Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Sasvim ok trener, nit loš nit odličan. U ovom trenutku, kad Inter kuburi sa finansijama, najbolji je izbor. Ako sredi neke stvari u vođenju ekipe može postati vrhunski trener. Al daj bože.
1921
Ako ne gledaš utakmice nego samo statistiku. Onda su i Hakan i Perišić upali u crnu rupu, statistički, jedino njihov učinak u ovoj godini su ta asistencija odnosno gol u u derbiju. No nogomet se nikad nije mogao gledati kroz statistiku. Inter je generalno imao loš ulazak u ovu godinu (što zeznut raspored, što lošiji nastupu nekih igrača), 6 kola i samo 6 golova. Tako da nitko statistički nema dobre nastupe iza sebe. No ako gledaš utakmice, onda su u tih 6 kola generalno Perišić i Hakan najviše pokazali, i nema nikakve crne rupe ni kod Hakana ni kod Perišića. U crnu rupu su upali Brozović, Džeko, pa i Lautaro ofanzivno (iako on nikad nije bio ofanzivno nešto plodan

Pa Inter je u nesto vise mjesec dana odigrao 5 utakmica. U to vrijeme imaju 2 remija, 2 poraza i 1 pobjedu. Pobjeda protiv Venezije u zadnjim minutama. Remi sa Atalantom i Napolijem. Porazi protiv Sassuola i Milana. Dakle od mogucih 15 poena mi smo uspjeli da skupimo 5 bodova. Sto se tice forme u Ligi tu smo vjerovatno trenutno najlosiji ako pogledas vrh tabele.
Problem se ogleda u tome da utakmica protiv Atalante je remi jos bio i dobar jer smo lose odigrali, dok protiv Napoli ja remi apsolutno ok buduci da smo prvo poluvrijeme bas podbacili a drugo odigrali bolje od Napolija. Pobjeda protiv Venezije je uredu i tu smo je zasluzili.
Dva poraza, sve ste vidjeli i ne moramo o tome pricati, no medjutim ne mislim da Hakan je lose odigrao. Jeste on jucer izgubio loptu kod primljenog gola, medjutim sto niko ne govori jeste da covjeku dodaju loptu a na njemu vec dva igraca. Problem je taj visoki presing sto nam svako radi i zbog toga nisu u stanju iznijeti loptu, pa onda ono mahanje rukama Broza sto je opet pocelo ove sezone ima i smisla. Pri tome veoma losa odbrana i to je rezultat svega. Lautaro, Brozovic, Barella i De Vrij igraju veoma lose u zadnje vrijeme dok u prvoj polovini su igrali u skladu sa ocekivanjima manje vise. Sta je razlog ovome ? Vjerovatno jer su to sve igraci zadatka manje vise kada skontas. Inzaghi nema zadatke i nema shematsko kretanje dok je kod Contea postojao mehanizam prost i igraci su bez problema izlazili iz presinga i stvarali kvazi "kontre" jer protivnikov presing nije imao sanse. Fali kretanje bez lopte jer se su se igraci prestali nuditi suigracima kada je lopta kod njih. Pri tome nema ni propustanja lopte kod napadaca ala Conte. Veznjaci ne ulaze u prostor uopce vise. Dok je sezona i bila friska bilo je jos tih mehanizama a u zadnje vrijeme sve manje i manje. Napadaci su previse staticni i ne rade jedan za drugog uopce, a visoki presing na protivnika ne postoji vise. Sve ima svoje razloga zasto se fulaju ziceri, zasto je konverzacija prilika losa i zasto pojedini igraci igraju lose, nije to samo doslo odjednom.
Sad ce naravno se ovdje pojaviti navijaci Intera i reci kako trebam dobiti posao ili nesto slicno, omalozavati sve sto kazem i slicno. Istina Lukaku mnogo fali ovoj ekipi i miljama je igrac bolji od Dzeke ovom Interu, ali tu se uprava zanijela kada su govorili da nema razlike na terenu. Ljudi ovdje ne znaju kada i kako se osvaja sezona u italiji. Februar Mart i pola Aprila zapni, tada ti treba niz pobjeda, tempiras formu i onda pocnes da gazis redom.
Inzaghi jednostavno nema klase da nase nedostatke nadoknadi nekim posebnim trenerskim radom i to je ono sto ga cini prosjekom. Igraci fizicki nespremni za 3 fronta - pa hladno ispadnes onda iz kupa, u LP ako vec nemas sanse u drugoj tekmi izvedi izmiksani sastav i cuvaj igrace. Bitnije ti je osvojiti ligu nego bespotrebno se trositi u kupu koji nista ne znaci i gdje mozes ionako na 1 tekmu ispasti kada hoces. LP je nama nedostizna svakako pa sve do finala, nama je bitnije izgraditi ekipu i siriti klupu. Sad ce ovdje ljudi spomenuti Sensija, a on prosle godine nije zaigrao za Inter, Vidal od grupnih tekmi u LP nije ulazio u prvu postavu jer je sranja pravio a i zadnjih 10 kola je bio ozlijedjen (ukupno odigrao covjek u ligi 1139 min sto je manje od jednog Gagliardinija), a Gagliardini je istina igrao (prosle godine ukupno 1230 min a ove do sada 467 min). Vecino uopce nije igrao, i to se sve moze provjeriti lijepo i vidjeti. Klupa je ista bukvalno, razlika je samo sto nema Lukakua Eriksena i Hakimija koji su bili istina mnogo bolji od ovih sto su ih zamjenuli, a ponajprije mislim na Lukakua i Hakimija. Ne mislim da Hakan igra losije mnogo od Eriksena jer ovaj nije igrao nikako prvu polovicu sezone. Nije ni Conte imao 4. stopera da rotira, a Bgmi nije imao nijednog drugog napadaca sem Sancheza u napadu. Uz sve to nabrojano smo prosle godine sjeli u 23. kolu na prvo mjesto i nismo se odatle makli, dok su drugi posrtali mi smo tada davali jos vise gasa i jos vise orali teren i gazili.
Od tih bodova Edin je direktno donio pobjedu protiv Venezije i bod protiv Napolija.tiffoso je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:51Pa Inter je u nesto vise mjesec dana odigrao 5 utakmica. U to vrijeme imaju 2 remija, 2 poraza i 1 pobjedu. Pobjeda protiv Venezije u zadnjim minutama. Remi sa Atalantom i Napolijem. Porazi protiv Sassuola i Milana. Dakle od mogucih 15 poena mi smo uspjeli da skupimo 5 bodova. Sto se tice forme u Ligi tu smo vjerovatno trenutno najlosiji ako pogledas vrh tabele.
A ti govoris da je upao u crnu rupu.

A ostali igraci su igrali kolo na klupi ? Ako je toliko dobar sto nije zabio sinoc Hat-trick i donio 3 boda protiv Sassuola? Mogao je vala i predriblati kojeg igraca Liveproola pa nam donijeti pobjedu ? Protiv Milana isto tako je trebao preci cijelu odbranu i zabit koji gol jer ipak je on velicanstveni Dzeko i samo on donosi bodove.TheChief je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:57Od tih bodova Edin je direktno donio pobjedu protiv Venezije i bod protiv Napolija.tiffoso je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:51Pa Inter je u nesto vise mjesec dana odigrao 5 utakmica. U to vrijeme imaju 2 remija, 2 poraza i 1 pobjedu. Pobjeda protiv Venezije u zadnjim minutama. Remi sa Atalantom i Napolijem. Porazi protiv Sassuola i Milana. Dakle od mogucih 15 poena mi smo uspjeli da skupimo 5 bodova. Sto se tice forme u Ligi tu smo vjerovatno trenutno najlosiji ako pogledas vrh tabele.
A ti govoris da je upao u crnu rupu.![]()
Onda kazu da ovo nisu Dzekini fan-boysi. Evo zbog ovoga treba ovakve likove ignorirati.
Ne znam zašto odgovaraš likovima kojih nije sram napisati nešto tako.
Dosta je sto vodi ovu grupu prosjecnih igraca ka tituli.tiffoso je napisao/la: ↑21 feb 2022, 11:05A ostali igraci su igrali kolo na klupi ? Ako je toliko dobar sto nije zabio sinoc Hat-trick i donio 3 boda protiv Sassuola? Mogao je vala i predriblati kojeg igraca Liveproola pa nam donijeti pobjedu ? Protiv Milana isto tako je trebao preci cijelu odbranu i zabit koji gol jer ipak je on velicanstveni Dzeko i samo on donosi bodove.TheChief je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:57Od tih bodova Edin je direktno donio pobjedu protiv Venezije i bod protiv Napolija.tiffoso je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:51Pa Inter je u nesto vise mjesec dana odigrao 5 utakmica. U to vrijeme imaju 2 remija, 2 poraza i 1 pobjedu. Pobjeda protiv Venezije u zadnjim minutama. Remi sa Atalantom i Napolijem. Porazi protiv Sassuola i Milana. Dakle od mogucih 15 poena mi smo uspjeli da skupimo 5 bodova. Sto se tice forme u Ligi tu smo vjerovatno trenutno najlosiji ako pogledas vrh tabele.
Onda kazu da ovo nisu Dzekini fan-boysi. Evo zbog ovoga treba ovakve likove ignorirati.
Ni on ne moze sve sam. I sam sam rekao da nije toliko dobar.
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pa šta si ti bolji obzirom da upireš prstom upravo u tog Džeku da je on glavni krivac za lošu formu i rezultate?tiffoso je napisao/la: ↑21 feb 2022, 11:05A ostali igraci su igrali kolo na klupi ? Ako je toliko dobar sto nije zabio sinoc Hat-trick i donio 3 boda protiv Sassuola? Mogao je vala i predriblati kojeg igraca Liveproola pa nam donijeti pobjedu ? Protiv Milana isto tako je trebao preci cijelu odbranu i zabit koji gol jer ipak je on velicanstveni Dzeko i samo on donosi bodove.TheChief je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:57Od tih bodova Edin je direktno donio pobjedu protiv Venezije i bod protiv Napolija.tiffoso je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:51Pa Inter je u nesto vise mjesec dana odigrao 5 utakmica. U to vrijeme imaju 2 remija, 2 poraza i 1 pobjedu. Pobjeda protiv Venezije u zadnjim minutama. Remi sa Atalantom i Napolijem. Porazi protiv Sassuola i Milana. Dakle od mogucih 15 poena mi smo uspjeli da skupimo 5 bodova. Sto se tice forme u Ligi tu smo vjerovatno trenutno najlosiji ako pogledas vrh tabele.
A činjenice upravo govore suprotno. Jedini koji je nešto uradio u ovoj ekipi tih posljednjih 5 utakmica.
Nije baš normalno od njega očekivati debelog Ronalda ili prime Messija.
Kako da te neko ozbiljno shvati kad tako izvališ?
Koševo Zapad
Ti su likovi ionako na listi gnjavatora od maloprije. Tako da hvala Bogu ne moram da citam njihove hvalospjeve.
Nisam dodao da se Dzeka uopce ne koristi kao igraca sa kojim bi mogli lahko iznijeti loptu, kao sto smo Lukakua koristili ostrim pasom po zemlji, da se tu zagradi i onda da okrene na krilo loptu. To je moguca opcija npr, koja se slabo koristi.
Ovi Džekini fanboyi će mi omrazit našu najveću legendu. Čovjek ima svoju temu i tamo pljujte Inzaghija što ga ostavi na klupi jednom u 100 utakmica i ostale igrače što mu ne asistiraju. Moderatori to trebaju čistit sa ovih tema
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neće izgleda ovdje Napoli lahko do sva tri boda.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Šta bi sa Di Lorenzom, kakva je povreda u pitanju? Vidim zamijenjen.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Udarac u glavu. Preventiva.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- muha milanez
- Kontakt:
Ne gledam utakmicu, a znam koliko im je on bitan igrač. Kako je samo odigrao protiv Barce.
Hvala.
Hvala.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad su se uspjeli povrijediti svi ovi igrači u Napolia. Pola ekipe nema nakon meča protiv Barce. A čeka ih ta ista Barcelona pa Lazio u samo par dana. A onda i Milan poslije toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Drag mi je Rrahami jos kad je igrao u Dinamu, uvijek mi je ostavlja dojam nekog borca, ali stvarno ne kuzim kako je on na kraju neizostavni clan najbolje obrane lige 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- muha milanez
- Kontakt:
Na koju foru još uvijek i to u prvoj postavi igra Juan Jesus, kakva je to taraba od igrača. Nevjerovatno da nemaju boljeg igrača u zadnjoj liniji.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realno kad se sve sagleda od prve tri ekipe u ligi, Napoli ima najlošiji igrački kadar. Tako da zapravo Spaletti radi odličan posao.
Di Lorenzo, Kulubali, Osimen, Fabian Ruiz, svi redom odlični igrači, ostatak ekipe i njihove zamjene su u najboljem slučaju solidni.
Inter i Milan makar za neke pozicije imaju vrlo dobre zamjene, Napoli to nema.
Di Lorenzo, Kulubali, Osimen, Fabian Ruiz, svi redom odlični igrači, ostatak ekipe i njihove zamjene su u najboljem slučaju solidni.
Inter i Milan makar za neke pozicije imaju vrlo dobre zamjene, Napoli to nema.
Omace mi se 

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 21 feb 2022, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.