FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
72
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 211

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 21 feb 2022, 19:39

Ne kontam kako je Butmir daleko? Nisam ni ja nešto za Butmir, samo ne kontam ovo "daleko". Isto tako je nekom daleko doći s Dobrinje, s Ilidže i ostalih mjesta, pa opet dođu. Da nr govorim o okolnim mjestima, pa ljudi dođu na tekme. Znači, sad da je stadion u Butmiru, mrsko bi bilo doći nekome ko živi u Starom Gradu?

Otoka je ćumez obični, kako nekome ono može biti idealna lokacija. Hajde da tu ima mjesta, pa i nekako. Vi kontate praviti stadion i nekakve popratne sadržaje, a ne možeš se okrenuti od bazena, džamije i rijeke.

Najbezbolnije rješenje je uraditi teren, pokriti jednu tribinu, srediti prostorije. Također, ja bih volio da su stolice bordo, odmah bi to daleko ljepše izgledalo. Najbitnija stavka je teren, to je broj 1.

Zvrk
Kontakt:

Post Postao/la Zvrk » 21 feb 2022, 19:43

keli je napisao/la:
21 feb 2022, 16:58
slika

Ovaj klub mi je sve dao, dat cu sve za ovaj klub - rumena zivinicka vugla sefkija resic
Halco, na tebe je red. Ostra i po cjevanici. :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 feb 2022, 19:47

bordobijeli je napisao/la:
21 feb 2022, 19:13
Ma treba srediti koševo da se moze igrati europa i to je to. Mandić bi trebao vise pogurati to oko rekonstrukcije koševa, izborna obecanja.
To bi bila daleko najjeftinija opcija za kategoriju 4 samo bi morali prihvatiti da neće biti nov i da bi visio onaj ugovor sa Općinom Centar u zraku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 21 feb 2022, 19:48

Ma samo Butmir **** Otoku

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 21 feb 2022, 20:01

GalileoGalilei je napisao/la:
21 feb 2022, 19:39
Ne kontam kako je Butmir daleko? Nisam ni ja nešto za Butmir, samo ne kontam ovo "daleko". Isto tako je nekom daleko doći s Dobrinje, s Ilidže i ostalih mjesta, pa opet dođu. Da nr govorim o okolnim mjestima, pa ljudi dođu na tekme. Znači, sad da je stadion u Butmiru, mrsko bi bilo doći nekome ko živi u Starom Gradu?

Otoka je ćumez obični, kako nekome ono može biti idealna lokacija. Hajde da tu ima mjesta, pa i nekako. Vi kontate praviti stadion i nekakve popratne sadržaje, a ne možeš se okrenuti od bazena, džamije i rijeke.

Najbezbolnije rješenje je uraditi teren, pokriti jednu tribinu, srediti prostorije. Također, ja bih volio da su stolice bordo, odmah bi to daleko ljepše izgledalo. Najbitnija stavka je teren, to je broj 1.
Ni ja ne kontam kako je Butmir daleko. Momak pisao ovdje da dolazi iz Krajine a sad ispada Butmir kao preko Durmitora.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 21 feb 2022, 20:05

SimCity pitara. Bilo bi dobro da je moguce u sest mjeseci rjesiti milionski dug i jos napraviti novi stadion.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 21 feb 2022, 20:10

Foux87 je napisao/la:
21 feb 2022, 20:01

Ni ja ne kontam kako je Butmir daleko. Momak pisao ovdje da dolazi iz Krajine a sad ispada Butmir kao preko Durmitora.
Zato što gospoda koja živi tik do Sebilja ne može doći do Butmira, daleko ebiga.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 feb 2022, 20:11

Nije problem udaljenost. Nego XY drugih stvari.
- FKS -

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2022, 20:20

Mi nemamo dozvole za graditi stadion na Butmiru, a da napraviš solidan stadion treba 50 miliona, tako da sva ova prica je fantazija. Naj realnije rekonstrukcija koševa da dobije kategoriju 4.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 21 feb 2022, 20:23

Da kosevo izgleda i malo normalnije treba nam bruka para. A realno ono je rupa bez dna sto se tice finansija. Najgore od svega sto grad kao grad nema stadion da moZe igrati reprezentacija . Jedino sto nama treba je potpuno rusenja koseva i izgradnja novog. Nadam se da ćemo jednog dana i dozivit to aBd
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2022, 20:30

FCUM je napisao/la:
21 feb 2022, 20:23
Da kosevo izgleda i malo normalnije treba nam bruka para. A realno ono je rupa bez dna sto se tice finansija. Najgore od svega sto grad kao grad nema stadion da moZe igrati reprezentacija . Jedino sto nama treba je potpuno rusenja koseva i izgradnja novog. Nadam se da ćemo jednog dana i dozivit to aBd
Opet realnije izgleda da se na Koševu uradi rekonstrukcija nego da mi pravimo stadion od 50 miliona. Kosevo se moze dovesti u kategoriju 4, opština, kanton, drzava, klub, navijaci, savez svi po nesto i moze se odraditi.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 feb 2022, 20:34

Ko ce nama stadion praviti sa ovakvim rezultatima i stanjem u drzavi? Stadion cemo dobiti kad budemo drzavni projekat, ili zakon o sportu... a posto drzavu boli quac za sport opcenito nemamo se mi cemu nadati... sto se orije pomirite bit ce vam lakse i kad koncesija istekne, opstina ce svoju zemlju nazad vratiti pod svoje u butmiru... tako da ovdje nema nade ni za sta kad je sport u pitanju kad su oni onakve Bosne ugasili, sa onakvim rezultatima kud ces dalje...

Zahvalimo se bogu pa nismo kao celik i zeljana u stecaju fakticki ... ostali klubovi su politicki bez ikakve pozadine i imperativa... samo pranje love i uzimanje... ostalo nikakvu podlogu nema... mi nismo u stanju da 10 godina budemo u kontinutetu, kosovo, gilbitar, luksenburg,albanija, moldavija napreduju prave grade guraju a mi socijalna drzava koja nece nista da rafi koliko smo nepiameni i retardirani..daj nam lovu na brzinu, da budes vidjen i popularan,preko tudjuh ledja... i sta ces ocekivati, od koseva? Koliko opstinama godisnje viska love ostane mogu 5 stadiona u kantonu napraviti bez problema, al jok daj talove i ostalo to je najbitnije...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 21 feb 2022, 20:40

21 feb 2022, 20:10
Foux87 je napisao/la:
21 feb 2022, 20:01

Zato što gospoda koja živi tik do Sebilja ne može doći do Butmira, daleko ebiga.
Znaš kako, za mnoge je Sarajevo od Sebilja do Marijin Dvora. Ilidža nije dio Sarajeva kako kažu mnogi šaneri :nene:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 21 feb 2022, 20:48

keli je napisao/la:
Torino je napisao/la:
21 feb 2022, 19:08
Prelijep stadion može osvanuti ma Otoci sa svim tribinama. Oko 10 000 gledalaca. Više nam i ne treba. Plus dobrih poslovnih prostora. Samo dobra volja i upit načelniku. Propada samo tako. Otoka ko Otoka 90% bordo bijela.
Ja stvarno ne znam gdje vi kontate to na otoci? Rijeka odmah tu blizu, ni dzamija nije daleko a vistafon i bazen da ne pricam
Evo i ja kontam isto. Gdje oni vide prostor da se grade tribine + hrpa prostorija za druge potrebe.

slika
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 feb 2022, 20:54

vedinjo98 je napisao/la:
21 feb 2022, 20:48
keli je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Prelijep stadion može osvanuti ma Otoci sa svim tribinama. Oko 10 000 gledalaca. Više nam i ne treba. Plus dobrih poslovnih prostora. Samo dobra volja i upit načelniku. Propada samo tako. Otoka ko Otoka 90% bordo bijela.
Ja stvarno ne znam gdje vi kontate to na otoci? Rijeka odmah tu blizu, ni dzamija nije daleko a vistafon i bazen da ne pricam
Evo i ja kontam isto. Gdje oni vide prostor da se grade tribine + hrpa prostorija za druge potrebe.

slika
Ma moze to brate. Umjesto dimenzija 100×65 lako se moze napraviti teren 65×35 pa ako nista na male igrati :njanjanja:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 feb 2022, 20:56

vedinjo98 je napisao/la:
keli je napisao/la:
Torino je napisao/la:

slika
Znao sam da nema puno prostora ali nisam bio svjestan da je ovako malo...Ne moze se nista ovdje graditi,ali isto tako Butmir ne treba biti opcija.Mada bezveze mi diskutujemo i mastamo ovdje o tome kad se jos godina i godina nista konkretno nece raditi.Mozda eventualno savez uradi teren sto je obecao samo i to je to
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 feb 2022, 21:09, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 feb 2022, 20:56

Rule_hz je napisao/la:
21 feb 2022, 20:34
Ko ce nama stadion praviti sa ovakvim rezultatima i stanjem u drzavi? Stadion cemo dobiti kad budemo drzavni projekat, ili zakon o sportu... a posto drzavu boli quac za sport opcenito nemamo se mi cemu nadati... sto se orije pomirite bit ce vam lakse i kad koncesija istekne, opstina ce svoju zemlju nazad vratiti pod svoje u butmiru... tako da ovdje nema nade ni za sta kad je sport u pitanju kad su oni onakve Bosne ugasili, sa onakvim rezultatima kud ces dalje...

Zahvalimo se bogu pa nismo kao celik i zeljana u stecaju fakticki ... ostali klubovi su politicki bez ikakve pozadine i imperativa... samo pranje love i uzimanje... ostalo nikakvu podlogu nema... mi nismo u stanju da 10 godina budemo u kontinutetu, kosovo, gilbitar, luksenburg,albanija, moldavija napreduju prave grade guraju a mi socijalna drzava koja nece nista da rafi koliko smo nepiameni i retardirani..daj nam lovu na brzinu, da budes vidjen i popularan,preko tudjuh ledja... i sta ces ocekivati, od koseva? Koliko opstinama godisnje viska love ostane mogu 5 stadiona u kantonu napraviti bez problema, al jok daj talove i ostalo to je najbitnije...
Što će vam stadion ? Ova država i liga odoše u pm, raspada se sve.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 feb 2022, 21:02

Pa raspalo se to davno burageru to i kazem...ovdje treba bas dobra volja naroda politicara bar ovih mladih sto dolaze... da pokusaju sport vratiti na zelenu granu... Ne treba pocinjati tu temu niposto... jer i Ismir nije siguran kako ce ovo ispasti sa njegovim ulaganjem...ovdje bez zdravih temelja nema vadione...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 21 feb 2022, 21:16

NajvecaRadosti je napisao/la:
21 feb 2022, 20:56
vedinjo98 je napisao/la:
keli je napisao/la:

slika
Znao sam da nema puno prostora ali nisam bio svjestan da je ovako malo...Ne moze se nista ovdje graditi,ali isto tako Butmir ne treba biti opcija.Mada bezveze mi diskutujemo i mastamo ovdje o tome kad se jos godina i godina nista konkretno nece raditi.Mozda eventualno savez uradi teren sto je obecao samo i to je to
Dok je Vico predsjednik saveza ekser se neće zakovat na stadionima u Fedaraciji

Dobrinja12345
Kontakt:

Post Postao/la Dobrinja12345 » 21 feb 2022, 21:18

NajvecaRadosti je napisao/la:
21 feb 2022, 20:56
vedinjo98 je napisao/la:
keli je napisao/la:

slika
Čije je zemljište ispod RTV doma ondje bi mogao lijep stadion se napraviti 🙂

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Haksss, n0dix i 63 gosta.