Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
WW3 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evropa nije sprijecila fasiste 1992. u BiH. Sada se svima vraca od strane ovog fasistickog Bloka Rusija-Bjelorusija-Madjarska-Srbija-Hrvatska. Dobiti ce privremenu pobjedu kao nekada Hitler ali na kraju ce da izadju ogoljeni. Zamjenile se uloge. Putin je definitivno novi Hitler. Cetvrta peta drzava u koju je uletio.
Dobro je sto su kamenjarski Cirilo, nasmrkani predsjednik Hrvatske i Laktasenko, Putinove pudlice.
Dobro je sto su kamenjarski Cirilo, nasmrkani predsjednik Hrvatske i Laktasenko, Putinove pudlice.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 feb 2022, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
I bez njih smo gotovi. Vjerujem da ne znamo za 90% naoružanja koje je testirano i koji postoji negdje zavedeno i nikad viđeno. Treba uzeti u obzir da rat uvijek potakne i nove oružane ideje i ubrza razvoj.
Nadam se da će ostati na ovom što se modernog Call of Dutyja tiče, ali socio - ekonomske posljedice će biti ****.
Iskreno, ne znam kakav je endgame Putina ovdje. Dobio je Donbas, nije to bilo bez odobravanja Njemačke i Francuske, Nord Stream 2 će isto proći, ostaje još jedino NATO da se makne iz Ukrajine, ali službeni ulazak NATOa nikad nije ni bio moguć u Ukrajinu zbog već postojećeg sukoba.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
samo mi jedna stvar nije jasna a to je Hrvatska? Znači likovi idu kontra svojih zapadnih saveznika koji su im kad god je trebalo držali leđa i to zbog čega zbog jedva 12% stanovništva BiH i par opština u zapadnoj hercegovini. E sada jedino logično obajašnjenje je eventualni "deal" da se Bosna podijeli al baš su glupi ako misle da će to proći o.O
hajde što su po pitanju sankcija Dodiku kontra njih nego i po pitanju Ukrajne, Hrvatska ispade sada proruski igrač na Balkanu hahahah
hajde što su po pitanju sankcija Dodiku kontra njih nego i po pitanju Ukrajne, Hrvatska ispade sada proruski igrač na Balkanu hahahah
- StrikeWarzone
- Kontakt:
U kojoj banci, je li ruska ili generalno misliš ?

Što bi meni rahmetli nana rekla ne drži sine pare na tim bankomatima, ljudi koji su u ratu imali kod sebe keš i spasili su se.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemam sta povuci, dodjem im 20 milja i jos milju dvije na kreditnoj. Da hoce biti kakvog sranja mozda bi i otpisali kredit 

nije samo Ukrajna tu pitanje, hoće on da se Zapad i SAD maknu iz komplet istočne Evrope, tu sem Ukrajne imaš Poljsku te baltičke zemlje, dole Moldavija je sama od sebe na ivici sukoba. Prosto ko je čitao Heartland jasno mu je da ko vlada istočnom evropom vlada cijelim prostorom. A druga stvar što bi NATOve rakete iz Kijeva ili još bliže Rusiji sa istoka Ukrajne za par minuta od ispaljivanja padale po MoskviOtelo je napisao/la: ↑21 feb 2022, 20:58I bez njih smo gotovi. Vjerujem da ne znamo za 90% naoružanja koje je testirano i koji postoji negdje zavedeno i nikad viđeno. Treba uzeti u obzir da rat uvijek potakne i nove oružane ideje i ubrza razvoj.
Nadam se da će ostati na ovom što se modernog Call of Dutyja tiče, ali socio - ekonomske posljedice će biti ****.
Iskreno, ne znam kakav je endgame Putina ovdje. Dobio je Donbas, nije to bilo bez odobravanja Njemačke i Francuske, Nord Stream 2 će isto proći, ostaje još jedino NATO da se makne iz Ukrajine, ali službeni ulazak NATOa nikad nije ni bio moguć u Ukrajinu zbog već postojećeg sukoba.
- Marsal
- Kontakt:
Rajfajzen ali imao sam slučaj u prošlom ratu da je amidza ostao bez stotinjak hiljada koje mu nikad nisu vraćene.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:06U kojoj banci, je li ruska ili generalno misliš ?![]()
Što bi meni rahmetli nana rekla ne drži sine pare na tim bankomatima, ljudi koji su u ratu imali kod sebe keš i spasili su se.

Valjda niko neće dirat mojih 5-6
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I kad pocnu gostovati kvazi strucnjaci kazu Rusija ne zeli rat,eto vam Rusija jbo vam ona mater
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ukrajina je pored toga sto je okupirana, i poluraspala drzava u svakom pogledu. Vjerovatno nemas vecinu da je primis u NATO, a kamoli jednoglasnu podrsku. I gdje tu uopste realan scenarij da oni ulaze u NATO.
Ruski zahtjev da Ukrajina bude van NATOa je sasvim razumljiv. Oko toga se moze pregovarati. Ali ko je slusao ovog psihopatu veceras, jasno je da je odvracanje NATOa samo izlika. Frajer se popisao po citavoj drzavi, naciji, tesko negiranje identiteta tog naroda i drzave. Nezabiljezeno bar kad je u pitanju neki civiliziran svijet. Dakle, hoce covjek komplet Ukrajinu. Ne da je anektira logicno, ali kao puppet state sigurno.
Ruski zahtjev da Ukrajina bude van NATOa je sasvim razumljiv. Oko toga se moze pregovarati. Ali ko je slusao ovog psihopatu veceras, jasno je da je odvracanje NATOa samo izlika. Frajer se popisao po citavoj drzavi, naciji, tesko negiranje identiteta tog naroda i drzave. Nezabiljezeno bar kad je u pitanju neki civiliziran svijet. Dakle, hoce covjek komplet Ukrajinu. Ne da je anektira logicno, ali kao puppet state sigurno.
-
- Kontakt:
ma oće Putin da Ukrajina bude dio Ruskog sveta
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:10Rajfajzen ali imao sam slučaj u prošlom ratu da je amidza ostao bez stotinjak hiljada koje mu nikad nisu vraćene.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:06U kojoj banci, je li ruska ili generalno misliš ?![]()
Što bi meni rahmetli nana rekla ne drži sine pare na tim bankomatima, ljudi koji su u ratu imali kod sebe keš i spasili su se.![]()
Valjda niko neće dirat mojih 5-6

Gdje držat tolike pare? U kuferu?
Sta ako ti neko kuću obije.
Tesko je biti pametan sa varijantama.
Ali treba pohvaliti ljude koji uštede, potrebna je jaka psiha.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pa ispod praga!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:30Marsal je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:10Rajfajzen ali imao sam slučaj u prošlom ratu da je amidza ostao bez stotinjak hiljada koje mu nikad nisu vraćene.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:06
U kojoj banci, je li ruska ili generalno misliš ?![]()
Što bi meni rahmetli nana rekla ne drži sine pare na tim bankomatima, ljudi koji su u ratu imali kod sebe keš i spasili su se.![]()
Valjda niko neće dirat mojih 5-6![]()
Gdje držat tolike pare? U kuferu?
Sta ako ti neko kuću obije.
Tesko je biti pametan sa varijantama.
Ali treba pohvaliti ljude koji uštede, potrebna je jaka psiha.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
-
- Kontakt:
Maloprije u Mercatoru pričam sa prodavačicom i kaže mi raja kupovala lignje Ledo koštale 6 KM tako nešto , preko noći cijena skočila na 13 KM
Pozdravljamo inspekcije koje rade svoj posao

Pozdravljamo inspekcije koje rade svoj posao

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Priznaše abhaziju, južnu osetiju i ove najnovije republikice koje ne postoje niti 10 godina, vratiše krim u zagrljaj majke rusije...
Samo jadnu cpcku niko, nigdje nikako i nikada da prizna ili makar pripoji kao 347-u rusku guberniju... 30 godina nekako odolijeva zubu vremena, pravdi i pravu, kao prazna ljuštura svrha samoj sebi, s bremenom genocidaštva oko vrata kojeg će nositi sve dok jednog dana nestane.
I jevreji su koliko ono čekali?
Jadna cpcka nesuverena, cijela iz dva dijela, u teškoj socioekonomskoj gabuli... o demografiji bolje da i ne govorimo.
Samo jadnu cpcku niko, nigdje nikako i nikada da prizna ili makar pripoji kao 347-u rusku guberniju... 30 godina nekako odolijeva zubu vremena, pravdi i pravu, kao prazna ljuštura svrha samoj sebi, s bremenom genocidaštva oko vrata kojeg će nositi sve dok jednog dana nestane.
I jevreji su koliko ono čekali?
Jadna cpcka nesuverena, cijela iz dva dijela, u teškoj socioekonomskoj gabuli... o demografiji bolje da i ne govorimo.
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 21 feb 2022, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Hoce li ovom linijom Putin priznati i Kosovo i na taj nacin smanjiti tenzije
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Znal neko zasto bugari slave bozic kao hrvati a uskrs kao srbi?
Po kakvom sw kalendaru oni vode?
Po kakvom sw kalendaru oni vode?
- ArtVandelay
- Kontakt:
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Oni se vode po julijanskom a ostali po gregorijanskom.
(Nisam smio napisati kalendaru, da mi ne bi napisao uvalim ti karu

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.