Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Chukwueze, Parejo, Iborra, Alberto Moreno; Lo Celso, Danjuma.
Juventus (4-4-2): Szczesny; De Sciglio, Danilo, De Ligt, Alex Sandro; Cuadrado, Locatelli, Arthur, McKennie; Vlahovic, Morata.
Poklapa s Allegrijevom izjavom da će igrati tri veznjaka. Ovo je prije 3-5-2, nego 4-4-2
My trident? How it came about, Milan were winning for years and Lippi wanted to attack teams, that trident was revolutionary not from tactical point of view, but what we wanted to convey was attack, always, everywhere, for 90 minutes..That’s the secret.” [Del Piero to GdS]
- IlCapitano
- Kontakt:
Generalno se protiv Spanaca u ovoj fazi skoro uvijek prolazilo i ima se dobar skor.
Krajnje je vrijeme da nas ova ekipa obraduje kako treba.
Krajnje je vrijeme da nas ova ekipa obraduje kako treba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Po ovom grafu ispade Oblak katastrofalan golman
Jel ovo za ovu sezonu?

Los pokusaj Mig-a da prikaze Woja kao loseg golmana. To traje godinama evo.
Zadnje kazu kloc Rabiot umjesto Amera. Gledam ekipu Villareala, trebali bi nas izdominirati u vezi, jedina sansa je nazad gdje imenima bar nisu nesto.
Zadnje kazu kloc Rabiot umjesto Amera. Gledam ekipu Villareala, trebali bi nas izdominirati u vezi, jedina sansa je nazad gdje imenima bar nisu nesto.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja mislim da će oni nama dati loptu i kontru ganjati, slično kao protiv Atalante, kada su ih iskažnjavali kao amatere.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Apsolutno. Oblak je takav ove sezone. Uzasan. Wojo bas tamo gdje sam ocekivao da bude.
Max Allegri
Samo sto nasi nece loptu u noge, dzaba im je davati jer su alergicni na posjed... mi volimo da protivnik ima posjed, napada, stvara prilike i poluprilike a mi da cekamo eventualno neku kontru ili prekid (ovo mi je drago sto se konacno opet pocelo kapitalizirati s obzirom na gorostase u ekipi)...
Prvih 5-6 minuta je ključno. Mi smo u utakmicama eliminacija (i finalu LP s Barcom) te kod Contea u 1/2F LE u Torinu s Benficom primali golove odmah na startu. Ne obećava ni to da imamo katastrofalna otvaranja utakmica u zadnje vrijeme i općenito nikakva prva poluvremena već par godina.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Kakva je ovaj drama s Dybalom, jel njemu istječe ugovor na kraju sezone?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma nek ide. Svakako se ne uklapa ni u jednu formaciju koju planiramo igrati. Uz povratak Pogbe i dolazak Zaniola, niko ga ne bi ni spomenuo...RobertHrkac555 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 15:32Kakva je ovaj drama s Dybalom, jel njemu istječe ugovor na kraju sezone?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Bilo bi iznenađenje kad bi lik nekad izveo istu postavu,vazda nešto mijenja,pomjera,glupira se,a evo ga vratio se i na odvratnih 442.
Gledaj jadnih bekova nikad jadnija bila nisu...
Rabiot

Gledaj jadnih bekova nikad jadnija bila nisu...
Rabiot
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡