Tuzno u sta se ova tema pretvorila.
Mogla bi se komotno preimenovati u FC Barcelona all about

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Slažem se, za Arsenal je odličan igrač.
Teme drugih liga slabo aktivne pa se svi ovdje prebacili.
Da, zaboravio sam na sezonu poslije
Niko nije ni reko da je wonerkid ali nije lik ni propo...Shategabri je napisao/la: ↑21 feb 2022, 16:00Slažem se, za Arsenal je odličan igrač.
U Real je doveden kao wonderkid, očito nije to.
Eto sad ko je ESR kaoBenWhite je napisao/la: ↑21 feb 2022, 15:55Koliko ESR ima godina i koju poziciju igra? 38 i CF vjerovatno hahaha.Shategabri je napisao/la: ↑21 feb 2022, 15:50Ozbiljno? Tebi je mjerilo za CM-a koliko je golova dao? Pa nije niti krilo da ne kažem napadač.
Osim toga rekoh već, momku je 19 godina.
U kojem univerzumu? Pa sigurno ne precjenjenih engleskih balvana.
Svake sezone bude neki transfer za koji kontaš ko je skonto da ovaj vrijedi 100 miliona![]()
Za šta će se drugo boriti? Top 4 definisan, doduše pet ekipa je osiguralo prva četiri mjesta, no...United će uzeti LP, pa to i neće biti neki problem.
Iritantnije je kada se radi o ispodprosječnoj ekipi, kao u ovom slučaju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑21 feb 2022, 16:17Jel ima išta iritantnije kad za nekog igrača prosječne ekipe (koji većinu vremena sjedi na klupi) umjesto prezimena pišu neke skraćenice?![]()
Živ ti meni bio al Shategabri ti je navijač Reala.Gunner4 je napisao/la: ↑21 feb 2022, 17:07Iritatno je kad navijaci jednog kluba misle da je 2010. Pa da i dalje igraju neku bitnu ulogu u svjetu fudbala. Toliko su nazadovali da se zadovoljavaju otpadcima ekipa iz PL a i dalje umisljaju da su bitan faktor i nazivaju nekog prosjecnim.![]()
Jos iritantnije je je kad novokomponavani navijaci kluba koji je simbol prosjecnosti nazivaju klub prosjecnim koji je milijama po svemu od njih...![]()
Iritatno je klince precijenjivati i svrastavati ih u neke klase samo zato sto nemaju koga tu.![]()
Ne znaju ko je ESR ali znaju da je on ipak q u odnosu na razne Pedrije Gavije i ostalu izvikanu dijecu. Mislim ne igraju oni lose ali likovi imaju 19 godina za 2 sezone ih mozda nece ni biti. A i nece ako nastave da im nabijaju pritisak cuj Xhavi i Iniesta.![]()
Mislim kad smo kod Xhavija likovi su ovdje pre neki mjesec ga lagano stavili medju top5 trenera na svijetu a on jos ni iz Arabije nije sijeo na avion za Kataloniju.![]()
Odegor propao u 22 godini.![]()
I tek ovo guranje Lacazette i Xhake i pretstavljanje njih kao nekih glavnih igraca...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: TheMix, VivaLaStella i 8 gostiju.