AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 01 feb 2011, 22:56

Ja ni u jednom trenutku nisam osjetio strah za nas gol,jer onaj Lazio je sramota za 3. ekipu Serie A....

Yepes 8-) sta reci !!

Nema veze... i dalje ostajemo prvi... nadati se da Napoli padne u Chievu
-RIVALDO-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2011, 23:13

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Jel Lazio šuta uputio???? Smijurija od ekipe, kako su oni dogurali do 3 mjesta Boga pitaj,
Nekad nije bitan šut, a ljudi u napadu koliko sam vidio nisu imali najbolje (Sculi-novi igrači i Kozak). Došli da se brane i odnijeli bod, to je Talijanski fudbal, nije sve u šutu :mrgreen:

Znam ja šta je Talijanski fudbal ali kad vidim ovakve postavke trenera muka mi je , taman da je riječ o acm.
Jarane to je fudbal danas, znam kako ti je ovako je i iz Torina odnijeto puno bodova ove sezone, ali šta ćeš tako ti je to. Pa šta je Inter radio prošle sezone u LP, ali nije to sad bitno. Ako Napoli dobije bit će napeto :D

Legro dominira! :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2011, 23:44

ma ubili hadalja
slika
a on ušao jer se ozljedio bonera u prvom, još su i papu trebali ozljediti i da bude potpun doživljaj
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 02 feb 2011, 00:46

lazio bruka od ekipe, a ono sto je milan ispromasivao to je cudo jedno...uglavnom ako padne Bari, eto intera na 6 bodova uz tekmu manje....nista ovdje nije gotovo :twisted:
Pazza Inter Amala

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2011, 08:52

endem_ je napisao/la:lazio bruka od ekipe, a ono sto je milan ispromasivao to je cudo jedno...uglavnom ako padne Bari, eto intera na 6 bodova uz tekmu manje....nista ovdje nije gotovo :twisted:
naravno da nije gotovo, do kraja je još 15 utakmica, a napoli već danas može doći na -2, a za inter si nešto krivo vidio razlika je sad 10 bodova, ako pobjedi bari biće 7 uz utakmicu manje, roma identična situacija -10 a 2 utakmice manje, uglavnom trebalo bi biti jako interesantno do samog kraja

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 feb 2011, 12:59

jbm ti sinocnji sugavi termin,pa ja ne pamtim da je Milan do sada igrao utakmicu utorkom mislim na prvenstvo,da igramo veceras umjesto sinoc garant bi pobijedili :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 feb 2011, 13:56

Modric je jucer operisao slijepo crijevo, mozda propusta tekmu s Milanom!!!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 feb 2011, 13:57

meskalin je napisao/la:Modric je jucer operisao slijepo crijevo, mozda propusta tekmu s Milanom!!!
jaka stvar...haha kada imaju silne izmene :lol:

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 02 feb 2011, 15:15

tony-mortale je napisao/la:ma ubili hadalja
slika
a on ušao jer se ozljedio bonera u prvom, još su i papu trebali ozljediti i da bude potpun doživljaj
:D :D :D Dobro su ga nakautirali,ni Bejzbol palicom ga nebi ovako dotukli :D :D :D
i onda malo kasnije ... provukose ga kraj stadiona i direkt u prvu bolnicu,ali pitam se samo kako ce mu usiti čelo :? :D
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2011, 17:43

Niste nesto odigrali sinoc,al opet je bilo nekoliko sjajnih prilika...sreca ovoga puta nije bila na strani Milana.Lazio dosao da se brani i odbranio se....

S druge strane,Milan se vec par utakmica kod kuce muci sa protivnicima...tesko uspjevaju probiti bunker a istovremeno protivnicke kontre su velika opasnost...pa se desava da prime gol i onda je jos teze....

Sta bi sa Legrottagliem,kako je???

Ono je stravicno bilo....jbt pukla mu glava..ono jos nisam vidio :roll: :cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 feb 2011, 18:19

sarajlija89 je napisao/la:Niste nesto odigrali sinoc,al opet je bilo nekoliko sjajnih prilika...sreca ovoga puta nije bila na strani Milana.Lazio dosao da se brani i odbranio se....

S druge strane,Milan se vec par utakmica kod kuce muci sa protivnicima...tesko uspjevaju probiti bunker a istovremeno protivnicke kontre su velika opasnost...pa se desava da prime gol i onda je jos teze....

Sta bi sa Legrottagliem,kako je???

Ono je stravicno bilo....jbt pukla mu glava..ono jos nisam vidio :roll: :cry:
nije mu nista pusten iz bolnice, Bonera takodje spreman za Genou, preuzeto sa milannews.it 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2011, 19:31

SpleeN_TM je napisao/la:Prema Goal.com
Najbolji transferi:

1. Antonio Cassano (Sampdoria – Milan 1.7 milion eura)
2. Luis Suarez (Ajax – Liverpool 26.5 milion eura)
3. Fernando Torres (Liverpool – Chelsea 58.5 milion eura)

Klubovi koji su najbolje poslovali tokom prijelaznog roka:

1. Milan
2. Chelsea
3. Barcelona
8-)
Milan najbolje poslovao dovođenjem Van Bomela,Cassana,Didac :lol: a sad dajgle imena u Chelseau Torres,Luiz :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2011, 19:50

nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer ;) , a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa :roll:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2011, 20:00

tony-mortale je napisao/la:nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer ;) , a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa :roll:
Torres je klasa i jedan od najbojih spiceva Europe cijena od 58 mil je malo prevelika ali et,sto ce tice Carolla od 40 mil e tu je vec popusio Liverpool, Suarez takođe ne vrijedi 27 mil..no ipak su kvalitetniji igraci za razliku od onih koje je Milan doveo.. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 feb 2011, 20:02

Saurman je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer ;) , a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa :roll:
Torres je klasa i jedan od najbojih spiceva Europe cijena od 58 mil je malo prevelika ali et,sto ce tice Carolla od 40 mil e tu je vec popusio Liverpool, Suarez takođe ne vrijedi 27 mil..no ipak su kvalitetniji igraci za razliku od onih koje je Milan doveo.. ;)
doveo dzaba ! ne znam sta ti nije jasno, to su kvalitetni igraci koji bi vrijedili desetine miliona da ih nije ugovor oslobadjao
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2011, 20:10

ma ok on misli da je tores 30 puta bolji od casana i sve ok, ono čovjek je ipak igrao u atl madridu i liverpulu i osvoio s njima 0 titula, zadnja sezona mu je možda i najgora u karijeri, a šta je casano napravio igrao tamo u nekoj romi, realu i sampdoriji, naravno da je carol takođe bolji transfer ipak čovjek već 6 mjeseci igra prvoligaški fudbal :roll:
dođeš s nekim kvaziprovokacijama a nisi čak ni pročitao s razumjevanjem o čemu se tu radi.
znači bolji je transfer suareza koji je dokazan i u ajaxi i reprezentaciji za 25 miliona, od carola koji nije dokazan nigdje iako je plaćen više :lol: ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2011, 20:23

Saurman je napisao/la:
Ibrahimovic je bolji od Toressa i Carolla kad njih dvojicu sastavis zajedno, ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 feb 2011, 21:49

Ibrahimovic je placen (ili ce biti na kraju sezone) 24 miliona a on je kao sto rece kolega iznad bolji od obojice zajedno a oni su placeni ukupno 100 miliona. Pa ti drug moj vidi poslovanje Milana kakvo je. Suarez placen 27 miliona i dobar je bio u holandskoj ligi odakle je dosao i Babel koji je bio isto tako odlican u holadnskoj ligi pa dosao u Englesku i evo ga danas igra u Hoffenheimu. Pa ti malo mucni glavom.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 02 feb 2011, 22:49

Pa dobro prođosmo večeras, još da "oni" sutra kiksaju :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 feb 2011, 22:50

Zijanili i Roma i Napoli jos da hoce sutra Interss bilo bi super......

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.